Przemek Przybulewski Napisano 26 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2022 2 minuty temu, bulik58 napisał: Ok, zglosze sie na gieldzie To zapraszam w marcu - w lutym mnie nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Stycznia 2022 Share Napisano 26 Stycznia 2022 2 godziny temu, Przemek Przybulewski napisał: To zapraszam w marcu - w lutym mnie nie będzie sorry za "prywatę" ale mam pytanie - już definitywnie porzuciłeś klejenie? Jeśli tak to szkoda bo super modele wychodziły spod Twojej ręki a pytam w kontekście Topola bo Trumpek zapowiedział - a coś kojarzę iż kiedyś wspominałeś że chętnie byś zrobił chociaż może to chodziło o Iskandera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 26 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2022 2 minuty temu, M.A.V. napisał: sorry za "prywatę" ale mam pytanie - już definitywnie porzuciłeś klejenie? Jeśli tak to szkoda bo super modele wychodziły spod Twojej ręki a pytam w kontekście Topola bo Trumpek zapowiedział - a coś kojarzę iż kiedyś wspominałeś że chętnie byś zrobił chociaż może to chodziło o Iskandera Spoko - nie ma problemu - to żadna prywata. Kleję jak mogę, czasu mało na wszystko, doba za krótka, ale coś tam staram się dłubać. Problem w tym, że wolno idzie, więc nie ma co za bardzo pokazywać na forum. Pewnie będzie tak, że wrzucę coś do galerii. Ale nie ukrywam, że drukowanie jest dosyć absorbujące... Iskandera mam, ale tak, chodziło bardziej o Topola w 1:35. Mam też go ze Zviezdy w 1:72 ale moja ulubiona skala to 1:35. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 26 Stycznia 2022 Share Napisano 26 Stycznia 2022 A czy może jakieś laptopy otwarte ma Pan Szanowny na składzie ;-)? Gdyby były np. aluminiowe skrzynie "kejsy", plastikowe walizki (na optykę i rzeczy delikatne), skrzynki narzędziowe albo plecaki trekkingowe i torby cargo, (tzw. trekkingowe"), ooo to szarpałbym jak reksio szynkę Ale i tak gorąco polecam ofertę, wykonawstwo i usługi Przemka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 26 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2022 Tylko takie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 28 Stycznia 2022 Share Napisano 28 Stycznia 2022 W dniu 26.01.2022 o 12:19, socjo1 napisał: Gdyby były np. aluminiowe skrzynie "kejsy", plastikowe walizki (na optykę i rzeczy delikatne), ! T-model robi zestaw takich. Przemku, a także 1/72 będziesz robił jakieś rzeczy medyczne? Defibrylator Zolla i Lifepak, pompy infuzyjne, zestawy tlenowe albo ssaki? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 29 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2022 19 godzin temu, kret69 napisał: T-model robi zestaw takich. Przemku, a także 1/72 będziesz robił jakieś rzeczy medyczne? Defibrylator Zolla i Lifepak, pompy infuzyjne, zestawy tlenowe albo ssaki? Nawet o thm nie myslałem. na razie dłubie jakies graty kuchenne z 2WŚ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 28 Lutego 2022 Autor Share Napisano 28 Lutego 2022 Udało się skończyć parę rzeczy w weekend i testowo wydrukować - coś tam pewnie jeszcze się zmieni ale na razie pokazuję kilka nowości: Balie ocynkowane - 3 kształty w dwóch wersjach: Garnki 5l, 10l, 15l, 25l i 40 litrów - kilka różnych kształtów i mocowań rączek i różne pokrywki: Patelnie - 3 różne typy i 3 rózne wielkości: Włączniki i gniazdka retro (średnica około 2,5mm) - po 3 różne rodzaje: Wywietrzniki - 8 różnych typów: Rury/króćce z kołnierzem i bezkołnierzowe: Powyżej przykładowe rury - cały asortyment obejmuje rury o średnicach 50, 75, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450 i 500mm i długościach 1m, 1,5m i 2m (czyli 2 typy x 11 średnic x 3 długości -> 66 rur) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Lutego 2022 Share Napisano 28 Lutego 2022 21 minut temu, Przemek Przybulewski napisał: Udało się skończyć parę rzeczy w weekend i testowo wydrukować - coś tam pewnie jeszcze się zmieni ale na razie pokazuję kilka nowości Przemek - podrzucam temat w związku z "obecną sytuacją" : może warto zrobić Javeliny i Stingery? 1/35 oraz 1/48 myślę że będzie spory popyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 5 Marca 2022 Share Napisano 5 Marca 2022 Paczuszka doszła. Jestem na tak. Na pewno nie było to pierwsze i ostatnie zamówienie. Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 5 Marca 2022 Autor Share Napisano 5 Marca 2022 W dniu 28.02.2022 o 20:25, M.A.V. napisał: Przemek - podrzucam temat w związku z "obecną sytuacją" : może warto zrobić Javeliny i Stingery? 1/35 oraz 1/48 myślę że będzie spory popyt Dzięki za podpowiedz - jest to jakaś koncepcja. tylko czasu brak na wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 5 Marca 2022 Autor Share Napisano 5 Marca 2022 25 minut temu, R_Mazzi napisał: Paczuszka doszła. Jestem na tak. Na pewno nie było to pierwsze i ostatnie zamówienie. Polecam! Dzięki i zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory Napisano 10 Marca 2022 Share Napisano 10 Marca 2022 Paczka dotarła. Wszystko ekspresem! Dzięki i do następnego razu. Pozdrawiam Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 10 Marca 2022 Autor Share Napisano 10 Marca 2022 13 minut temu, Gregory napisał: Paczka dotarła. Wszystko ekspresem! Dzięki i do następnego razu. Pozdrawiam Grzesiek Dzięki. I zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 16 Marca 2022 Autor Share Napisano 16 Marca 2022 Doszło kilka rzeczy. Skrzynie pelican w kilka wariantach, na razie małe, będą chętni - będą większe. Wersje otwarte/zamknięte, podniesiona/opuszczona rączka Te są w zestawie 4 - ta sama walizka rozmiar 40/50/60 i 70cm Deskorolka i spraye w kilku wariantach Kratki burzowe - 6 typów: I słupki betonowe - proste i zakrzywione - figurka 1:35 dla skali. Zakrzywione mają 3m (85,7mm w 1:35), proste 2,6m (74,3mm w 1:35) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 16 Marca 2022 Autor Share Napisano 16 Marca 2022 A zapomniałbym - jeszcze to Gaśnice - stary typ I skrzynki do hydrantów lub zasów typu WODA i GAZ: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 31 Marca 2022 Autor Share Napisano 31 Marca 2022 Kolejne dodatki - tym razem trochę do 1:25 Koła 920mm - nowe i bezobręczowe: . Głowica osprzętu: Śruby motylkowe M10, M12, M16, M20 w standardach DIN314 i DIN315: . . . . . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 31 Marca 2022 Autor Share Napisano 31 Marca 2022 I do 1:35 Osłony reflektorów i peryskopów do Sharmana: . Klamry do narzędzi dłuższe i krótsze: . I trochę na dioramki Chleb w kilku wariantach: . . . Ciasto, ser, dzbanki: . . Kosze: . I różne kiełbasy: . . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 9 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2022 Kolejne rzeczy: Trójząb: Pepesza: Megafony małe/duże: Naboje pełnopłaszczowe 7,62x39mm i łuski do tego Hełmy niemieckie i brytyjskie: Nowe 4 typy psów: Beczki niemieckie 200 litrów: Skrzynki narzędziowe metalowe 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 13 Maja 2022 Autor Share Napisano 13 Maja 2022 Kilkanaście nowych typów amunicji. 9 do rosyjskich/radzieckich/sowieckich haubic 152mm Każdy tym to 3 puste ładunki, 3 pełne, 3 pociski z zapalnikami i 3 bez zapalników . . . . . . . . I następny rodzaj to niemieckie 128mm. 3 typy po 3 puste łuski, 3 pełne łuski i 4 pociski. Oraz jeden typ mieszany - 3 puste łuski i 8 pocisków . . . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 18 Maja 2022 Autor Share Napisano 18 Maja 2022 A i w końcu skończyłem bariery - są 3 typy. - barieroporęcz na mosty i inne wiadukty (dwa słupki, dwa mocowania bariery, dwie poręcze i bariera) - bariera na twarde powierzchnie (dwa słupki z podstawą, dwa mocowania bariery i bariera) - bariera na miękkie powierzchnie (dwa słupki do wkopania, dwa mocowania bariery i bariera) Bariera ma zwężenie żeby wsunąć jedną w drugą - cześć robocza odpowiednik 2metrów. Mocowania bariery do słupków mają zaznaczone miejsca przyklejania Słupki do wkopania mają zaznaczone miejsce do którego momentu wkopać lub obciąć. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 27 Maja 2022 Share Napisano 27 Maja 2022 Po ile klamry/zapinki i osłony do Shermana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 27 Maja 2022 Autor Share Napisano 27 Maja 2022 Osłony peryskopów 8zł (4+1 sztuk) Osłony reflektorów 16zł (komplet 9szt) Klamry po 6zł (10 sztuk) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 27 Maja 2022 Share Napisano 27 Maja 2022 2 godziny temu, KrzychuP napisał: Po ile klamry/zapinki i osłony do Shermana. Mam osłony peryskopów i świateł. Jakość druku3D bije na głowę elementy fototrawione. Wziąłem towaru na sześć Shermanów!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 1 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2022 W dniu 27.05.2022 o 21:43, robertmodelarz napisał: Mam osłony peryskopów i świateł. Jakość druku3D bije na głowę elementy fototrawione. Wziąłem towaru na sześć Shermanów!!!! Dzięki. Doszło kilka rzeczy: . . . . . I amunicja 120mm do L30 używanej w Challengerze2 Od Sabotów, przez dymne, ćwiczebne i kończąc na przeciwpancernym HESH. Do tego dedykowane ładunki miotające . . . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi