Mitrandir Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 (edited) Witam serdecznie wszystkich miłośników wiatraków, i tych jeszcze nie zdeklarowanych O samym śmigłowcu wspominałem już przy okazji warsztatu, więc nie będę się tutaj szczególnie rozpisywał. Śmigłowce tego typu służbę swą zakończyły pod koniec 2017 roku, więc już Sea Dragonów w takim malowaniu już raczej nie uwidzimy Ciekawi mnie czy następcy tych maszyn, którymi zostały śmigłowce spod znaku Westland Agusta AW-101 też będą tak brudne Model stanowił dla mnie zarówno niezłe wyzwanie, jak i poligonem doświadczalny... Mam nadzieję, że wam również przypadnie do gustu. Zapraszam do komentarzy Pozdrawiam Grzegorz Kogut Edited April 2, 2020 by Mitrandir 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Niezły samuraj trochę sprawia wrażenie mocno okopconego, ale na śmiglakach znam się średnio 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Piękny wiatrak 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Nawet ŁADNIE wyszło. I nawet się PODOBA 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted April 2, 2020 Author Share Posted April 2, 2020 7 godzin temu, M.A.V. napisał: Niezły samuraj trochę sprawia wrażenie mocno okopconego, ale na śmiglakach znam się średnio Starałem się nie przesadzić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart207skw Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 wygląda jak od dziadka Władzia wyciągnięty spod płachty ze stodoły. Piękne dzieło. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Świetna robota. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Bardzo ładny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted April 2, 2020 Author Share Posted April 2, 2020 Dzięki wszystkim za miłe opinie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
podciech Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Piękny model , świetnie pobrudzony , robi wrażenie !!!!! Masz klasę. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts