Kamil K. Napisano 27 Lipca 2021 Share Napisano 27 Lipca 2021 Cześć, Koniec, dość, finito. Model jaki jest, każdy widzi - opuszczony albański złom o chińskim rodowodzie. Pierwszy w mojej karierze wrost, z którego jestem umiarkowanie zadowolony. Pozdrowienia! 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 27 Lipca 2021 Share Napisano 27 Lipca 2021 Model jak model... Ale malunki i podstawka to klasa sama w sobie. Jak żywy! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 27 Lipca 2021 Share Napisano 27 Lipca 2021 Nie ma co narzekać. Powstało małe cudeńko - jak na wrak :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 27 Lipca 2021 Share Napisano 27 Lipca 2021 Fajny chociaż myślę że ogniwa gąsienic by się nie ostały przez złomiarzy ale jestem na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 27 Lipca 2021 Autor Share Napisano 27 Lipca 2021 Dzięki Panowie. @Adamo722 - ale przecież na oryginale też się ostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szupryt Napisano 27 Lipca 2021 Share Napisano 27 Lipca 2021 Super robota. Może ze mną jest coś nie teges, ale najbardziej podobają mi się te prostokąty po zamalowanych napisach. Odcień ławkowej zieleni dobrany idealnie, no i widać, że w oryginale były nanoszone pędzlem, a jednocześnie na modelu wygląda to subtelnie. Dla mnie bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 27 Lipca 2021 Share Napisano 27 Lipca 2021 Kijem bym tego zestawu nie ruszył, bo nieciekawy strasznie. I tu pojawiasz się ty z pomysłem i wykonaniem, że tylko pozostaje szczękę zebrać z podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 27 Lipca 2021 Autor Share Napisano 27 Lipca 2021 19 minut temu, copycat napisał: Kijem bym tego zestawu nie ruszył, bo nieciekawy strasznie. I tu pojawiasz się ty z pomysłem i wykonaniem, że tylko pozostaje szczękę zebrać z podłogi. To fakt, paskudna trumna na gąsienicach, ale jak zobaczyłem zdjęcie oryginału, to od razu wiedziałem, że coś tu można podziałać. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 27 Lipca 2021 Share Napisano 27 Lipca 2021 39 minut temu, Kamil K. napisał: Dzięki Panowie. @Adamo722 - ale przecież na oryginale też się ostały. Może być mój błąd dawno temu chyba do warsztatu zaglądałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 27 Lipca 2021 Share Napisano 27 Lipca 2021 No śliczności Panie, brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 27 Lipca 2021 Share Napisano 27 Lipca 2021 Klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 28 Lipca 2021 Share Napisano 28 Lipca 2021 Jak z obrazka. I więcej dodawać chyba nie muszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 28 Lipca 2021 Share Napisano 28 Lipca 2021 Extra. Podstawka bardzo fajnie się komponuje z modelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 28 Lipca 2021 Autor Share Napisano 28 Lipca 2021 Jeszcze raz dzięki za wszystkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 28 Lipca 2021 Share Napisano 28 Lipca 2021 Co będzie następne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 28 Lipca 2021 Autor Share Napisano 28 Lipca 2021 Finiszuję z TAMem i wreszcie będę się mógł wziąć za Flaka 88. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi