Jarekk Napisano 31 Marca 2021 Share Napisano 31 Marca 2021 Autor chciał nam zaprezentować leksykon WZT z dodatkiem w postaci planików w skali ok. 1/72. Taki styl wydawniczy realizują też Francuzi. Ten poradnik modelarski to już jednak określenie na wyrost. Ale pozycja ciekawa. Moje niezadowolenie wzbudza tylko pojazd ze strony 40. Groch z kapustą. Przeróbki ISU-ów to jedna droga ale pojazd CZ-JS, z tą skrzynią, to inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 31 Marca 2021 Share Napisano 31 Marca 2021 Może któryś z kolegów już ma i napisze coś o tej pozycji. Nie wiem czy warto inwestować 35zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 1 Kwietnia 2021 Share Napisano 1 Kwietnia 2021 W dniu 19.10.2020 o 09:08, hamp napisał: Zapomniałem napisać iż na końcu ,,Polskich pociągów pancernych" jest zapowiedź nowej serii tego wydawnictwa O cholercia, pociągów nie mam, nie moja bajka, a te materiały fotograficzne jakie posiadam wystarczą + artykóły, ale ta seria wzbudziła moje zainteresowanie, mam nadzieję, że znajdą się tam materiały godne uwagi i nie jest to jakaś lekko zredagowana i wzbogacona o zdjęcia reedycja książek, które były już wydane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 2 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2021 Też jestem ciekaw. Trzeb uzbroić się w cierpliwość i czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 4 Kwietnia 2021 Share Napisano 4 Kwietnia 2021 Wysyp nowych serii trwa. Kolejna pozycja. Może któryś z kolegów już ma i napisze coś o tej książeczce. Nie wiem czy warto inwestować 35zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 5 Kwietnia 2021 Share Napisano 5 Kwietnia 2021 Ma ukazać się w kwietniu - 2021 https://panzerwrecks.com/product/tiger-de-la-503-s-pz-abt-503/ Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 5 Kwietnia 2021 Share Napisano 5 Kwietnia 2021 W dniu 1.04.2021 o 22:47, skala72 napisał: O cholercia, pociągów nie mam, nie moja bajka, a te materiały fotograficzne jakie posiadam wystarczą + artykóły, ale ta seria wzbudziła moje zainteresowanie, mam nadzieję, że znajdą się tam materiały godne uwagi i nie jest to jakaś lekko zredagowana i wzbogacona o zdjęcia reedycja książek, które były już wydane. Wróble wiosenne ćwierkają, żę dwa pierwsze numery gotowe są do druku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 7 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2021 Jakieś szczegóły? Ile stron...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 7 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2021 Ma już Ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 7 Kwietnia 2021 Share Napisano 7 Kwietnia 2021 59 minut temu, hamp napisał: Jakieś szczegóły? Ile stron...... Pierwszy zeszyt 120 a drugi prawie 100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X32 Napisano 8 Kwietnia 2021 Share Napisano 8 Kwietnia 2021 W dniu 1.04.2021 o 00:23, kopernik napisał: Może któryś z kolegów już ma i napisze coś o tej pozycji. Nie wiem czy warto inwestować 35zł. Na Ceneo można znaleźć te publikacje po 22 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 16 Kwietnia 2021 Share Napisano 16 Kwietnia 2021 Po PARU LATACH - wznowienie/dodruk https://www.panzerwrecks.com/product/panzerwrecks-7-ostfront/ https://www.panzerwrecks.com/product/panzerwrecks-8-normandy-1/ https://www.panzerwrecks.com/product/panzerwrecks-9-italy-1/ Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 22 Kwietnia 2021 Share Napisano 22 Kwietnia 2021 Ponownie dostępna - https://www.panzerwrecks.com/product/autumn-gale/ Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 27 Kwietnia 2021 Share Napisano 27 Kwietnia 2021 Parę nowości książkowych; SU-85/100/122 T-54/55/62 - w środku sporo ciekawych zdjęć do T-55U oraz T-55 AM. KV-I/II oraz KV-85 - ciekawostka, w środku znajdziemy kilkanaście zdjęć do odrestaurowanego KV-I z 1939 r z armatą L-11. SU-76 M I na koniec, trochę to trwało ale w końcu dotarły, dwa albumy typu Walk Around poświęcone - BRDM-2 M96/M97 - BRDM-2M96ik (Szakal) oraz - Inżynieryjny System Minowania - ISM "Kroton" / Transporter Rozpoznania Inżynieryjnego - TRI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt35 Napisano 28 Kwietnia 2021 Share Napisano 28 Kwietnia 2021 18 godzin temu, bigmodel napisał: Parę nowości książkowych; ................. I na koniec, trochę to trwało ale w końcu dotarły, dwa albumy typu Walk Around poświęcone - BRDM-2 M96/M97 - BRDM-2M96ik (Szakal) oraz - Inżynieryjny System Minowania - ISM "Kroton" / Transporter Rozpoznania Inżynieryjnego - TRI. A gdzieś te albumy można dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 1 Maja 2021 Autor Share Napisano 1 Maja 2021 Właśnie. Co to za wydawca? Ile i za ile można to kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 5 Maja 2021 Share Napisano 5 Maja 2021 Dołączam się do pytania o albumy o Żbiku i Krotonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 5 Maja 2021 Share Napisano 5 Maja 2021 Z tego co się orientuję to niskonakładowy wydawniczy projekt prywatny. Poniżej chyba wyczerpująca odpowiedź na pytania z FB: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 6 Maja 2021 Share Napisano 6 Maja 2021 A jakiś link do tego komentarza z FB mógłbyś zamieścić? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 6 Maja 2021 Share Napisano 6 Maja 2021 22 godziny temu, Jarekk napisał: Z tego co się orientuję to niskonakładowy wydawniczy projekt prywatny. Poniżej chyba wyczerpująca odpowiedź na pytania z FB: Odpisuję w imieniu Jacka, który przeszedł operację oczu i nie może odpisać. Albumy pojazdów KTO Rosomak M1M, WEM oraz PKW Afganistan. Barwa i Malowanie cz.1 oraz cz.2, to projekt wspólny niekomercyjny. Zawierają w większości prywatne zdjęcia misyjne i albumy te z wiadomych względów nie są do udostępnienia. Pozostałe jak np. Kroton to też projekt prywatny, ale ponieważ zdjęcia w nich są w tym przypadku nasze, to nie ma problemu z nabyciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 7 Maja 2021 Share Napisano 7 Maja 2021 Jak nie możecie udostępniać to po co wogule o tym piszecie ? Tylko robicie niepotrzebny kwas którego i tak jest w naszym tu forumowym gronie zadużo.Mam propozycje jak masz na użytek własny to nie pisz że masz ale nie możesz bo tylko wkurwiasz dziś bez pozdowień OLO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek120 Napisano 7 Maja 2021 Share Napisano 7 Maja 2021 OLO czy Ty potrafisz czytac ze zrozumieniem ? Przeczytaj jeszcze raz dwa oststnie zdania. przeciez RobRoy Ci napissl ze Zbika i Krotona/TRI mozesz kupic. A tekst Jarka dotyczyl Rosomakow ktorych w tym watku Nie Ma. Miej litosc dla moich polatanych oczu i czytaj tekst ze zrozumieniem. Niedtety przez 2-3 miesiace nie bedzie ze mna kontaktu. Jacek Szafranski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 7 Maja 2021 Share Napisano 7 Maja 2021 Godzinę temu, OLO napisał: Jak nie możecie udostępniać to po co wogule o tym piszecie ? Tylko robicie niepotrzebny kwas którego i tak jest w naszym tu forumowym gronie zadużo.Mam propozycje jak masz na użytek własny to nie pisz że masz ale nie możesz bo tylko wkurwiasz dziś bez pozdowień OLO. Czytaj ze zrozumieniem Szanowny forumowiczu. Pisałem w czyimś imieniu, bo zostałem o to poproszony. A odpowiedź została udzielona, bo pojawiło się pytanie. Proponuje zamiast porannego emocjonowania się zgłębić zasady ortografii, bo piszemy w języku polskim na tym forum - chyba, że się mylę. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 7 Maja 2021 Share Napisano 7 Maja 2021 Kolega też nie czyta ze zrozumieniem napisałem jak nie możecie- liczba mnoga. Co nie zmienia faktu po co to pokazywać no chyba że dla zasady ja mam a wy paczcie i placzcie tyle w temacie . Nie mogę udostępniać to nie proste ale nie dla wszystkich jestem tu trochę czasu w modele bawię się 40 lat i z roku na rok poziom dyskusjii schodzi coraz niżej. A forma nakrecania zawiści jest coraz wyższa a szkoda bo to piękne hobby. Pozdrawiam OLO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 7 Maja 2021 Share Napisano 7 Maja 2021 24 minuty temu, OLO napisał: Kolega też nie czyta ze zrozumieniem napisałem jak nie możecie- liczba mnoga. Co nie zmienia faktu po co to pokazywać no chyba że dla zasady ja mam a wy paczcie i placzcie tyle w temacie . Nie mogę udostępniać to nie proste ale nie dla wszystkich jestem tu trochę czasu w modele bawię się 40 lat i z roku na rok poziom dyskusjii schodzi coraz niżej. A forma nakrecania zawiści jest coraz wyższa a szkoda bo to piękne hobby. Pozdrawiam OLO. Święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi