MarcinWSS Napisano 16 Listopada 2020 Share Napisano 16 Listopada 2020 (edytowane) Czołem! Oto mój trzeci szmatopłat. WNW, tym razem, wzbogacony o blaszki oraz, po raz pierwszy w mojej karierze, "wzbogacony o ślady użytkowania". Zapraszam do konstruktywnej krytyki, zwłaszcza w materii "łosza" - to mój debiut : Edytowane 16 Listopada 2020 przez MarcinWSS 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toke Napisano 16 Listopada 2020 Share Napisano 16 Listopada 2020 Kawał dobrej roboty. Gratulacje. Bardzo mi się podoba malowanie, i dyskretne brudzenie. Sam mam z nim duże kłopoty - mam skłonności do przesadzania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinWSS Napisano 16 Listopada 2020 Autor Share Napisano 16 Listopada 2020 8 minut temu, Toke napisał: (..) Sam mam z nim duże kłopoty - mam skłonności do przesadzania Też tego się obawiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pstryk Napisano 16 Listopada 2020 Share Napisano 16 Listopada 2020 Wyszedł super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 16 Listopada 2020 Share Napisano 16 Listopada 2020 Bardzo staranne wykonanie. Robi wrażenie Ale chyba rozpędziłeś się nieco z naciągami. Podwójne były tylko te biegnące od kadłuba do górnego płata tzw. flying wires. Naciągi od górnego do dolnego płata tzw. landing wires były pojedyńcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinWSS Napisano 16 Listopada 2020 Autor Share Napisano 16 Listopada 2020 Faktycznie, dzięki! Akurat to, da się jeszcze naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoLPP Napisano 16 Listopada 2020 Share Napisano 16 Listopada 2020 Poza tym problemem z linkami wygląda przepięknie. Świetne wykonanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinWSS Napisano 17 Listopada 2020 Autor Share Napisano 17 Listopada 2020 Dzięki za pozytywny odbiór. Co Waszym zdaniem, oprócz, oczywiście, czytania ze zrozumieniem instrukcji i dokumentacji, mógłbym w przyszłości poprawić? Wincyj brudzenia? W sam raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Listopada 2020 Share Napisano 17 Listopada 2020 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 17 Listopada 2020 Share Napisano 17 Listopada 2020 Świetny model. Ładnie wyszedł. Jeśli chcesz poćwiczyć brudzenie to możesz następnym razem wybrać temat który bardziej pozwala wyżyć się w tej materi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol J. Napisano 17 Listopada 2020 Share Napisano 17 Listopada 2020 Ale maszyna!! Słabo mi się zrobiło, dajcie mi wody! Te detale na tablicy i w ogóle - extraklasa. Jackson może być zadowolony!. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek190 Napisano 17 Listopada 2020 Share Napisano 17 Listopada 2020 SUPER Gratulacje Wszystko mi się podoba, ale największe wrażenie robią elementy drweniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 17 Listopada 2020 Share Napisano 17 Listopada 2020 3 godziny temu, MarcinWSS napisał: Dzięki za pozytywny odbiór. Co Waszym zdaniem, oprócz, oczywiście, czytania ze zrozumieniem instrukcji i dokumentacji, mógłbym w przyszłości poprawić? Wincyj brudzenia? W sam raz? Model bardzo fajny, co do poprawy, to sugerował bym poprawić fotki : ostrość i doświetlenie. Możesz do swojego warsztatu włączyć takie media jak cienie Tamki, suche pastele, kredki itp. efekt końcowy może być jeszcze fajniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksc Napisano 18 Listopada 2020 Share Napisano 18 Listopada 2020 Myślałem że modeli WNW już się nie skleja tylko spekuluje nimi na giełdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 18 Listopada 2020 Share Napisano 18 Listopada 2020 jest moc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinWSS Napisano 20 Listopada 2020 Autor Share Napisano 20 Listopada 2020 Jeszcze raz dziękuję za pozytywy. Niemniej równie zależy mi na Waszych opiniach w materii moich niedociągnięć czyli "co można by było poprawić" . W dniu 18.11.2020 o 20:04, ksc napisał: Myślałem że modeli WNW już się nie skleja tylko spekuluje nimi na giełdzie... Za ten artefakt w mojej szafie kupię sobie kiedyś samochód 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi