kzugaj Napisano 27 Stycznia 2023 Share Napisano 27 Stycznia 2023 14 godzin temu, mirage3 napisał: Kitty Hawk powraca pod nową nazwą A jak cenowo ma się do poprzednika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 27 Stycznia 2023 Share Napisano 27 Stycznia 2023 Teraz, kzugaj napisał: A jak cenowo ma się do poprzednika? To się zobaczy ale dobrze, że te modele wracają. BTW nie wiem kto wymyśla nazwy firm ale skoro Kitty często złośliwe było zmieniane ma Shitty to teraz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 27 Stycznia 2023 Share Napisano 27 Stycznia 2023 4 godziny temu, mirage3 napisał: Kitty często złośliwe było zmieniane ma Shitty to teraz... Sromfac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 29 Stycznia 2023 Share Napisano 29 Stycznia 2023 Takie fajne będzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 29 Stycznia 2023 Share Napisano 29 Stycznia 2023 1 godzinę temu, mirage3 napisał: Takie fajne będzie A to już w tamtym roku miało być, niemniej jednak czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 29 Stycznia 2023 Share Napisano 29 Stycznia 2023 W dniu 28.01.2023 o 00:09, giberes napisał: Sromfac? Myślałem o Shit Factory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 29 Stycznia 2023 Share Napisano 29 Stycznia 2023 2 godziny temu, barszczo napisał: A to już w tamtym roku miało być, niemniej jednak czekam. Tez pstrzę sobie na niego zęby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 1 Lutego 2023 Share Napisano 1 Lutego 2023 W dniu 29.01.2023 o 09:44, mirage3 napisał: Takie fajne będzie Kiedy dodam do Macchi Henschla z ICMu to zmiana skali mi się szykuje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 1 Lutego 2023 Share Napisano 1 Lutego 2023 3 godziny temu, HK1885 napisał: Kiedy dodam do Macchi Henschla z ICMu to zmiana skali mi się szykuje. Oj tam od razu zmiana skali, masz przeca ładnego Gaspacha w 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 1 Lutego 2023 Share Napisano 1 Lutego 2023 21 minut temu, Pawel.G napisał: Oj tam od razu zmiana skali, masz przeca ładnego Gaspacha w 48 Henschel Gaspatcha jest po prostu przewyzaje*isty! Jako model. Inna sprawa, że sam samolot mi się podoba, oczywiście nie po faszystowsku. Więc tym bardziej w 1/32. Macchi 202 też mam w 1/48 w edycji Edwarda (nie przeszkodziło mi to dokupić MC 205 w edycji Italeri z kalkami Cartografa!), ale sam samolot mi podchodzi. Więc też "must have". A potem to już samo poleci, że nie będę nawet wspominał o Dorze od Hase... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Lutego 2023 Share Napisano 1 Lutego 2023 Gaspatcha odpuszczam ze względu na nadchodzącego dużego z ICMu. Zaś Edkowego MC202 w 1:48 zostawiam, bo można ulepić wczesną wersję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 1 Lutego 2023 Share Napisano 1 Lutego 2023 17 minut temu, barszczo napisał: Zaś Edkowego MC202 w 1:48 zostawiam, bo można ulepić wczesną wersję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Lutego 2023 Share Napisano 1 Lutego 2023 O ten, ten dokładnie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano 5 Lutego 2023 Share Napisano 5 Lutego 2023 Udało mi się już kupić Huragana z Revella na aledrogo, we wtorek powinienem mieć, zobaczymy co w pudle piszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 6 Lutego 2023 Share Napisano 6 Lutego 2023 Nie wiem czy było, ale w Plastmodelu są WnW w sprzedaży. https://plastmodel.pl/134-wingnut-wings Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMS Napisano 6 Lutego 2023 Share Napisano 6 Lutego 2023 To wychodzi że u nas dużo lepsza cena https://obchod.valka.cz/index.php/c/434592 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek B Napisano 7 Lutego 2023 Share Napisano 7 Lutego 2023 Zapowiedź Revella z Norymbergi. Podobno na październik tego roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 7 Lutego 2023 Share Napisano 7 Lutego 2023 5 minut temu, Krzysiek B napisał: Zapowiedź Revella z Norymbergi. Właśnie tyle co obejrzałem filmik Dusana. Jeśli będzie na poziome Me262, to warto kupić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bARTZ Napisano 11 Lutego 2023 Share Napisano 11 Lutego 2023 W dniu 29.01.2023 o 09:44, mirage3 napisał: Takie fajne będzie Na stronie producenta można zobaczyć już wstępne modele 3D, będzie makieta silnika (choć wybór łoża wydaje się dyskusyjny na pierwszy rzut oka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 12 Lutego 2023 Share Napisano 12 Lutego 2023 W dniu 11.02.2023 o 13:03, bARTZ napisał: choć wybór łoża wydaje się dyskusyjny na pierwszy rzut oka Czemu? Może zrobią na początek wczesnego z oryginalnym DB, choć pudełkowe malowanie zdaje się temu przeczyć. Przechodzisz na 32? Ja chyba zrobię wyjątek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bARTZ Napisano 12 Lutego 2023 Share Napisano 12 Lutego 2023 2 godziny temu, MIRO napisał: Czemu? Może zrobią na początek wczesnego z oryginalnym DB, choć pudełkowe malowanie zdaje się temu przeczyć. No właśnie taki wybór silnika wydaje się mniej uniwersalny i w zasadzie ogranicza nas tylko do maszyn II i III serii. Może w zestawie bedą dwa loża do wyboru? Albo faktycznie nastawiają się w tym wydaniu na wczesnych seriach. 3 godziny temu, MIRO napisał: Przechodzisz na 32? Ja chyba zrobię wyjątek . Chyba się też skuszę, łatki będzie łatwiej się malować :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 19 Lutego 2023 Share Napisano 19 Lutego 2023 https://www.themodellingnews.com/2023/02/a-march-date-second-pre-order-bonus-to.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziu_82 Napisano 19 Lutego 2023 Share Napisano 19 Lutego 2023 Ostatnio "Kotarianie" wrzucili informację o planowanych wysyłkach tego opóźnionego modelu na swoim FB: https://www.facebook.com/kotaremodels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 8 Marca 2023 Share Napisano 8 Marca 2023 ZM atakuje ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 Marca 2023 Share Napisano 10 Marca 2023 Taki trójpak się szykuje: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi