Juffre Napisano 28 Listopada 2023 Autor Share Napisano 28 Listopada 2023 2 godziny temu, Endrju napisał: Ładny kociak. 2 godziny temu, Marcin Witkowski napisał: Ładnie! Doklej lusterka zanim zrobisz pełną galerię. 54 minuty temu, barszczo napisał: Już się podoba, nawet bez lusterek . Dzięki! Cieszę się, że się podoba W zestawie Tamki nie ma lusterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 28 Listopada 2023 Share Napisano 28 Listopada 2023 Jeśli chcesz, to mogę Ci wysłać blaszkę z lusterkami z zestawu Hasegawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 28 Listopada 2023 Share Napisano 28 Listopada 2023 ładne kocisko... ile to ma dlugości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 29 Listopada 2023 Autor Share Napisano 29 Listopada 2023 11 godzin temu, Marcin Witkowski napisał: Jeśli chcesz, to mogę Ci wysłać blaszkę z lusterkami z zestawu Hasegawy. Dzięki wielkie za propozycję! Wypaczyłem w moje hobby zestaw żywicznych lusterek, jak z nimi nie wypali to się odezwę 8 godzin temu, kozborn napisał: ładne kocisko... ile to ma dlugości? Dzięki Razem z pitotem około 41cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 17 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2023 Zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi