panDespota Napisano 9 Września 2020 Napisano 9 Września 2020 (edytowane) Przedstawiam tym razem galerię czegoś robionego na bieżąco. Model wzbogacony blaszką Edka i lufami Mastera. Wymienione oszklenie na to z wersji E3. W modelu jest z E4. Dorobione przewody hamulcowe, przenitowany, malowany Vallejo. Żółta 15ka malowana z szablonu. Zamieszczam jedną z fotek oryginału i kilka strzałów gotowego modelu Edytowane 9 Września 2020 przez panDespota 11 Cytuj
Xmen Napisano 10 Września 2020 Napisano 10 Września 2020 Wy cierpicie na bezsenność? Następny co wstawia galerię w środku nocy.No i mnie wyprzedziłeś.Też kończę 109 ale jak to u mnie w innym niż niemieckie malowaniu. Model bardzo ładny.Ubrudzony tak w sam raz.Naprawdę podoba mi się. 1 Cytuj
Fixer Napisano 10 Września 2020 Napisano 10 Września 2020 (edytowane) Zarówno w Foce jak i Emilu bardzo mi się podoba spójne, stonowane wykończenie i bardzo "gładka" (nie wiem jak to lepiej określić) powłoka malarska. Edytowane 10 Września 2020 przez Fixer 1 Cytuj
WujekAlice Napisano 10 Września 2020 Napisano 10 Września 2020 Fajna robota, tylko ze zdjęciem się nie do końca zgadza i chyba ten biały jest za mało biały. 1 1 Cytuj
Xmen Napisano 10 Września 2020 Napisano 10 Września 2020 17 minut temu, WujekAlice napisał: Fajna robota, tylko ze zdjęciem się nie do końca zgadza i chyba ten biały jest za mało biały. A może w końcu pokazałbyś jakiś swój model.Łatwo jest oceniać modele innych nie poddając ocenie swoich modeli. Cytuj
WujekAlice Napisano 10 Września 2020 Napisano 10 Września 2020 Kiedyś ta chwila nadejdzie i będziecie mieli okazję się pośmiać. Spokojna rozczochrana. Przy czym nie oceniam samej roboty , bo zrobiony jest naprawdę bardzo dobrze, ale sprawy kompatybilności modelu z oryginałem. Cytuj
Xmen Napisano 11 Września 2020 Napisano 11 Września 2020 7 godzin temu, WujekAlice napisał: Kiedyś ta chwila nadejdzie i będziecie mieli okazję się pośmiać. Mam nadzieję że doczekam tej chwili . 7 godzin temu, WujekAlice napisał: sprawy kompatybilności modelu z oryginałem. Wątpię by udało się odtworzyć w modelu 100% kompatybilność z oryginałem.Choć zawsze można próbować. 1 Cytuj
panDespota Napisano 11 Września 2020 Autor Napisano 11 Września 2020 (edytowane) W dniu 10.09.2020 o 05:23, Xmen napisał: Wy cierpicie na bezsenność? Następny co wstawia galerię w środku nocy.No i mnie wyprzedziłeś.Też kończę 109 ale jak to u mnie w innym niż niemieckie malowaniu. Model bardzo ładny.Ubrudzony tak w sam raz.Naprawdę podoba mi się. No ja jokoś po nocach spać nie mogę, a później przez dzień przywieszony chodzę Na razie swoje Meśki robię w klasycznych prawilnych malowaniach. Jak już kolekcja urośnie pojawią się jakieś dewiacje W dniu 10.09.2020 o 08:16, Fixer napisał: Zarówno w Foce jak i Emilu bardzo mi się podoba spójne, stonowane wykończenie i bardzo "gładka" (nie wiem jak to lepiej określić) powłoka malarska. Na Fw taka super nie wyszła, ale to kilkanaście modeli w malowaniu wstecz. Z tej na Bf jestem w miarę zadowolony. 12 godzin temu, WujekAlice napisał: Fajna robota, tylko ze zdjęciem się nie do końca zgadza i chyba ten biały jest za mało biały. Biały na etapie malowania wyszedł ok. Po kalkach okazało się że jednak nie. Godło bardzo odcięło. A po łoszu to już w ogóle... Dzięki za odzew pod galerią. Edytowane 11 Września 2020 przez panDespota Cytuj
dzikun Napisano 11 Września 2020 Napisano 11 Września 2020 Bardzo mi się podoba, brudzenie w sam raz. 1 Cytuj
WujekAlice Napisano 11 Września 2020 Napisano 11 Września 2020 Żeby być już tak upierdliwy raz i do końca to się jeszcze o numer boczny zapytam - na zdjęciu jest na pewno ciemniejszy niż żółty, może czerwony? Cytuj
WujekAlice Napisano 11 Września 2020 Napisano 11 Września 2020 7 godzin temu, Xmen napisał: Mam nadzieję że doczekam tej chwili . Doczekasz, wiem, że muszę dziewictwo stracić i stracę. Na pewno w tym roku. Roboty mam od cholery - na początku pandemii miałem trochę luzu to popchnąłem co nie co, ale teraz przychodzę do domu i lecę na mordę. O, kolega z abecadłem na plecach poleciał już po czipsy i colę i pewnie zaraz przed ekranem zasiądzie w pozie pełnej oczekiwania 1 Cytuj
Xmen Napisano 11 Września 2020 Napisano 11 Września 2020 Godzinę temu, WujekAlice napisał: Na pewno w tym roku No to jest nadzieja bo już dużo nie zostało do końca roku. Cytuj
abtb Napisano 11 Września 2020 Napisano 11 Września 2020 (edytowane) Godzinę temu, WujekAlice napisał: O, kolega z abecadłem na plecach poleciał już po czipsy i colę i pewnie zaraz przed ekranem zasiądzie w pozie pełnej oczekiwania Już drugą paczkę nadgryzam, że nie wspomnę, że i drugi czteropak za chwilę się skończy. Edytowane 11 Września 2020 przez abtb Cytuj
abtb Napisano 11 Września 2020 Napisano 11 Września 2020 Godzinę temu, WujekAlice napisał: Na pewno w tym roku 3 minuty temu, Xmen napisał: No to jest nadzieja bo już dużo nie zostało do końca roku. Proponuję kupić metrówkę i odcinać. Jak za starych dobrych czasów w woju 1 Cytuj
WujekAlice Napisano 11 Września 2020 Napisano 11 Września 2020 14 minut temu, Xmen napisał: No to jest nadzieja bo już dużo nie zostało do końca roku. Muszę się jakoś zmobilizować, chociażby i w ten sposób. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi