jrminiatures Napisano 15 Czerwca 2020 Share Napisano 15 Czerwca 2020 Witajcie, W okresie corona virusa kiedy miałem więcej czasu siedząc cały czas w domu zmontowałem sobie starego Trumpka w 1/32 - P-38 Lighting. Model dostał kilka części żywicznych, metalowe zawieszenie i lufy Mastera. Całość prze-ryta i prze-nitowana. Malowany AK Extremme Metal. Miał być czyścioch - tak sobie wymysliłem! Pozdrwiam. i kilka detali: Pozdro! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 15 Czerwca 2020 Share Napisano 15 Czerwca 2020 (edytowane) Ładniusi, niby niebrudzony ale używany. Edytowane 15 Czerwca 2020 przez Bobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 15 Czerwca 2020 Share Napisano 15 Czerwca 2020 Model fajny na ktorym widac ile dolozyles swojej pracy i ktory zrobiles wg swoich założeń ale ja mam niedosyt bo wyglada jak egzemplarz pokazowy na amerykanskim festynie lotniczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 15 Czerwca 2020 Share Napisano 15 Czerwca 2020 Super. Fajnie nity wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 15 Czerwca 2020 Share Napisano 15 Czerwca 2020 Piękny, piękny, piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pstryk Napisano 16 Czerwca 2020 Share Napisano 16 Czerwca 2020 Super wykonany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Czerwca 2020 Share Napisano 16 Czerwca 2020 Rewelacyjny Fajny i realistyczny metaliczny kolor bardzo ciężko uzyskać - ja miałem dwa podejścia i oba nieudane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Czerwca 2020 Share Napisano 16 Czerwca 2020 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 17 Czerwca 2020 Share Napisano 17 Czerwca 2020 Śliczny ten Gabelschwanzteufel. Wykonanie powłok malarskich przez Ciebie podziwiam nieodmiennie, bliskie perfekcji. Jeśli będziesz kiedyś robił warsztaty online, kupuję bilet w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2020 Dziękuję za komentarze! W dniu 15.06.2020 o 16:06, Adamo722 napisał: Model fajny na ktorym widac ile dolozyles swojej pracy i ktory zrobiles wg swoich założeń ale ja mam niedosyt bo wyglada jak egzemplarz pokazowy na amerykanskim festynie lotniczym Taki miałem własnie zamysł! W dniu 17.06.2020 o 08:40, GreGG24 napisał: Śliczny ten Gabelschwanzteufel. Wykonanie powłok malarskich przez Ciebie podziwiam nieodmiennie, bliskie perfekcji. Jeśli będziesz kiedyś robił warsztaty online, kupuję bilet w ciemno. Warsztaty on line? Hm - podsunąłeś mi ciekawy pomysł! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 20 Czerwca 2020 Share Napisano 20 Czerwca 2020 Nie moja skala, ale model świetny. Szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 21 Czerwca 2020 Share Napisano 21 Czerwca 2020 Fajne cieniowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi