abtb Napisano 12 Czerwca 2021 Share Napisano 12 Czerwca 2021 (edytowane) 2 godziny temu, Mitrandir napisał: zacząłem inny projekt Weekend Edition. Takiego karalucha? Mój Boszszee, forum upada Dobrze, że jeszcze są ludzie który "odpalają" porządne warsztaty poważnych śmigłowców Edytowane 12 Czerwca 2021 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 12 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2021 To nie TVN... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 13 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2021 17 godzin temu, abtb napisał: Takiego karalucha? Mój Boszszee, forum upada Dobrze, że jeszcze są ludzie który "odpalają" porządne warsztaty poważnych śmigłowców Taaa... A potem ich nie kończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 13 Czerwca 2021 Share Napisano 13 Czerwca 2021 18 godzin temu, Mitrandir napisał: To nie TVN... No ładnie Ci wyszedł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 14 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2021 16 godzin temu, Kon_Bar napisał: No ładnie Ci wyszedł Nie no wyszedł mniejszy A teraz czas zacząć kończyć mi 17 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Czerwca 2021 Share Napisano 14 Czerwca 2021 18 godzin temu, Mitrandir napisał: A potem ich nie kończą 16 minut temu, Mitrandir napisał: A teraz czas zacząć kończyć mi 17 Aha, czyli pisałeś o sobie Trochę mi ulżyło, że to jednak nie o mnie ci chodziło Ale spokojnie Grzegorzu, nie popadaj w zbyt wielką samokrytykę swojej osoby. Jest dobrze, dajesz radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 14 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2021 1 godzinę temu, abtb napisał: Aha, czyli pisałeś o sobie Trochę mi ulżyło, że to jednak nie o mnie ci chodziło Ale spokojnie Grzegorzu, nie popadaj w zbyt wielką samokrytykę swojej osoby. Jest dobrze, dajesz radę. Jestem zupełnie spokojna samokrytykę bardziej miałem na myśli twoje mi 2ki... Tak Ostatnio oglądałem sobie te twoje warsztaty i brakuje mi skończonego USa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Czerwca 2021 Share Napisano 14 Czerwca 2021 3 minuty temu, Mitrandir napisał: brakuje mi skończonego USa A widzisz ty, a jakoś ostatnio zacząłem zaglądać do pudełka z US-em i mam zamiar zabrać go na coroczne dwutygodniowe wygnanie, gdzie w ciszy i w spokoju powinno mi się udać temat popchnąć do przodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 18 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2021 Dokładamy kolejne cegiełki... Został Minigun na dupie do zrobienia, i chyba czas zacząć kończyć jakieś kabelki na wirniku lusterka wycieraczki i finito 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 18 Czerwca 2021 Super Moderator Share Napisano 18 Czerwca 2021 A dlaczego miejsca łączenia form, nie są przeszlifowane? Nie żebym się czepiał. Poza tym śmigła wyglądają cacy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 18 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2021 20 minut temu, jawkers napisał: A dlaczego miejsca łączenia form, nie są przeszlifowane? Nie żebym się czepiał. Poza tym śmigła wyglądają cacy. Są zeszlifowane, tak wyszło na zdjęciu niestety mam c... telefon i lepszych zdjęć nie mam jak zrobić ale Po położeniu ma to jest gładko nie widać nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 2 Lipca 2021 Autor Share Napisano 2 Lipca 2021 Czas powoli zacząć kończyć ten warsztat Model już praktycznie gotowy, pozostały zaległości w warsztacie i jakieś porządne zdjecia do galerii cpyknać Troche pracy przy głównym tylnym uzbrojeniu. W takzwanym między czasie doszła głowica anty wibratora na wirniku głównym z firmy Armory... I tak oto po 4,5 miesiąch udalo się dobrnąć do szczęśliwego końca Jak to kolega powiedzpoł... model pochłonoł krew pot i szwy Zapraszam niebawem do galerii , a teraz do roboty, bo kolejny milusiński czeka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Lipca 2021 Share Napisano 2 Lipca 2021 Szykuj się na inspekcje modelu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Lipca 2021 Share Napisano 2 Lipca 2021 zacny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 3 Lipca 2021 Share Napisano 3 Lipca 2021 Piekny !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Billo Bill Napisano 4 Lipca 2021 Share Napisano 4 Lipca 2021 Ty to masz rękę do tych,, śmiglaczków'' i nawet kontuzje tego nie zmieniają Model jak to zawsze w twojej ,,wytwórni'' klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 4 Lipca 2021 Autor Share Napisano 4 Lipca 2021 24 minuty temu, Billo Bill napisał: Ty to masz rękę do tych,, śmiglaczków'' i nawet kontuzje tego nie zmieniają Model jak to zawsze w twojej ,,wytwórni'' klasa Bardzo serdecznie dziękuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 16 Lipca 2021 Share Napisano 16 Lipca 2021 Świetny HIPek !!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 19 Lipca 2021 Autor Share Napisano 19 Lipca 2021 Kolega cpyknął na spotkaniu klubowym, .. to tak przed galerią jako kończące w Wasze łapska. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 8 Grudnia 2021 Share Napisano 8 Grudnia 2021 W dniu 19.07.2021 o 12:58, Mitrandir napisał: Nie wiedziałem, że taki "wojownik" lata z szachownicą ? W podziałce 1/48 też można takiego skleić ? Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 8 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2021 2 godziny temu, Hello napisał: Nie wiedziałem, że taki "wojownik" lata z szachownicą ? W podziałce 1/48 też można takiego skleić ? Pozdrawiam Hello W każdej, jeśli tylko jest dostępny kadłub (72/48/35) ... i znajdziesz chwilę na wydłubanie reszty bambetli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 8 Grudnia 2021 Share Napisano 8 Grudnia 2021 1:48 - http://awc-models.pl/awc-48-002-mil-mi-171s/ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 8 Grudnia 2021 Share Napisano 8 Grudnia 2021 Ja tez mam Mi-17 AWC , bo będę tworzył Mi-17AE 607 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 8 Grudnia 2021 Share Napisano 8 Grudnia 2021 34 minuty temu, Mitrandir napisał: jeśli tylko jest dostępny kadłub Jeszcze nie patrzyłem w sklepach ale Twoje słowa znaczą , że mogą być kłopoty z nabyciem ? 22 minuty temu, Adamsky napisał: 1:48 - http://awc-models.pl/awc-48-002-mil-mi-171s/ Nie znam tej firmy . To jedyna opcja na wykonanie śmigłowca Mitrandira? Zresztą nie wiem nic , nawet muszę sprawdzić jak się ta fajna maszyna nazywa . Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 8 Grudnia 2021 Share Napisano 8 Grudnia 2021 3 minuty temu, Hello napisał: Jeszcze nie patrzyłem w sklepach ale Twoje słowa znaczą , że mogą być kłopoty z nabyciem ? Nie znam tej firmy . To jedyna opcja na wykonanie śmigłowca Mitrandira? Zresztą nie wiem nic , nawet muszę sprawdzić jak się ta fajna maszyna nazywa . Hello w 48 to jedyny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi