Ipkinss Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 (edytowane) Witam! Oto prezent na imieniny dla koleżanki ze studiów...za te wszystkie notatki Model to staroćne Academy zrobiony w kilka dni. PS. Owiewka jest od P-40 bo ta z zestawu była pęknięta PPS. Alyna to tak na prawdę Alicja A oto galeria: Pozdrawiam Ipkinss Edytowane 18 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 A niech mnie... Ipkinss, masz chłopie wyobraźnię. Mnie w życiu nie przyszłoby do głowy zrobić tak Piekielnego Kociaka. Raczej celowałbym w klimaty z piekła rodem, ale śmiglak dla Barbie? Wow! Kolor oryginalny, czy mieszałeś? za koncepcję i wykonanie! Teraz będziesz miał kolejkę koleżanek z notatkami! (nie wierz, że wszystkie patrzą tylko na czerwone Ferrari ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 Ja się wybieram na studia i wiem już jak podrywać dziewczyny. Niezły klimacik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 O kurde, wywaliło mnie z krzesła Super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Gdyby nie uzbrojenie , to powiedział bym że Reno Racer PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 18 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2008 Mnie w życiu nie przyszłoby do głowy zrobić tak Piekielnego Kociaka. Raczej celowałbym w klimaty z piekła rodem, ale śmiglak dla Barbie? hehehe myślę, że i sam Hellcat się nie spodziewał Kolor oryginalny, czy mieszałeś? Fiolet to 68 Humbrola, różowy to mieszanka gloss white z gloss red (też Humbrola) Dzięki za komentarze ;) PS. Teraz trzeba zrobić coś podobnego dla wykładowców na examiny Pozdr Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Szczękoopad do samej ziemi. Piękna robota. szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 A niech mnie... A ja myślałem, że to moje pomysły są bardzo oryginalne przez co nie do pokazania na forum... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Bardzo milusi projekcik Twój Hellcat podoba mi się tym bardziej, że oprócz swojego specyficznego przeznaczenia, cieszy oko estetyką wykonania. Bardzo ciekawa jest ta mieszanino-plątanina barw. Robiłeś to według jakiegoś określonego planu, czy to czysta improwizacja ? Uzbrojenie przypomina trochę strzały kupidyna. Czy to napewno tylko koleżanka? ;) Winszuję pomysłu i wykonania. Mam nadzieję, że na forum pojawi się w przyszłości więcej takich wesołych projektów Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Brawa za oryginalny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 18 Czerwca 2008 Super Moderator Share Napisano 18 Czerwca 2008 Fajny jest. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 A moja różowa panthera sie nie podobała Dostrzegam małe babole na łączeniu kolorów przy krawędzi skrzydeł. No chyba, że to tak specjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Ja mam koleżankę Kalinę zwaną KALYNA, więc dużo modyfikacji by nie trzeba wprowadzać do tej wersji (no lewe skrzydło wydłużyć na literkę K) Ciekawe toto, też kiedyś coś takiego zrobię Smoku, mi się Twoja różowa pantera podobała Ładne cienie miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomko10 Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Qrcze śliczniusi Wieeem - to samolot fundacyjny -Barbie fundnęła go Kenowi. Japońcom na pacyfiku zaokrągliły by się oczka Fajny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 18 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2008 Witam! Bardzo ciekawa jest ta mieszanino-plątanina barw. Robiłeś to według jakiegoś określonego planu, czy to czysta improwizacja ? Najpierw spytałem o ranking 3 ulubionych kolorów, a zatem złoty, różowy i fioletowy. Uzbrojenie i wnęki to już czysta improwizacja i używanie wszelkich jaskrawości Uzbrojenie przypomina trochę strzały kupidyna. Czy to napewno tylko koleżanka? ;) Na pewno dla mojej Ukochanej będzie Thunderbolt tylko ciiiiiiicho Dostrzegam małe babole na łączeniu kolorów przy krawędzi skrzydeł.No chyba, że to tak specjalnie Bo są dwa małe babole ale myślę, że Alyna nie zauważy Dzięki za zainteresowanie polecam taką małą odskocznię każdemu Pozdr Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Z tym Thunderboltem dobrze kombinujesz:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 O Boże! Ja już więcej nie naciskam "szukaj" i nie wpisuję Hellcat, różowego Shermana przeżyłem, bo to nie moja działka, ale coś Ty zrobił z Hellcatem? Teraz będzie mi się śnić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafik1213 Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Eh słodki modelik pychotka A szczerze fajnie czy wyszedł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 16 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2010 O Boże! Ja już więcej nie naciskam "szukaj" i nie wpisuję Hellcat, różowego Shermana przeżyłem, bo to nie moja działka, ale coś Ty zrobił z Hellcatem? Ojojoj a kiedy to było Po dwóch latach jeszcze Hellcat o sobie przypomniał. To lepiej nie oglądaj wszystkich Thunderboltów znalezionych w "szukaj". Przynajmniej omiń mojego bo będzie kolejny szok Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 No, to teraz skieruję się ku P-47 A tak poza tym, szukałem galerii F6F, bo byłem ciekaw rozwiązań, malowań, czy jest tendencja do jakiegoś gloryfikowania słynnego malowania itp. no i muszę przyznać, że takiego jak Twój, nie ma nigdzie na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Tendencje są. Stambook, Mc Campbell i Vraciu. Tego ostatniego sam będę robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Czy to napewno tylko koleżanka? ;) Spójrz na statecznik pionowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 A moja żona jak to zobaczyła to powiedziała, ze super ekstra maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 16 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Czy to napewno tylko koleżanka? ;) Spójrz na statecznik pionowy ... Smile O nie nie na motyw złotych serc było specjalne zamówienie. Nie była to moja inicjatywa Sławko ale mam nadzieję, że P-24 nie będzie różowy? Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Sławko ale mam nadzieję, że P-24 nie będzie różowy? Różowy byłby mało oryginalny - czas na żarówiastą zieleń lub żółty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi