mandrivecs Napisano 22 Maja 2020 Share Napisano 22 Maja 2020 Robota przednia - masz talent do rzeźbienia w polistyrenie i żywicy. A ten zasobnik z tyłu wieży to nawet lepszy niż na naszych zmodernizowanych T-72. Ciekawe, czy też po bańce za sztukę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Maja 2020 Share Napisano 22 Maja 2020 bajera ja dodatkowo bardzo poproszę o szczegółowy warsztat malowania dziewczyn (+ jaka chemia potrzebna) ---> chcę się czegoś nauczyć a teraz w weekend będę swoje zamawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 22 Maja 2020 Autor Share Napisano 22 Maja 2020 Godzinę temu, M.A.V. napisał: bajera ja dodatkowo bardzo poproszę o szczegółowy warsztat malowania dziewczyn (+ jaka chemia potrzebna) ---> chcę się czegoś nauczyć a teraz w weekend będę swoje zamawiał Dzięki W temacie dziewczyn niestety obydwaj będziemy musieli poszukać tutoriali, ja w figurkach też raczej raczkuję... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 27 Maja 2020 Autor Share Napisano 27 Maja 2020 Tymczasem niewielki postęp. Wieża zyskała kolorki i połysk, przed jakimś filtrem i łoszami. Przy okazji, przy montażu tych oznaczeń taktycznych, dopiero wyszło, że jest nieznacznie za krótka (efekt deficytu zdjęć, szczególnie rzutów bocznych), na tym etapie będę już musiał z tym żyć... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Maja 2020 Share Napisano 27 Maja 2020 (edytowane) jakbyś jakiś kalek z hebrajskimi znakami potrzebował to daj znać - pewnie będę miał coś do oddania Edytowane 27 Maja 2020 przez M.A.V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 4 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2020 Wieża po łoszu i zmatowana. W temacie figurek więcej na tą chwilę nie umim , obejrzałem, co było do obejrzenia z tutoriali, 3 razy poprawiałem, wyszło, jak wyszło. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 4 Czerwca 2020 Share Napisano 4 Czerwca 2020 Jak dla mnie wyszło bardzo dobrze, najlepsza ta w hełmofonie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Czerwca 2020 Share Napisano 12 Czerwca 2020 W dniu 4.06.2020 o 18:55, kryspacz napisał: W temacie figurek więcej na tą chwilę nie umim , obejrzałem, co było do obejrzenia z tutoriali, 3 razy poprawiałem, wyszło, jak wyszło. Teraz dopiero wygrzebałem - panienki rewelacyjne Mam nadzieje że te moje choć trochę będą takie dobre --> na pewno zgłoszę się na konsultacje ale to jak je już ugoszczę u siebie, bo niestety cały czas gdzieś w transporcie (mają dotrzeć do PL wtorek-środa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 13 Czerwca 2020 Share Napisano 13 Czerwca 2020 Takie wojsko to rozumiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 17 Lipca 2020 Autor Share Napisano 17 Lipca 2020 Zmiana bazy! Dzięki uprzejmości Brenta Sauera z HMMWV in Scale https://www.facebook.com/groups/946647112078930/ dotarły do mnie części do niemal kompletnego zawieszenia i wanny/maski z Tamiyi, więc Italeri idzie do szafy, a robota do przodu. Standardowe poprawki do podwozia, i początek prac przy pace/wnętrzu: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Lipca 2020 Share Napisano 17 Lipca 2020 ale pinokio wyszedł Oczywiście bardzo mi się podoba a najbardziej załoga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 17 Lipca 2020 Share Napisano 17 Lipca 2020 śmiechowo to wygląda ale zacnie Ci idzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 17 Lipca 2020 Share Napisano 17 Lipca 2020 (edytowane) Powodzenia życze Edytowane 17 Lipca 2020 przez fanpancerki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 17 Lipca 2020 Share Napisano 17 Lipca 2020 (edytowane) 24 minuty temu, fanpancerki napisał: rzycze O matko... Edytowane 17 Lipca 2020 przez kubisz 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 17 Lipca 2020 Share Napisano 17 Lipca 2020 Fajnie to wszystko zaczyna wyglądać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 17 Lipca 2020 Share Napisano 17 Lipca 2020 Bajka Panie Krystianie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 1 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2020 Konstrukcyjnie to już w zasadzie wszystko, pozostały pasy z czujnikami lasera? podczerwieni?, trochę kabelków do radia i słuchawki. Chcąc uzyskać efekt przetłoczenia drzwi, za sugestią Kuby przemalowałem krawędzie gęstą farbą, następnie przeszlifowane - efekt zadowalający. Wstępnie zmalowane, nie mogłem się powstrzymać od przymierzenia całości na patafix 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 2 Sierpnia 2020 Share Napisano 2 Sierpnia 2020 Bardzo ładnie to wystrugałes.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 2 Sierpnia 2020 Share Napisano 2 Sierpnia 2020 Zbieram szczękę z podłogi. Normalnie bomba, kto nie widział ten trąba!!! Tym bardziej się cieszę, że mogłem poratować kołami i kalkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Sierpnia 2020 Share Napisano 2 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 7 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2020 Almost there. Tym razem pamiętałem o tylnym świetle pominiętym w Memuganie Zostały lusterka, klosze świateł, kurzenie i biorę się za montaż wieży i podwozia. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 7 Sierpnia 2020 Share Napisano 7 Sierpnia 2020 Bajka Panie Krystianie. Probably Best on the Best humvee model in scale made in Poland. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Sierpnia 2020 Share Napisano 7 Sierpnia 2020 rewelacyjny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 12 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2020 Na zdjęciach wypatrzyłem jeszcze ze dwie rzeczy do poprawy, ale że dopada mnie już zmęczenie materiału, zapraszam do galerii 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi