zatras Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Ale to ty ,ewidentnie potrzebujesz pomocy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia I mamy klasyczny sch...sztorm z wycieczkami osobistymi włącznie. I to na forum, którego użytkownicy są klasyfikowani jako odbiegający od normy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano Sobota o 16:39 Share Napisano Sobota o 16:39 Pytanie do rozpoznawczego spitfire A/B/E. W których wersjach malowania usuwać wyloty ogrzewania k-emów ? Wg instrukcji wyloty powinny byc w malowaniach 1,2,4, ale kojarzę, że w tym wątku było to prostowane i miało pojawić sie w instrukcji pdf na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano Sobota o 21:30 Share Napisano Sobota o 21:30 4 godziny temu, martinello napisał: Pytanie do rozpoznawczego spitfire A/B/E. W których wersjach malowania usuwać wyloty ogrzewania k-emów ? Wg instrukcji wyloty powinny byc w malowaniach 1,2,4, ale kojarzę, że w tym wątku było to prostowane i miało pojawić sie w instrukcji pdf na stronie. Może tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano Niedziela o 05:32 Share Napisano Niedziela o 05:32 Dzieki, ale kojarzę że @Skawinski informował, że ogrzewanie zdemontowano nie tylko w 3 wariancie malowania. Niestety, nie mogę tego znaleźć... A ja akurat szykuję 1 lub 4 wariant, w seledynie Przy okazji - wersje I/II też wyjdą jako "overtresy" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skawinski Napisano Niedziela o 15:21 Share Napisano Niedziela o 15:21 9 godzin temu, martinello napisał: Dzieki, ale kojarzę że @Skawinski informował, że ogrzewanie zdemontowano nie tylko w 3 wariancie malowania. Niestety, nie mogę tego znaleźć... A ja akurat szykuję 1 lub 4 wariant, w seledynie Wydaje mi się, że w instrukcji brakowało tego, żeby w opcji 3 usunąć też ten mały wylocik po drugiej stronie, będący integralną częścią skrzydła. W każdym razie opcje 1 i 4 na 100% miały te wyloty. 9 godzin temu, martinello napisał: Przy okazji - wersje I/II też wyjdą jako "overtresy" ? Zapewne, ale nie wiem dokładnie kiedy. Michał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano Niedziela o 15:35 Share Napisano Niedziela o 15:35 Michale ,kiedy IBG przedstawi w końcu malowania !??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skawinski Napisano Poniedziałek o 09:06 Share Napisano Poniedziałek o 09:06 17 godzin temu, zatras napisał: Michale ,kiedy IBG przedstawi w końcu malowania !??? Już niedługo, pierwszy rzut lada dzień - pochorowałem się, więc plansze mają opóźnienie. Niestety. Michał 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano Poniedziałek o 11:20 Share Napisano Poniedziałek o 11:20 2 godziny temu, Skawinski napisał: Już niedługo, pierwszy rzut lada dzień - pochorowałem się, więc plansze mają opóźnienie. Niestety Szybkiego powrotu do zdrowia życzę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 21 godzin temu Share Napisano 21 godzin temu Witam Pytanie ogólne - macie jakieś doświadczenia w temacie jak IBG reaguje na zgłoszenia konsumenckie ? Pytam, bo kilka dni temu na ich oficjalny adres e-mail wysłałem pytanie o tytule "Kołpak Rotol w modelu Spitfire 1/72" i treści: "Dzień dobry Kupilem do tej pory 7 modeli Panstwa Spitfire. 3 albo 4 planuje z kołpakiem od śmigła Rotol. Na wypraskach mają Państwo błąd uniemożliwiający prawidlowe wykonanie tego elementu. Czy przygotowali Państwo jakieś środki zaradcze ? Czy można liczyć na otrzymanie poprawki ?" Zero odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtuRze Napisano 20 godzin temu Share Napisano 20 godzin temu 50 minut temu, martinello napisał: "Kołpak Rotol w modelu Spitfire 1/72" Znam takiego jednego ziomeczka, co ma prawo do komercyjnego druku projektu poprawionego kołpaka wrzuconego do sieci https://cults3d.com/en/users/ArtuRze/3d-models . Nawet powinien coś drukować w najbliższym czasie (co nie zdarza się zbyt często) Jbc pisz priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 20 godzin temu Share Napisano 20 godzin temu @ArtuRze - dziękuǰę, pewnie skorzystam choć na razie użyję kołpaka od Eduarda. Ale moje pytanie dotyczyło bardziej obsługi klienta niż wad modelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macotra21 Napisano 20 godzin temu Share Napisano 20 godzin temu 33 minuty temu, martinello napisał: @ArtuRze - dziękuǰę, pewnie skorzystam choć na razie użyję kołpaka od Eduarda. Ale moje pytanie dotyczyło bardziej obsługi klienta niż wad modelu... Miałem podobne doświadczenia, gdy brakowało mi ramki w jednym modelu. Na napisanego maila, nie dostalem zadnej odpowiedzi, nawet pytałem tu na forum, czy ma ktos wiedze jak sie skontaktowac n IBG. W koncu napisalem na Facebooku, i byl kontakt bez problemu. Dostalem brakujaca ramke, a nawet dwie. Także proponuje przez Facebooka, moze sie uda tak jak mi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 19 godzin temu Share Napisano 19 godzin temu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Małe, ale wariaty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi