Fixer Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 Jest smukły, jest czerwony... i nie działa, czyli klasyczny przykład włoskiej myśli technicznej. Piaggio PC.7 Pegna był samolotem budowanym do udziału w wyścigu Schneider Trophy. Ze względu na problemy z przełączaniem napędu pomiędzy śrubą a śmigłem samolot nie wyszedł poza fazę prototypu. Model SBS składa się z żywicy i elementów fototrawionych. Detal i samo spasowanie jest na najwyższym poziomie, są nawet kołki mocujące. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 (edytowane) 47 minut temu, Fixer napisał: Jest smukły, jest czerwony... i nie działa. Czerwona Alfa Romeo? A Tak serio SBS robi bardzo ładne modele tylko drogie, jakby były nie żywicy, tylko z metali szlachetnych. Model bardzo ładny. Edytowane 5 Sierpnia 2021 przez WujekAlice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 Model bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 Ładnie wykonany nietuzinkowy samolocik Mnie się podoba 3 godziny temu, Fixer napisał: ...jest czerwony... A jak wszystkie Panie wiedzą - czerwone - są najszybsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 Jak to mówią- cacuszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 Bardzo mi się podoba malowanie też wyszło świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 7 Sierpnia 2021 Share Napisano 7 Sierpnia 2021 Modeliki cacuszko Taka myśl mi się nasuwa jak patrzę na ten model a bardziej chodzi o oryginał, jak ten bidny pilot tego wyścigowca coś miał widzieć z kabiny. Przecież to tak jakby nie wiem np. F-16temu zaklepać blacha całą owiewkę i wstawić wizjer od czołgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obłok Napisano 7 Sierpnia 2021 Share Napisano 7 Sierpnia 2021 Ciekawy, oryginalny choć nie działa ale przybrudzony... czyli wszystko na najwyższym poziomie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 8 Sierpnia 2021 Share Napisano 8 Sierpnia 2021 Jako posiadacz smukłego czerwonego Fiata zgłaszam sprzeciw, mój działa A model piękny, jak wszystko co włoskie, czerwone i smukłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 8 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2021 (edytowane) Ja miałem kiedyś Alfa Romeo (czerwone) - w przeciwieństwie do obecnego VW nigdy się poważnie nie zepsuło Edytowane 8 Sierpnia 2021 przez Fixer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi