Thalgonis Napisano 11 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2020 No dobra, tak to wyszło: I właściwie, to „prawdziwa” zabawa dopiero teraz się zacznie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Grudnia 2020 Share Napisano 11 Grudnia 2020 (edytowane) PIKNY no i teraz dobrze widać że jarzmo dobrze siadło - warto było powalczyć tylko gdzie ten błękit ? Edytowane 11 Grudnia 2020 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 11 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2020 11 minut temu, M.A.V. napisał: PIKNY no i teraz dobrze widać że jarzmo dobrze siadło - warto było powalczyć tylko gdzie ten błękit ? W mych oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 11 Grudnia 2020 Share Napisano 11 Grudnia 2020 Ładny. Czy on potem ściemnieje, rozjaśni się, czy pozostanie bez zmian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 11 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2020 Nie wiem Zawsze chemia trochę ściemni model, ni ma innej możliwości. Dlatego zastanawiam się nad zabawą olejami, żeby trochę uatrakcyjnić powierzchnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 11 Grudnia 2020 Share Napisano 11 Grudnia 2020 (edytowane) Edytowane 11 Grudnia 2020 przez piotrkur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2020 Troszkę porozjaśniałem te kolory pasków, bo jednak całe te łosiowanie jednak na pewno jeszcze ściemni model... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarross Napisano 13 Grudnia 2020 Share Napisano 13 Grudnia 2020 Bardzo fajnie to wyszło. Ani za ciemny ani za jasny - dla mnie w punkt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 13 Grudnia 2020 Share Napisano 13 Grudnia 2020 Fajny kamuflaż. Dużo czasu ci zajęło maskowanie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 13 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2020 36 minut temu, StarBourne napisał: Fajny kamuflaż. Dużo czasu ci zajęło maskowanie? Nie bylo maskowania wszystko z reki, bo uznalem, ze na zimmericie nie da sie dobrze zamaskowac - no, chyba ze ja nie umiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 13 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2020 Klamoty pomalowane. Teraz obtłukiwanie Chcę się pobawić kredkami od AK, zobaczymy jak wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 13 Grudnia 2020 Share Napisano 13 Grudnia 2020 Wyczuwam że pojazd jest po ciemnej stronie mocy. Zdecydowanie za ciemnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 13 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2020 No to sorka ale zipa dumna U mnie malowanie to rosyjska ruletka - jeden strzał i po zabawie... Trudno, będzie ciemny jak dusza Dartha Vadera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2020 Jednak poszedł do przemalowania... Wg trochę innej koncepcji - zobaczymy co wyjdzie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 17 Grudnia 2020 Share Napisano 17 Grudnia 2020 W dniu 16.12.2020 o 14:04, Thalgonis napisał: Jednak poszedł do przemalowania... Jedyna słuszna decyzja - moim zdaniem. Szkoda by było włożonej w model pracy. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 17 Grudnia 2020 Share Napisano 17 Grudnia 2020 Szkoda że tyle pracy poszło na marne, podobał mi się ten kamuflaż, ale działaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2020 8 minut temu, StarBourne napisał: Szkoda że tyle pracy poszło na marne, podobał mi się ten kamuflaż, ale działaj dalej. Ależ będzie taki sam! Tylko - mam nadzieję - jaśniejszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 2 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2021 Wyszło, że jest trochę jaśniejszy... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 3 Stycznia 2021 Share Napisano 3 Stycznia 2021 Ładnie umalowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2021 Hej, a właściwie jakiego koloru były wyciory umieszczone z boku? To było drewno czy też metalowe rury? Zvezda dała jako czarne, ale oni już w kilku miejscach biorą kolory z czterech liter... Tak przeglądam w sieci różne modele kinga i jest ... różnie-różniście: raz jest to metal, raz drewno a innym razem na czarno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 3 Stycznia 2021 Share Napisano 3 Stycznia 2021 W sumie czekam, aż ktoś zrobi jak ci malarze. Liny, wyciory na kolor kamo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 3 Stycznia 2021 Share Napisano 3 Stycznia 2021 (edytowane) Godzinę temu, KrzychuP napisał: W sumie czekam, aż ktoś zrobi jak ci malarze. Liny, wyciory na kolor kamo. Nie trzeba czekać. Można samemu przetrzeć szlak Fakt jest jednak taki że im więcej kolorów na modelu tym ciekawiej. Pewnie dla tego większość modelarzy nie zamalowuje osprzętu kolorem kamuflażu. Edytowane 3 Stycznia 2021 przez TAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 3 Stycznia 2021 Share Napisano 3 Stycznia 2021 5 godzin temu, Thalgonis napisał: Hej, a właściwie jakiego koloru były wyciory umieszczone z boku? W jedynce wyglądało to chyba tak: A poniżej to pewnie rekonstrukcja, ale wrzucam: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 4 Stycznia 2021 Share Napisano 4 Stycznia 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, zaruk napisał: W jedynce wyglądało to chyba tak: A poniżej to pewnie rekonstrukcja, ale wrzucam: Jak wyjechal z fabryki to pewnie tak. Fabryka malowala na kolor piaskowy a po dostarczeniu do jednostki w warsztacie polowym malowano kamuflaz. Wiec najprawdopodobniej narzedzia byly w kolorze kamo. A ze w modelarstwie przyjelo sie "aby uatrakcyjnic model" to narzedzia maluje sie tak jak na zdjeciach. Edytowane 4 Stycznia 2021 przez kzugaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 4 Stycznia 2021 Share Napisano 4 Stycznia 2021 Chodziło mi raczej o materiał, z jakiego były wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi