Skawinski Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Soris napisał: będziesz musiał zamówić tyle masek, żeby mnie było stać na co najmniej na dwa Black Box-y Wystarczy, że jedną wycenisz na 400zł i już będziesz miał MS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, Skawinski napisał: 3 godziny temu, zatras napisał: wśród nich Zumbacha ( no bo jakże to tak ,nie wyobrażam sobie by w spicie V miało zabraknąć tego kultowego polskiego malowania ) W dniu 19.12.2025 o 21:38, Skawinski napisał: Lobbuję w IBG za wypuszczeniem pudełka "Mk Vb 303 Sqn Aces" Pozdrowienia, Michał Czyli na Zumbacha przyjdzie mi znowu czekać z rok --- w sumie to czego ,ja naiwny, mogłem się spodziewać ,przecież u IBG to standard 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skawinski Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu IAR 80: W dniu 9.08.2024 o 14:23, zatras napisał: Nie na kalek dla maszyny Lt Iona Micu ,czyli IAR 80 nr-42 ! Dla mnie to kiepska wiadomość , pewnie odpuszczę sobie zakup Spitfire Mk V: 8 minut temu, zatras napisał: Czyli na Zumbacha przyjdzie mi znowu czekać z rok --- w sumie to czego ,ja naiwny, mogłem się spodziewać ,przecież u IBG to standard Chyba właśnie narodziła się nowa tradycja. MS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Tradycja wielbienia i włażenia w..... ,,Ludziom'' od IBG ,za to ,że łaskawie poświęcili czas i talenta, dla maluczkich sklejaczy -- a nie , chwilunia , przecież oni za to biorą niemałą kasę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, zatras napisał: Tradycja wielbienia i włażenia w..... ,,Ludziom'' od IBG ,za to ,że łaskawie poświęcili czas i talenta, dla maluczkich sklejaczy -- a nie , chwilunia , przecież oni za to biorą niemałą kasę I IBG-owski "szpicfajer" (jak niezawodnie napisałby niezapomniany Wiech) wart jest każdej złotówki. Do tego 5 z 18 malowań maszyn, na których latali polscy piloci, z czego minimum dwa z szachownicami, w dodatku bardzo interesujące. A kalki do samolotów Zumbacha wydał nie tak dawno Model Maker, w tym tych mniej znanych, jak biafrański Invader. Spitfire RF-D też tam się znajduje, więc nie musisz czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu 24 minuty temu, zatras napisał: Tradycja wielbienia i włażenia w..... ,,Ludziom'' od IBG ,za to ,że łaskawie poświęcili czas i talenta, dla maluczkich sklejaczy -- a nie , chwilunia , przecież oni za to biorą niemałą kasę Nie poniosło Cię za bardzo? Może idź sobie coś zaprojektuj, narysuj, wytnij, wydrukuj... Będziesz miał, co tylko zechcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu 22 minuty temu, Soris napisał: Nie poniosło Cię za bardzo? Może idź sobie coś zaprojektuj, narysuj, wytnij, wydrukuj... Będziesz miał, co tylko zechcesz. To by było za proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi