Xmen Napisano 16 Października 2020 Share Napisano 16 Października 2020 (edytowane) Następny relaksacyjnie sklejony model AZ.Tym razem "fińczyk" do kolekcji.Można szczelać Edytowane 16 Października 2020 przez Xmen 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 16 Października 2020 Share Napisano 16 Października 2020 Czyscioch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Października 2020 Share Napisano 16 Października 2020 Ładnie zrobiony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 16 Października 2020 Share Napisano 16 Października 2020 Bardzo ładny "Fin" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Października 2020 Share Napisano 16 Października 2020 Spoko latawiec. Ładnie zrobiony, podoba mi się. Jedyne co mi za bardzo nieleży to lakier - troszkę za bardzo połyskliwy. Sugerowałbym cykniecie "fotki rodzinnej" wszystkich finów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Października 2020 Autor Share Napisano 16 Października 2020 Tak się właśnie zastanawiam czy go nie prysnąć matem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek178 Napisano 16 Października 2020 Share Napisano 16 Października 2020 Kozak, a tak w ogóle polecacie jakiegoś w 48 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Października 2020 Autor Share Napisano 16 Października 2020 11 minut temu, Piotrek178 napisał: tak w ogóle polecacie jakiegoś w 48 Ciężka sprawa.Wszyscy czekają na nowy model w tej skali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek178 Napisano 16 Października 2020 Share Napisano 16 Października 2020 Teraz, Xmen napisał: Ciężka sprawa.Wszyscy czekają na nowy model w tej skali. Szkoda bo bo strasznie mi się podobał zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Października 2020 Autor Share Napisano 16 Października 2020 Do tej pory były dostępne modele Academy i Hobbycraftu.Obydwa wymagały sporego nakładu pracy by jakoś wyglądały.Jednak to już pole do popisu specjalistów od 48 bo to nie moja bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek178 Napisano 16 Października 2020 Share Napisano 16 Października 2020 2 godziny temu, Xmen napisał: Do tej pory były dostępne modele Academy i Hobbycraftu.Obydwa wymagały sporego nakładu pracy by jakoś wyglądały.Jednak to już pole do popisu specjalistów od 48 bo to nie moja bajka No cóż specjalistą to ja nie jestem bo kiedyś skleiłem "aż" jeden samolot. No nic pozostaje czekać może ktoś coś zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Października 2020 Share Napisano 16 Października 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 16 Października 2020 Share Napisano 16 Października 2020 Przez Ciebie mam kolejnego do listy "must have". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Października 2020 Autor Share Napisano 17 Października 2020 (edytowane) 5 godzin temu, Baas ArK napisał: Przez Ciebie mam kolejnego do listy "must have". Odrazu uprzedzam spacerek to to nie będzie.Choć jest to w tej chwili najlepszy model tego samolotu na rynku. Edytowane 17 Października 2020 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 19 Października 2020 Share Napisano 19 Października 2020 Fajnie wyszedł. Widzę, że malowałeś czarny "z ręki", muszę też spróbować przy następnej okazji. Jak na razie nie ufam jeszcze swoim umiejętnościom, choć sprzęt, jaki posiadam, daje takie możliwości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 19 Października 2020 Autor Share Napisano 19 Października 2020 Tak czarny z "ręki".Cały czas się uczę .Raz wyjdzie lepiej raz gorzej ale się nie poddaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 19 Października 2020 Share Napisano 19 Października 2020 Fajny model i fajnie zrobiony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi