abtb Napisano 6 Września 2021 Autor Share Napisano 6 Września 2021 Drobnica dorobiona i przechodzę powoli w stan malarski: Na ostatniej fotce pomalowane na emelinium belki (tylko jakoś ostrość mi powędrowała gdzie indziej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 11 Września 2021 Autor Share Napisano 11 Września 2021 Podkładzik: Jutro maziaje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 12 Września 2021 Autor Share Napisano 12 Września 2021 Maziaje: цвет: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 13 Września 2021 Share Napisano 13 Września 2021 niewiele tego cwieta dałeś.... a oryginał zielony w pytę jest.... wypłowień za bardzo nie widać.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Września 2021 Autor Share Napisano 13 Września 2021 Bo oryginał to taki ładny, wystawowy jest, a ja mam plan zrobić taki już trochę "przelatany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Września 2021 Autor Share Napisano 16 Września 2021 W dniu 13.09.2021 o 12:59, zegeye napisał: oryginał zielony w pytę jest.. Namieszałeś mi trochę w głowie Zbychu i trzy dni chodziłem jak zakręcony. I podjąłem trudną decyzję o ponownym pomalowaniu. Efekt jest taki: I porównanie z dołem Mi 24E Czekam na opinie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 16 Września 2021 Share Napisano 16 Września 2021 No ładnie jest, ładnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 16 Września 2021 Share Napisano 16 Września 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Września 2021 Share Napisano 17 Września 2021 8 godzin temu, abtb napisał: Czekam na opinie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 17 Września 2021 Share Napisano 17 Września 2021 Zdecydowanie lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 17 Września 2021 Share Napisano 17 Września 2021 No teraz to tak..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Września 2021 Autor Share Napisano 17 Września 2021 2 minuty temu, zegeye napisał: No teraz to tak..... A więc zaklepane. Teraz drobne wykańczanie kolorystyczne, połysk i kalki ( najwyższa pora, bo już się maski zaczynają przeżerać przez oszklenie ) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Września 2021 Autor Share Napisano 26 Września 2021 Noo i poszszszło Kalki i łosz położone: Od jutra walka z drobnicą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Września 2021 Share Napisano 26 Września 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 27 Września 2021 Share Napisano 27 Września 2021 No Panie.... Bardzo very cacy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 27 Września 2021 Autor Share Napisano 27 Września 2021 W dniu 26.09.2021 o 22:45, abtb napisał: Od jutra walka z drobnicą I po walce: - żeby latało i żeby strzelało: Teraz pora na połysk i kalki. A potem na łosia. Znowu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Października 2021 Autor Share Napisano 3 Października 2021 Powoli zmierzam ku szczęśliwemu końcowi: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 10 Października 2021 Autor Share Napisano 10 Października 2021 Zakanszam , przepraszam "zakańczam" warsztat 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 10 Października 2021 Share Napisano 10 Października 2021 Bardzo mi się podoba ta Twoja 35ka ... oj korci żeby sobie też zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 10 Października 2021 Share Napisano 10 Października 2021 Godzinę temu, abtb napisał: Zakanszam Na zakąskę to chyba są inne rzeczy Kurcze tak oglądam te krokodylowe warsztaty, że i mi przychodzi ochota jakiegoś sobie zrobić, mimo że już jednego mam i teoretycznie więcej nie planowałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 10 Października 2021 Share Napisano 10 Października 2021 2 godziny temu, Matys napisał: Na zakąskę to chyba są inne rzeczy Kurcze tak oglądam te krokodylowe warsztaty, że i mi przychodzi ochota jakiegoś sobie zrobić, mimo że już jednego mam i teoretycznie więcej nie planowałem. Nikt z nas nie planował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 10 Października 2021 Share Napisano 10 Października 2021 Na małe espresso wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 12 Października 2021 Autor Share Napisano 12 Października 2021 Gdzieś w Rosji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Października 2021 Share Napisano 12 Października 2021 2 minuty temu, abtb napisał: Gdzieś w Rosji To na pewno nie jest w Rosji. W 90% filmów jak pokazują Rosję to albo pada albo leży śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 12 Października 2021 Autor Share Napisano 12 Października 2021 8 minut temu, Xmen napisał: na pewno Na pewno to nie żyje Kopernik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi