michal0281 Napisano 13 Listopada 2020 Share Napisano 13 Listopada 2020 (edytowane) Witam! Model bardzo miły w klejeniu, tylko gąsienice mnie nie przekonały i zdecydowałem się na friule. Dodane jest też kilka blaszek od Voyager. W modelu były plastikowe uchwyty na zapasowe gąsienice, nie najlepiej to wyglądało. Grile od menga też wymagały wymiany, cała reszta zestawowa. Miłego oglądania! Edytowane 13 Listopada 2020 przez michal0281 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 13 Listopada 2020 Share Napisano 13 Listopada 2020 Boczne ekrany mogłyby dostać trochę więcej splaszy i gąsienice też mogłyby być trochę żywsze. I to tyle z cyklu "ajabym" i potraktuj te uwagi luźno bo to tylko kwestia gustu i wizji na model. Model wygląda dla mnie bardzo przekonująco - tak mogłaby wyglądać frontowa Pantera. Bardzo dobre wykonanie techniczne i gratuluję kolejnego udanego modelu! Widzę, że szykujesz się na zimę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 13 Listopada 2020 Share Napisano 13 Listopada 2020 Fajny ale ja mam niedosyt bo jesli chodzi o czolg jest git to tu podwozie nie współgra, nie wiem za suche 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano 13 Listopada 2020 Share Napisano 13 Listopada 2020 Podoba się Z cyklu "ajabym" widziałbym tą panterę na jakiejś podstawce i może jak powyżej trochę więcej błota 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_na_Zulawach Napisano 13 Listopada 2020 Share Napisano 13 Listopada 2020 4 minuty temu, Adamo722 napisał: o czolg jest git to tu podwozie nie współgra, nie wiem za suche Niekoniecznie musi tak być. Zimowe kamo niezbyt wytarte, pojazd z środka zimy, wszystko skute mrozem- to nie wiosna, albo jesień, gdzie na froncie walczyli także z wszędobylskim błotem. Jednym słowem model przekonuje, wg mnie dobrze poprawiłeś pierwsze malowanie i ogólnie świetnie to wygląda. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 13 Listopada 2020 Share Napisano 13 Listopada 2020 23 minuty temu, Pan_na_Zulawach napisał: Niekoniecznie musi tak być. Zimowe kamo niezbyt wytarte, pojazd z środka zimy, wszystko skute mrozem- to nie wiosna, albo jesień, gdzie na froncie walczyli także z wszędobylskim błotem. Jednym słowem model przekonuje, wg mnie dobrze poprawiłeś pierwsze malowanie i ogólnie świetnie to wygląda. To moze trochę sniegu na kolach i w gaskach brakuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monthy Napisano 13 Listopada 2020 Share Napisano 13 Listopada 2020 8 minut temu, Adamo722 napisał: To moze trochę sniegu na kolach i w gaskach brakuje To właśnie miałem napisać. Odrobina i powinno dopełnić tę Panterę,która wg mnie jest ok. Co nie tak z tymi grilami ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 13 Listopada 2020 Share Napisano 13 Listopada 2020 Fajna ta Pantera, ale miała niedawno konkurenta z wyższej kategorii, i ten Twój Królewski Tygrys ostatnio wykonany w podobnej aurze był ciekawszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 13 Listopada 2020 Autor Share Napisano 13 Listopada 2020 Dzięki Panowie za opinie, generalnie miałem plany na podstawkę, w związku z tym, że nie doczekały się realizacji czołg jest jaki jest... tzn dodam trochę błotka lub śniegu jeśli zrobię podstawkę (kiedyś), ale na ten moment jestem już trochę zmęczony zimowymi klimatami, bardzo pracochłonne. 1 godzinę temu, Monthy napisał: Co nie tak z tymi grilami ? Zdecydowanie za drobne oczka mają te siatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Listopada 2020 Share Napisano 14 Listopada 2020 (edytowane) Świetnie wymalowana tą Pantera. Dwa ostatnie pojazdy zimowe wyszły ci znakomicie. Edytowane 14 Listopada 2020 przez bazylms 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 14 Listopada 2020 Share Napisano 14 Listopada 2020 (edytowane) A ja bym na pewno tak dobrze nie zrobił, dla mnie rewelacja. Edytowane 14 Listopada 2020 przez copycat miało być nie zrobił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 23 Listopada 2020 Share Napisano 23 Listopada 2020 W końcu czołg wygląda jak czołg, a nie kolejna nieudana interpretacja modelarskiej maniery. Co do podwozia to widzę to tak. Po roztopach znowu złapał mrozek ściął błoto. Model widział bym na zmarzniętej ziemi z resztkami zmrożonego śniegu na poboczach, a całość w pełnym słońcu. Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 24 Listopada 2020 Autor Share Napisano 24 Listopada 2020 11 godzin temu, czak45 napisał: W końcu czołg wygląda jak czołg, Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 24 Listopada 2020 Share Napisano 24 Listopada 2020 Bardzo ładnie wyszło zimowe kamo i brudzenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toke Napisano 24 Listopada 2020 Share Napisano 24 Listopada 2020 Kawał dobrej roboty - gratulacje. Zimowe malowanie wyszło bardzo dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel1 Napisano 27 Listopada 2020 Share Napisano 27 Listopada 2020 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi