Mikolaj75 Napisano 7 Kwietnia 2022 Share Napisano 7 Kwietnia 2022 Fantastyczny model. Wszystko mi się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 10 Kwietnia 2022 Share Napisano 10 Kwietnia 2022 Model rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 10 Kwietnia 2022 Share Napisano 10 Kwietnia 2022 Fantastyczny, genialny, wybitny, jak prawdziwy. No i dodatkowy plus za "malowanie" TNH od rdzennego mieszkańca wzorcowego socjalistycznego miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 W dniu 5.04.2022 o 19:38, jan-kol napisał: przedstawiam kolejny swój model w skali 1/35 zbudowany od podstaw. Ale, że jak to od podstaw?????? Możesz dojaśnić? A tak poza tym to kapitalny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 13 Kwietnia 2022 Share Napisano 13 Kwietnia 2022 Nic dodać nic ująć, model po prostu pierwsza klasa. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 13 Kwietnia 2022 Share Napisano 13 Kwietnia 2022 Piękna praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 13 Kwietnia 2022 Share Napisano 13 Kwietnia 2022 Ten model wygląda rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 13 Kwietnia 2022 Share Napisano 13 Kwietnia 2022 GE-NIA-LNY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 13 Kwietnia 2022 Share Napisano 13 Kwietnia 2022 Gratulacje, rewelacyjna grucha, klasa światowa. Brawo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 14 Kwietnia 2022 Share Napisano 14 Kwietnia 2022 Gratuluję fotki tygodnia. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 14 Kwietnia 2022 Share Napisano 14 Kwietnia 2022 Co tu się dzieje?! Model arcymistrzowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 15 Kwietnia 2022 Share Napisano 15 Kwietnia 2022 Coś niesamowitego!!!! Gratuluję modelu i umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 17 Kwietnia 2022 Share Napisano 17 Kwietnia 2022 Wspaniała praca. Chciałbym tak umieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 17 Kwietnia 2022 Share Napisano 17 Kwietnia 2022 wspaniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TopGunFan Napisano 18 Kwietnia 2022 Share Napisano 18 Kwietnia 2022 Nie bardzo wiem co napisać bo wszystkie słowa które przychodzą mi do głowy nie nadają się do publikacji. Powiem tylko tyle, że moje życie modelarskie już nigdy nie będzie takie jak dotychczas, no i mam nowe marzenie, "obejrzeć go kiedyś na żywo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilona1988 Napisano 10 Lutego 2023 Share Napisano 10 Lutego 2023 Witam wszystkich szukam osoby która miała wystawionego jelcza szambiarkę na forum jeśli możesz napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi