Jump to content

Recommended Posts

Posted

Po przejsciach skończony. Warsztat znajdziecie !TUTAJ!
Jak dla mnie najpiekniejsza konstrukcja pokładowa złotej ery odrzutowców. Strasznie niedoceniona, która szebko odeszła z zapomnienie (raptem 5 lat służby).
Model robiony prosto z pudła, jak to w przypadku Tamiya, zero problemow, składa się jak klocki lego, jedyny minus, grube kalki.
Model Malowany Gunze H i Hatakami C, brudzenie Oilbrushery, farby olejne i pudry Tamiya 

Douglas F4D-1 Skyray
Bu.No 134895
VMF(AW)-115 Silver Eagles
Ping Tung AFB, Formoza
Czerwiec 1958
Tamiya 1/72

Douglas F4D-1 Skyray Douglas F4D-1 Skyray Douglas F4D-1 Skyray Douglas F4D-1 Skyray Douglas F4D-1 Skyray Douglas F4D-1 Skyray Douglas F4D-1 Skyray Douglas F4D-1 Skyray Douglas F4D-1 Skyray Douglas F4D-1 Skyray Douglas F4D-1 Skyray Douglas F4D-1 Skyray

• Like 7
Posted

Nie znam się to się wypowiem :szczerbol:

Wyszło ładnie. Nawet bym powiedział ze mi się podoba bardzo. Na pewno lepiej niż Phantom

Mam tylko zagwozdkę z tym zabrudzeniem baniaków na naftę:hmmm: 

Skąd i dlaczego tak?

I jedna uwaga malarska - nochala to bym "szczelił" NATO black - byłby taki trochę bardziej pasujący do reszty. Ale to już moja własna wizja więc można jej nie brać pod uwagę :kawa:

Posted

Baniaki syfią się od gleby, nie mmniej troszkę przegiąłem, 😉 Nochal musi być właśnie głęboko ciorny

Posted

Dzięki za dobre przyjęcie modelu :)

Cutlassa 1 sztuke Marinesi testowali, wiec jak uda mi się dorwac model to będzie 

163471467.RZAZ9uRo.jpg