krzychu-onisk Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 i powiedz jeszcze może że daleko Ci do perfekcji to nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 to to są nitki czy Ci sie coś przylepiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 5 Listopada 2008 Autor Share Napisano 5 Listopada 2008 Jakis farfocel przylgnął. Zakończyłem pigmentować tender, oczywiście padły mi akumulatorki, wiec wrzucam to, co udało mi sie pstryknąc. Przy okazji bardziej go obfotgrafuję, wtedy dam pełne "oblicze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 brak słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Czy szperacz stoi teraz tak po prostu luzem na tendrze? Będzie jakoś przytwierdzony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 czymejcie mnie bo jo tu zaros zawału dostane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Gruuuuubbbbaaaśśśnaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasa Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 (edytowane) Czy ja nie mówiłem żeby Rafałowi dać bana?Teraz przez niegoludzie podostają zawałów i będzie mniej osób na forum A co do modelu: miecz: Edytowane 5 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 moje modele nie dorastają do pięt Twoim Rafale, z nie mogę przwżyć hańby, popełnię harakiri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Ludzie, proszę, ogarnijcie się troszeczkę. Naprawdę nie ma powodów, żeby po każdym zdjęciu wrzuconym przez Rafała była tak wielka fala ochów i achów, oczywiście zasłużonych. Rozumiem te emocje, też mi się to wszystko podoba ale chyba tyle emotek nie jest potrzebne do wyrażenia tych uczuć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Ciekawe co będą pisać jak autor już skończy wszystko... :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Panowie, akcja jest! W ramach porządków i przejrzystości tematu wydzielę wszystkie posty z treścią "wyłącznie ochająco-achającą" do innego tematu Ale to potem. P.S. Czy wiecie, że żeby wydzielić posty z tematu muszę załadować stronę na której jest wyświetlony cały temat post pod postem bez podziału na strony? 713 postów. Tak sobie myślę, że mi się przeglądarka zawiesi... P.S.2 Czy wiecie, że usuwać mogę bez ładowania całej strony? Czyli konkluzja jest prosta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 jak to dobrze skupiać władzę w swych rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 5 Listopada 2008 Autor Share Napisano 5 Listopada 2008 jak to dobrze skupiać władzę w swych rękach Laughing tak właśnie umiera demokracja Ostach, nie jest "dokrecona", nie wiem czy jeszcze sie tam cos nie zmieni - bo wiesz jak to jest,zawsze cos wpadnie do głowy i.....no właśnie. W ostateczności popodkładam jakies mini kliny i zrzucę miedzy wagony przewód od szperacza. Dopstrykałem kilka zdjeć. W nim zostało juz tylko wyślizgac kółka i przetrzeć g. met gdzieniegdzie(poręcze,drabinki,uchwyty) i koniec...tej części zabawy. Następny etap tego maratonu to...albo 5 metrów szpachlowania dziurek,albo składanie wagonu 6 osiowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Następny etap tego maratonu to...albo 5 metrów szpachlowania dziurek Kurna dzisiaj przejeżdżałem przez W-wę, żebym wiedział to podrzucił bym ci swoje 2 metry a jutro odebrał bym gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jask33 Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 No własnie. Szperacz przyspawac A co z MG? Ten stojak to raczej na pierwszej zwrotnicy leci w dół. Moze jakiec uchwyty, linki albo co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Przyczepił bym się do czegoś ale mnie mam pojęcia do czego :( . Jak zrobi gdzieś coś co nie pasuje do reszty daj znać na PW to błysnę sobie. Ładnie to wygląda wszystko. Możesz powiedzieć z czego jest siatka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Ten reflektorek zasilany był z generatora 8kV, który był całkiem sporą skrzynką. Raczej nie widzę tu możliwosci jej zamontowania. Aczkolwiek pomysł niebanalny i ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Osobiście pod stojak mg zbiłbym po prostu jakąś kratkę z desek (jak kiedyś pod prysznice), coby się załoganci na zakrętach nie wysypywali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bnk_one Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 nie prosciej to MG zablokować workami z piaskiem przy nogach trójnogu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 6 Listopada 2008 Autor Share Napisano 6 Listopada 2008 Raczej nie widzę tu możliwosci jej zamontowania. Mam z goła odmienne zdanie, to że np w hanomagach niemal wpadały na reflektor, to skład ma to do siebie, ze mozna postawic w byle którym miejscu.Prad szedł przez kabel,a te chyba mogą byc różnej długości. Teraz 2 sprawa, czy te prądownice ciuchci nie byłyby w stanie wykrzesać energii dla szperacza? Samo mocowanie tegoz, "kotwice" są przykryte siatka, więc sprawe mocowania mam z głowy( a wpóżniejszymczasie daje pole manewru do zmian). KM,a właściwie jego zamocowanie wykonałem juz wczoraj: I tu także, jest to juz efekt konstrukcyjny finalny,zwykła blacha dokrecona do tendra śrubami Siatka, to jak zawsze najprościejsze rozwiazanie, gaza opatrunkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Przejrzałem z trudem ( dolna część szczęki mi opadała na klawiaturę i co rusz musiałem poprawiać posta) najdłuższy chyba wątek wasztatowy an modelwork.pl i napiszę tak Tobie Rafał: "JEŻELI KTOŚ W TYM KRAJU ZMARNUJE TWÓJ TALENT, TO PRZYSIĘGAM ZABIJĘ GO!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jask33 Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Fanjy patent mocowania tripoda. Jesli moge zasugerowac to iech one zoatana jako nowe albo tylko lekko zszargane. Taka samoróbka wyklepana na szynie. Taki błysk nowości wśród spracowanej maszynerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 Mierzu rozumiem że ci się bardzo podoba model ale nie ma co przesadzać bo nikt go tu nie zmarnuje (w takim tempie zaczniecie listy miłosne pisać, opanujcie się). Trochę brudu przy mocowaniu mogło by być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 "JEŻELI KTOŚ W TYM KRAJU ZMARNUJE TWÓJ TALENT, TO PRZYSIĘGAM ZABIJĘ GO!" Tak, bo talet do modelarstwa to najważniejsza rzecz w życiu. Opanuj się z tym lizaniem dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi