Przemek Przybulewski Napisano 6 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2022 Dorobiłem anteny US proste: Lekko wygiete: I mocniej wygiete: A także IDF: Pisuar, sedes podwieszany: . Drabina aluminiowa 3 i 7 szczebli: . Pufa: i statua/pomnik 30/40/50mm 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 7 Czerwca 2022 Share Napisano 7 Czerwca 2022 Za złożone błotniki do Tygrysa daje Nobla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 7 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2022 59 minut temu, bulik58 napisał: A także IDF: Beda tez wygiete lekko i mocno? Ale są: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 7 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2022 A i jeszcze takie ruskie „tentegesy” - jak ktoś robi modele z wnętrzem. Wtyczki, gniazda albo komplety 2RM . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 7 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2022 41 minut temu, Seb napisał: Za złożone błotniki do Tygrysa daje Nobla Uważaj czego sobie życzysz - Nobel to teraz 10 milionów koron szwedzkich 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 7 Czerwca 2022 Share Napisano 7 Czerwca 2022 13 minut temu, Przemek Przybulewski napisał: Uważaj czego sobie życzysz - Nobel to teraz 10 milionów koron szwedzkich Ty wydrukujesz błotniki, a Seb wydrukuje korony. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 10 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2022 Ostatnie wypociny - taki jeden na forum chciał - anteny do Centuriona, fajnie bo nawet śruba z motylkiem wyszła: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 11 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2022 35 minut temu, bulik58 napisał: Przesylka doszla , jakosc jak zwykle 1klasa , godne polecenia kazdemu kto buduje US, IDF pojazdy. Dzieki Dziękuję również i polecam się na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 11 Czerwca 2022 Share Napisano 11 Czerwca 2022 Ja również polecam kolegę, wiele jego wydruków ocaliło moje projekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 11 Czerwca 2022 Share Napisano 11 Czerwca 2022 (edytowane) Ja również rekomenduję. Ostatnio wydrukował mi kilka "drobnych" rzeczy. Świetna jakość wydruku. Edytowane 11 Czerwca 2022 przez mikemc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 11 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2022 Godzinę temu, StarBourne napisał: Ja również polecam kolegę, wiele jego wydruków ocaliło moje projekty. Dziekuję bardzo - ale czekamy na fotki 23 minuty temu, mikemc napisał: Ja również rekomenduję. Ostatnio wydrukował mi kilka "drobnych" rzeczy. Świetna jakość wydruku. Dzięki - i tak samo, czekamy na jakieś pikantne zdjęcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 11 Czerwca 2022 Share Napisano 11 Czerwca 2022 Też odebrałem dzisiaj paczkę z gadżetami - świetna jakość wydruku! Również śmiało mogę polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 11 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2022 Godzinę temu, halset napisał: Też odebrałem dzisiaj paczkę z gadżetami - świetna jakość wydruku! Również śmiało mogę polecić Dzięki. Polecam sie na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 11 Czerwca 2022 Super Moderator Share Napisano 11 Czerwca 2022 No to ja też- polecam!!!! , szybko sprawnie- jakość/cena rewelacja, jeszcze nie raz będę zamawiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 13 Czerwca 2022 Share Napisano 13 Czerwca 2022 I ja się dołączę do "ochów" i "achów" bo towar przedni!Chce się zacytować klasyków .."Grucha towar ma najlepszy.."I podziękować chciałem za podstawy anten do Centuriona-faktycznie mają śrubki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 13 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2022 (edytowane) 35 minut temu, piotrkur napisał: I ja się dołączę do "ochów" i "achów" bo towar przedni!Chce się zacytować klasyków .."Grucha towar ma najlepszy.."I podziękować chciałem za podstawy anten do Centuriona-faktycznie mają śrubki! Dzięki. Mają i śrubki, i motylka i połączenie z dolnego elementu do górnego metalową listwą (bo środek przecież gumowy) - starałem sie odwzorowac jak najlepiej z tych fotek co znalazłem Edytowane 13 Czerwca 2022 przez Przemek Przybulewski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 23 Czerwca 2022 Share Napisano 23 Czerwca 2022 A jak sprawa się ma do klamer niemieckich z IIwś? Pisałem pw ale nie odpowiedziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 23 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2022 11 minut temu, zyziek napisał: A jak sprawa się ma do klamer niemieckich z IIwś? Pisałem pw ale nie odpowiedziałeś Hej, A kiedy pisałeś? I czy tu czy na maila? Klamry są takie: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 17 Lipca 2022 Share Napisano 17 Lipca 2022 jest szansa na niemieckie podnośniki czołgowe w 1/72? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 18 Lipca 2022 Autor Share Napisano 18 Lipca 2022 Szansa jest - przypomnij mi w piatek sobote bo wtedy wracam z zagranicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 12 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2022 Od ostatniego razu doszło kilka rzeczy. Skrzynie na amunicję 7,62x39mm (dwie wersje) i 7,62x54mm: . . Do tego zwykłe skrzynie: . . . Pompa ręczna: Łopaty, szpadel i grabie: . . . Defibrylatory: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 12 Sierpnia 2022 Share Napisano 12 Sierpnia 2022 Defiki to Lifepak 20. Pięknie wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 12 Sierpnia 2022 Share Napisano 12 Sierpnia 2022 Skrzyneczki na 7,62 super ALE ponawiam prośbę o taśmy z amunicją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 12 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2022 4 godziny temu, kret69 napisał: Defiki to Lifepak 20. Pięknie wykonane. Dzięki 3 minuty temu, FAHR napisał: Skrzyneczki na 7,62 super ALE ponawiam prośbę o taśmy z amunicją Ech, tylko kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 19 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2022 Doszło kilka rzeczy Różnego rodzaju bańki po farbach, oleju, smarach itp: . . . . . . . . . Tablice kierujące (płaskie i wypukłe) i słupki w 1:35, 1:43, 1:48 i 1:72 . . Zlewy i kuchenki gazowe: . . . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi