FAZZY_bez_humoru Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 tak dużo obić z góry a boki narażone na ostrzał prawie puste.. składam wniosek o oklepanie burt :P przy okazji.. orientuje się ktoś czy pod drewnem na lorze znajdowała się tylko kratownica czy były jeszcze jakieś stalowe płyty i na to drewno dopiero? i czy to były deski czy raczej drewniane bale o kwadratowym przekroju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 z boków też go omłotkuj... brudzenie platformy jest ekstra. pokłony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 26 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2008 tak dużo obić tam u góry będzie "narzędziownia"- łopaty,kilofy etc. Spróbuje jeszcze...byleby nie za dużo :p Endrju, speszialy for Ju Kommando,czy Rambo...może tylko pozazdrościć...od strony logistycznej....: skrzynia na tył oraz "graty" w koło gniazda MG(przód platformy p.panc.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 Rafale te wagony opancerzone mocniej zwaszuj żeby zgrywało się ze zwykłym wagonem..... sory że tak noobersko napisałem ale kompletnie się na tym nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 A ta balsa do skrzynki nie za gruba ? ile to mm 2-3 ? Graty chętnie obejrzę pomalowane Wagony - klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 26 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2008 mocniej zwaszuj żeby zgrywało się ze zwykłym wagonem pancerniaki nie mają w ogóle jeszcze wash`a...filtra tym bardziej-surowe Co do "zgrania"-składy maja to do siebie że zachodzi spora roszada, za czym idzie mogą być nawet w różnych kolorach syfku(patrząc na pociąg zobaczysz,że wagony bywają stare,nowe, ciemniejsze,jaśniejsze..itd A ta balsa do skrzynki nie za gruba ? 2x3 jednak po wsunięciu jej na "pake" panzerjager...zdaje się ginąć przy balach podkładów, niestety będzie zamknięta, także ich wysokość nie wpłynie na wygląd..chyba:D Wagony - klasa. Dzięki, małoosobowa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 Zamknięta ? no nie rób mi tego, przecież tam w środeczku może być tyle ciekawych fantów, jedzonko, ciuszki, flaszki... słowem frontowe fanty. Zrób otwartą, zrób zrób : piiii Wagony fakt, jak kolejarze namieszają to jest istny przekrój historii kolei żelaznej w jednym składzie A może by jakiś odprysk od trafienia na tym kajaku ? nie dziura, tylko rykoszecik. Jeden panzerwagon fajnie by wyglądał gdyby był naprawdę mocno wysłużony - ale spoko to tylko taka moja idea fixe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 26 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2008 Zamknięta ? Stroną pługa(przód) będzie podpiety jako ostatni. Lufa zwrócona na tył(przód to gniazdo MG) Przy otwartej lufa zaczepiałaby o klape. Dostałem dziś pudło z lokomotywą...przestraszyłem się. Mam w domu Karla..myślałem że to duże pudło(części), ale to z lokomotywą...ciary po plecach przeszły..oby nie przerosło :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 spoko, znalazłeś wyzwanie godne Ciebie... naprawdę nieźle to wszystko wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 Nieżle, ta.....fenomenalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 27 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2008 Zgodnie z wnioskiem,komisja po zapoznaniu się z aktami oznajmia co następuje: zrzucono obok składu bombe z szrapnelami Panzerjägerwagen..także oberwał..goniło go stado pędzących młotków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bnk_one Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 jest coraz ciekawiej rozumiem że kolega ma duzo wolnego czasu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaki Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 rozumiem że kolega ma duzo wolnego czasu ;) Właśnie chciałem zapytać Rafale, czy Ty pracujesz? Bo pracując w takim tempie jeszcze skarbówka zacznie węszyć, że coś jest nie tak... A tak na poważnie, to ja siadam na ziemi, by oglądać relacje z budowy tego składy, by z krzesła nie spaść. Pełen respekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 Chyba z rozpędu poobijałeś gumowe węże, od układu hamulcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 27 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2008 rozumiem że kolega ma duzo wolnego czasu ;) Very Happy mogłoby być więcej... Właśnie chciałem zapytać Rafale, czy Ty pracujesz? Bo pracując w takim tempie jeszcze skarbówka zacznie węszyć US W-Wa Wola,zapraszam,może udostępnią do wglądu że coś jest nie tak... Very Happy A czy Oni się rozliczają z wypitych kaw,telefonów..na Nasz koszt ? coś jest nie tak... Dokładnie... Chyba z rozpędu Nie, z niewiedzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 No jeszcze dobry wash i jakaś dioramka. A bedzie jakaś lokomotywa do tego Jak na razie za model masz duuuuże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 27 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2008 Syfienia CD: Znów się nasłuchałem, o stanie wagonów tuż za lokomotywą...prawie smoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 Na trzech pierwszych zdjęciach wydawało mi się że ten wagon (na górze) jest sprowadzany czy "ciągnięty" z niemiec na handel A tak na prawdę to model git gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 Wie ktoś może czy jakaś firma wyprodukowała to cacko w 1:72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 Zbyszek czyba z um coś takiego widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 Drezynę robi Attack w kilku wersjach - są to modele żywiczne przez co trochę kosztują http://www.jadarhobby.waw.pl/attack-c-9_12_291.html?page=3&sort=2a 5 Star Models robił Panzerjagerwagen ale z tego co pamiętam z wieżą od T-34 (dziś trudno dostępny), o ile dobrze pamiętam to jeszcze CMK albo TP Model coś chyba robiło z kolejowej pancerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 29 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2008 dodatkowo mig robi wagony towarowe w siedem dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 30 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2008 Troszkę sie dorobiło: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 Dlaczego ten karabin jest tak wysoko na tym stojaku Ogólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 Rzeczywiście stojak jakiś taki za wysoki... ściemnij drewno troszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi