Skawinski Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia 13 minut temu, zatras napisał: Uchylasz się od odpowiedzi , a szkoda , bo takie szybkie porównanie ,mogłoby co niektórym rozwiać pewne wątpliwości w wyborze zestawów . Sęk w tym ,że Dominik (Tainan)racze nic złego o Edku nie napisał Po angielsku szukać trzeba. https://www.britmodeller.com/forums/index.php?/topic/235166082-spitfire-vb-72nd-scale-new-double-kit-releases/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarCorp Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia (edytowane) 48 minut temu, zatras napisał: Odpowiedź jest taka jak podejrzewałem ; Eduard ma źle , IBG super Odpowiedź jest taka, że Eduard ma inaczej i nie jest zgodnie z prawdziwym samolotem, a o to pytałeś. Wyraziłem swój podziw dla umiejętnosci ich projektanta, który to wypłaszczenie genialnie maskuje. Co nie zmienia faktu że nie jest wypukłe jak być powinno, bo być nie może, jeśli ma wyjść z klasycznej formy. Edytowane 6 Kwietnia przez MarCorp przecinek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tainan41 Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia Ej Poziomki, mnie w kłótnie nie wciągać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skawinski Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia Godzinę temu, Tainan41 napisał: Ej Poziomki, mnie w kłótnie nie wciągać Kto pisze, ten będzie przytaczany M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tainan41 Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia 16 minut temu, Skawinski napisał: Kto pisze, ten będzie przytaczany M. Michał, nie marudź. Spity czekają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano Piątek o 10:56 Share Napisano Piątek o 10:56 Przepraszam, że tutaj pytam. Czy ktoś wie co się dzieje ze stroną ibgmodels.com ? Od wtorku nie mogę jej znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarGraj Napisano Piątek o 11:30 Share Napisano Piątek o 11:30 33 minuty temu, Wojtek59 napisał: Przepraszam, że tutaj pytam. Czy ktoś wie co się dzieje ze stroną ibgmodels.com ? Od wtorku nie mogę jej znaleźć. Ibg.com.pl Działa przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano Piątek o 11:45 Share Napisano Piątek o 11:45 Ja pytam o ibgmodels.com. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano Niedziela o 07:14 Share Napisano Niedziela o 07:14 Strona ibgmodels.com i mnie również nie działa od co najmniej kilku dni. Wygląda na błąd po stronie serwera, zapewne jego wyłączenie, lub awarię sprzętu czy inną utratę danych. Coś niespecjalnie zależy firmie na utrzymaniu tej strony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Już działa. Oby koniec kłopotów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi