panDespota Napisano 9 Września 2020 Share Napisano 9 Września 2020 (edytowane) Przedstawiam tym razem galerię czegoś robionego na bieżąco. Model wzbogacony blaszką Edka i lufami Mastera. Wymienione oszklenie na to z wersji E3. W modelu jest z E4. Dorobione przewody hamulcowe, przenitowany, malowany Vallejo. Żółta 15ka malowana z szablonu. Zamieszczam jedną z fotek oryginału i kilka strzałów gotowego modelu Edytowane 9 Września 2020 przez panDespota 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Września 2020 Share Napisano 10 Września 2020 Wy cierpicie na bezsenność? Następny co wstawia galerię w środku nocy.No i mnie wyprzedziłeś.Też kończę 109 ale jak to u mnie w innym niż niemieckie malowaniu. Model bardzo ładny.Ubrudzony tak w sam raz.Naprawdę podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 10 Września 2020 Share Napisano 10 Września 2020 Świetnie wyszedł Ci ten model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 10 Września 2020 Share Napisano 10 Września 2020 Bardzo ładny. ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 10 Września 2020 Share Napisano 10 Września 2020 (edytowane) Zarówno w Foce jak i Emilu bardzo mi się podoba spójne, stonowane wykończenie i bardzo "gładka" (nie wiem jak to lepiej określić) powłoka malarska. Edytowane 10 Września 2020 przez Fixer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 10 Września 2020 Share Napisano 10 Września 2020 Fajna robota, tylko ze zdjęciem się nie do końca zgadza i chyba ten biały jest za mało biały. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Września 2020 Share Napisano 10 Września 2020 17 minut temu, WujekAlice napisał: Fajna robota, tylko ze zdjęciem się nie do końca zgadza i chyba ten biały jest za mało biały. A może w końcu pokazałbyś jakiś swój model.Łatwo jest oceniać modele innych nie poddając ocenie swoich modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 10 Września 2020 Share Napisano 10 Września 2020 Kiedyś ta chwila nadejdzie i będziecie mieli okazję się pośmiać. Spokojna rozczochrana. Przy czym nie oceniam samej roboty , bo zrobiony jest naprawdę bardzo dobrze, ale sprawy kompatybilności modelu z oryginałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 11 Września 2020 Share Napisano 11 Września 2020 7 godzin temu, WujekAlice napisał: Kiedyś ta chwila nadejdzie i będziecie mieli okazję się pośmiać. Mam nadzieję że doczekam tej chwili . 7 godzin temu, WujekAlice napisał: sprawy kompatybilności modelu z oryginałem. Wątpię by udało się odtworzyć w modelu 100% kompatybilność z oryginałem.Choć zawsze można próbować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 11 Września 2020 Autor Share Napisano 11 Września 2020 (edytowane) W dniu 10.09.2020 o 05:23, Xmen napisał: Wy cierpicie na bezsenność? Następny co wstawia galerię w środku nocy.No i mnie wyprzedziłeś.Też kończę 109 ale jak to u mnie w innym niż niemieckie malowaniu. Model bardzo ładny.Ubrudzony tak w sam raz.Naprawdę podoba mi się. No ja jokoś po nocach spać nie mogę, a później przez dzień przywieszony chodzę Na razie swoje Meśki robię w klasycznych prawilnych malowaniach. Jak już kolekcja urośnie pojawią się jakieś dewiacje W dniu 10.09.2020 o 08:16, Fixer napisał: Zarówno w Foce jak i Emilu bardzo mi się podoba spójne, stonowane wykończenie i bardzo "gładka" (nie wiem jak to lepiej określić) powłoka malarska. Na Fw taka super nie wyszła, ale to kilkanaście modeli w malowaniu wstecz. Z tej na Bf jestem w miarę zadowolony. 12 godzin temu, WujekAlice napisał: Fajna robota, tylko ze zdjęciem się nie do końca zgadza i chyba ten biały jest za mało biały. Biały na etapie malowania wyszedł ok. Po kalkach okazało się że jednak nie. Godło bardzo odcięło. A po łoszu to już w ogóle... Dzięki za odzew pod galerią. Edytowane 11 Września 2020 przez panDespota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikun Napisano 11 Września 2020 Share Napisano 11 Września 2020 Bardzo mi się podoba, brudzenie w sam raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 11 Września 2020 Share Napisano 11 Września 2020 Żeby być już tak upierdliwy raz i do końca to się jeszcze o numer boczny zapytam - na zdjęciu jest na pewno ciemniejszy niż żółty, może czerwony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 11 Września 2020 Share Napisano 11 Września 2020 7 godzin temu, Xmen napisał: Mam nadzieję że doczekam tej chwili . Doczekasz, wiem, że muszę dziewictwo stracić i stracę. Na pewno w tym roku. Roboty mam od cholery - na początku pandemii miałem trochę luzu to popchnąłem co nie co, ale teraz przychodzę do domu i lecę na mordę. O, kolega z abecadłem na plecach poleciał już po czipsy i colę i pewnie zaraz przed ekranem zasiądzie w pozie pełnej oczekiwania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 11 Września 2020 Share Napisano 11 Września 2020 Godzinę temu, WujekAlice napisał: Na pewno w tym roku No to jest nadzieja bo już dużo nie zostało do końca roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 11 Września 2020 Share Napisano 11 Września 2020 (edytowane) Godzinę temu, WujekAlice napisał: O, kolega z abecadłem na plecach poleciał już po czipsy i colę i pewnie zaraz przed ekranem zasiądzie w pozie pełnej oczekiwania Już drugą paczkę nadgryzam, że nie wspomnę, że i drugi czteropak za chwilę się skończy. Edytowane 11 Września 2020 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 11 Września 2020 Share Napisano 11 Września 2020 Godzinę temu, WujekAlice napisał: Na pewno w tym roku 3 minuty temu, Xmen napisał: No to jest nadzieja bo już dużo nie zostało do końca roku. Proponuję kupić metrówkę i odcinać. Jak za starych dobrych czasów w woju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 11 Września 2020 Share Napisano 11 Września 2020 14 minut temu, Xmen napisał: No to jest nadzieja bo już dużo nie zostało do końca roku. Muszę się jakoś zmobilizować, chociażby i w ten sposób. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi