burzatg Napisano 3 Listopada 2022 Share Napisano 3 Listopada 2022 Ja to się nie mogę nadziwić tempa twoich prac. Skaczesz po tematach, jak wiewiórka po drzewach a modele raz, po raz wpadają do galerii Ja tymczasem mam problem ogarnąć dwa rozgrzebane tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 3 Listopada 2022 Share Napisano 3 Listopada 2022 Ooo chyba już skończyłeś rżnąć czy co tam dokładnie robiłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Listopada 2022 Autor Share Napisano 3 Listopada 2022 10 mp już w polankach, pozostałe 10 idzie teraz w pieńki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 4 Listopada 2022 Share Napisano 4 Listopada 2022 Super !!!. Widziałem na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 4 Listopada 2022 Share Napisano 4 Listopada 2022 3 godziny temu, lesio-69 napisał: Super !!!. Widziałem na żywo. Polanka?, pieńki?, czy rżnięcie? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Listopada 2022 Autor Share Napisano 13 Listopada 2022 (edytowane) Efekty wspomnianego przez @Grzes-a "niedzielnego gmerania kijem w mrowisku": Temat uważam za zakąszony Edytowane 14 Listopada 2022 przez abtb 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 13 Listopada 2022 Share Napisano 13 Listopada 2022 No i znowu mnie wyprzedził.Muszę znaleźć inne malowanie do swojego. Bardzo elegancko wyszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Listopada 2022 Share Napisano 13 Listopada 2022 Zestaw cudeńko, bardzo się podoba . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 13 Listopada 2022 Share Napisano 13 Listopada 2022 33 minuty temu, abtb napisał: Efekty wspomnianego przez @Grzes-a "niedzielnego gmerania kijem w mrowisku": Temat uważam za zakąszony No to teraz zostaje kawkę do galerii podczepić i można się delektować widokami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Listopada 2022 Share Napisano 13 Listopada 2022 Widzę, że holownik dostarczony w ramach bratniej pomocy A sama scenka - jedna z moich ulubionych tematycznie, czyli pojazd lotniskowy z samolotem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 13 Listopada 2022 Share Napisano 13 Listopada 2022 na moment holowania dodałbym figuranata do kabiny MiG'a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Listopada 2022 Autor Share Napisano 13 Listopada 2022 20 minut temu, giberes napisał: do galerii Do galerii jeszcze kilka chwil upłynie ale postaram się jak najszybciej coś cyknąć i upublicznić 20 minut temu, Grzes napisał: holownik dostarczony w ramach bratniej pomocy Trafiłeś w sedno tarczy 21 minut temu, Grzes napisał: A sama scenka - jedna z moich ulubionych tematycznie, No cóż, żeby było jak trzeba to trzeba by trochę jeszcze nad nią popracować czyli Ził-ek w prawilnym malowaniu i wodzidło właściwe wystrugać 3 minuty temu, imt napisał: na moment holowania dodałbym figuranata do kabiny MiG'a Docelowo to raczej holowania nie będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 13 Listopada 2022 Share Napisano 13 Listopada 2022 (edytowane) 2 minuty temu, abtb napisał: Docelowo to raczej holowania nie będzie ok i bez figuranta jest fajnie Edytowane 13 Listopada 2022 przez imt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Listopada 2022 Share Napisano 13 Listopada 2022 (edytowane) 56 minut temu, imt napisał: na moment holowania dodałbym figuranata do kabiny MiG'a Bardziej przydałby się w ciężarówce 49 minut temu, abtb napisał: wodzidło właściwe wystrugać Daj Pan spokój... A ile osób na forum, czy na pierwszej, lepszej wystawie modelarskiej będzie wiedziało jakie wodzidło miał taki np. MiG-19. Co nie znaczy, że się z tym nie zgadzam i robiąc taką scenkę uważam krótko - wodzidło musi być prawilne! Edytowane 13 Listopada 2022 przez Grzes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Listopada 2022 Autor Share Napisano 13 Listopada 2022 Godzinę temu, Grzes napisał: A ile osób na forum, czy na pierwszej, lepszej wystawie modelarskiej będzie wiedziało jakie wodzidło miał taki np. MiG-19. Co racja to racja Godzinę temu, Grzes napisał: wodzidło musi być prawilne! Też racja. Tylko jak ono wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 13 Listopada 2022 Share Napisano 13 Listopada 2022 Wygląda bardzo dobrze. Znowu z paździerza wystrugałeś ładny model. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 21 Listopada 2022 Autor Share Napisano 21 Listopada 2022 W dniu 13.11.2022 o 20:53, HK1885 napisał: z paździerza wystrugałeś ładny model. Paździerz już opstrykany: Galeria też jakoś wkrótce 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 21 Listopada 2022 Share Napisano 21 Listopada 2022 Od razu widać jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Listopada 2022 Autor Share Napisano 22 Listopada 2022 9 godzin temu, rudy0007 napisał: Od razu widać jakość Majster robił więc dwie galerie będą "po bożemu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Listopada 2022 Share Napisano 22 Listopada 2022 (edytowane) Dwie galerie naraz a człowiek ma problem z jedną.Normalnie czarna rozpacz. Trzeba większy kubek kawy zaparzyć. Edytowane 22 Listopada 2022 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Listopada 2022 Autor Share Napisano 22 Listopada 2022 1 minutę temu, Xmen napisał: Dwie galerie naraz. A skąd u kolegi taka zwariowana teoria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Listopada 2022 Share Napisano 22 Listopada 2022 Dwa modele skończone na raz a człowiek ma problem z jednym.Normalnie czarna rozpacz. Teraz pasuje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Listopada 2022 Autor Share Napisano 22 Listopada 2022 9 minut temu, Xmen napisał: Dwa modele skończone na raz Ale ile rozgrzebanych! A na dokładkę mam ochotę rozgrzebać kolejne. Bardzo mnie korci MiG 17 ze Zvezdy do którego dokupiłem tonę blachy i ładne syryjskie kalki na takie samo kamo jak w 19-tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi