Mitrandir Napisano 2 Kwietnia 2020 Share Napisano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich miłośników wiatraków, i tych jeszcze nie zdeklarowanych O samym śmigłowcu wspominałem już przy okazji warsztatu, więc nie będę się tutaj szczególnie rozpisywał. Śmigłowce tego typu służbę swą zakończyły pod koniec 2017 roku, więc już Sea Dragonów w takim malowaniu już raczej nie uwidzimy Ciekawi mnie czy następcy tych maszyn, którymi zostały śmigłowce spod znaku Westland Agusta AW-101 też będą tak brudne Model stanowił dla mnie zarówno niezłe wyzwanie, jak i poligonem doświadczalny... Mam nadzieję, że wam również przypadnie do gustu. Zapraszam do komentarzy Pozdrawiam Grzegorz Kogut Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez Mitrandir 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Kwietnia 2020 Share Napisano 2 Kwietnia 2020 Niezły samuraj trochę sprawia wrażenie mocno okopconego, ale na śmiglakach znam się średnio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 2 Kwietnia 2020 Share Napisano 2 Kwietnia 2020 Piękny wiatrak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Kwietnia 2020 Share Napisano 2 Kwietnia 2020 Nawet ŁADNIE wyszło. I nawet się PODOBA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 2 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2020 7 godzin temu, M.A.V. napisał: Niezły samuraj trochę sprawia wrażenie mocno okopconego, ale na śmiglakach znam się średnio Starałem się nie przesadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 2 Kwietnia 2020 Share Napisano 2 Kwietnia 2020 wygląda jak od dziadka Władzia wyciągnięty spod płachty ze stodoły. Piękne dzieło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Kwietnia 2020 Share Napisano 2 Kwietnia 2020 Świetna robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Kwietnia 2020 Share Napisano 2 Kwietnia 2020 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 2 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2020 Dzięki wszystkim za miłe opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 2 Kwietnia 2020 Share Napisano 2 Kwietnia 2020 Piękny model , świetnie pobrudzony , robi wrażenie !!!!! Masz klasę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi