DamianosPL Napisano 29 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2022 Dzisiaj poszedł lakier bezbarwny powiem tyle Kalkomanie to Tragedia i kropka. Z tyłu wiezy troche mi nie siadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 Jaki lakier kładłeś przed kalkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 29 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2022 (edytowane) 14 minut temu, zyziek napisał: Jaki lakier kładłeś przed kalkami? Italeri Matt Edytowane 29 Stycznia 2022 przez DamianosPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 Co on taki czarny? I mat przed kalkami? Przecież będą błyszczeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 Także to nie wina kalkomanii tylko modelarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 30 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2022 13 godzin temu, halset napisał: Co on taki czarny? I mat przed kalkami? Przecież będą błyszczeć. Zawsze kładłem mat przed kalkami i było dobrze. A kolor to p Pz schwarzgrau RAL 7021 albo FS36081 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 30 Stycznia 2022 Share Napisano 30 Stycznia 2022 4 minuty temu, DamianosPL napisał: Zawsze kładłem mat przed kalkami i było dobrze. A kolor to p Pz schwarzgrau RAL 7021 albo FS36081 W ruskiej ruletce też nie zawsze trafiasz na pełną komorę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 30 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2022 Udało mi się zniwelować błyszczenie dając na kalkę 3 warstwę Matt. Galeria jeszce dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 30 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2022 Zapraszam do Galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 1 Lutego 2022 Autor Share Napisano 1 Lutego 2022 (edytowane) Do projektu wlatują 2 modele. 3 model już zamówiony na zamówienie w Martola. W planach jest Bardzo duży Karl-gerät 040 1:35 Edytowane 1 Lutego 2022 przez DamianosPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 Tiger [*] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 2 Lutego 2022 Share Napisano 2 Lutego 2022 Biedny Tygrys, T-34-85 także [*]. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 2 Lutego 2022 Share Napisano 2 Lutego 2022 (edytowane) Kurdę jeszcze dobrze nie otrząsnąłem się z pogrzebu po Panzer 4 a tu kolejne zgony się szykują. Edytowane 2 Lutego 2022 przez patrykd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 2 Lutego 2022 Share Napisano 2 Lutego 2022 (edytowane) 3 godziny temu, bulik58 napisał: patrykd robisz juz zbiorke na ... Wydaje mi się że to może być zbiorowa mogiła, więc jeden wieniec to zdecydowanie będzie za mało. Edytowane 2 Lutego 2022 przez patrykd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 2 Lutego 2022 Share Napisano 2 Lutego 2022 2 godziny temu, patrykd napisał: Wydaje mi się że to może być zbiorowa mogiła, więc jeden wieniec to zdecydowanie będzie za mało. To tak wiesz-symbolicznie będzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 2 Lutego 2022 Share Napisano 2 Lutego 2022 1 godzinę temu, piotrkur napisał: To tak wiesz-symbolicznie będzie.. Cześć ich pamięci, powiadomi ktoś Zakład Pogrzebowy Bytom? Panowie, a może jakaś stypa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 2 Lutego 2022 Super Moderator Share Napisano 2 Lutego 2022 a może już wystarczy? za chwile będzie stypa i szczodrze obdzielę... 1 2 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rado3333 Napisano 5 Lutego 2022 Share Napisano 5 Lutego 2022 Dobry Jestem z mojehobby dziękuję za odwiedziny w galerii i życzę powodzenia w tym projekcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rado3333 Napisano 5 Lutego 2022 Share Napisano 5 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rado3333 Napisano 5 Lutego 2022 Share Napisano 5 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 5 Lutego 2022 Autor Share Napisano 5 Lutego 2022 13 minut temu, rado3333 napisał: Dobry Jestem z mojehobby dziękuję za odwiedziny w galerii i życzę powodzenia w tym projekcie Witam , Dzięki i Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 5 Lutego 2022 Share Napisano 5 Lutego 2022 Clickbait, clickbaitem - mam na myśli twórczość autora na tym forum ( w pewnym sensie rozumiem adminów, takie czasy ) ale doznaję pewnego dysonansu poznawczego. Z jednej strony wiele argumentów przemawia za tym, ża autor jest dzieckiem, no może nastolatkiem, a z drugiej strony, w opisie awatara, stoi, że ma zawód, czyli jednak osoba pełnoletnia. Nie, żebym miał z tym jakiś problem, ale ot, taka myśl... Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 5 Lutego 2022 Share Napisano 5 Lutego 2022 30 minut temu, Rack napisał: Clickbait, clickbaitem - mam na myśli twórczość autora na tym forum ( w pewnym sensie rozumiem adminów, takie czasy ) ale doznaję pewnego dysonansu poznawczego. Z jednej strony wiele argumentów przemawia za tym, ża autor jest dzieckiem, no może nastolatkiem, a z drugiej strony, w opisie awatara, stoi, że ma zawód, czyli jednak osoba pełnoletnia. Nie, żebym miał z tym jakiś problem, ale ot, taka myśl... Pozdrawiam . Hola, hola autor ma ze 22/23 lata, historia projektu nie kłamie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 5 Lutego 2022 Share Napisano 5 Lutego 2022 No to Panowie jest Was już dwóch, wiec możecie śmiało zakładać projekt grupowy. Zaprosicie gości z Japonii i sympatyków tego uniwersum z różnych zakątków świata i będziecie silną grupa na forum A może Modelwork stanie się taką Mekką tego uniwersum w świecie modelarskim. Do odważnych świat należy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi