abtb Napisano 16 Kwietnia 2022 Share Napisano 16 Kwietnia 2022 (edytowane) Grecki "śledź" z Araxos do wieczornej kawki F-104G, 116 Skrzydło Greckich Sił Powietrznych, lotnisko Araxos, Grecja, 1992r Jakby co: Smacznego Edytowane 7 Czerwca 2022 przez abtb 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Kwietnia 2022 Share Napisano 16 Kwietnia 2022 Nic nie napiszę bo ile razy można pisać to samo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2022 36 minut temu, Xmen napisał: ile razy można pisać to samo. Co racja to racja Ile razy można pokazywać ten sam samolot Chyba już pora przestać męczyć forumowiczy tym samy "towarem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Kwietnia 2022 Share Napisano 16 Kwietnia 2022 Cytat «Ρέγγα στα ελληνικά» από τον Άραξο Ty to już tytułów nie pisałeś chyba tylko pismem węzełkowym... Tylko jaki samolot do niego dobrać A samoloty t takim kamo bardzo mi się podobają. Może być nawet F-104 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Kwietnia 2022 Share Napisano 16 Kwietnia 2022 15 minut temu, abtb napisał: Co racja to racja Ile razy można pokazywać ten sam samolot Chyba już pora przestać męczyć forumowiczy tym samy "towarem" Nie świruj pawiana. Dobrze wiesz o czym pisze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 16 Kwietnia 2022 Share Napisano 16 Kwietnia 2022 23 minuty temu, Grzes napisał: Ty to już tytułów nie pisałeś chyba tylko pismem węzełkowym... Tylko jaki samolot do niego dobrać Patrząc na ostatni warsztat Tomka kipu jest możliwe... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Kwietnia 2022 Share Napisano 16 Kwietnia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 16 Kwietnia 2022 Share Napisano 16 Kwietnia 2022 56 minut temu, abtb napisał: Ile razy można pokazywać ten sam samolot Ile się da, bo F-104 to śliczny samolot. A jeszcze w kamuflażu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 17 Kwietnia 2022 Share Napisano 17 Kwietnia 2022 Ciekawa konfiguracja uzbrojenia. Skąd Ty bierzesz te wszystkie zdjęcia to ja nie wiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 17 Kwietnia 2022 Share Napisano 17 Kwietnia 2022 19 godzin temu, abtb napisał: Grecki "śledź" z Araxos do wieczornej kawki F-104G, 116 Skrzydło Greckich Sił Powietrznych, lotnisko Araxos, Grecja, 1992r Jakby co: Smacznego Albo to zboczenie, albo patologia. Ech, sam już nie wiem, co lepsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 17 Kwietnia 2022 Share Napisano 17 Kwietnia 2022 To się nazywa Pasja. Celowo napisałem przez duże P bo to wielka pasja. Trzeba mieć naprawdę wielką pasję żeby robić takie modele i w tylu egzemplarzach. Świat bez takich pasjonatów jak Ty byłby mdły i nijaki. Jestem naprawdę pełen podziwu dla Ciebie. Myślę, że zdecydowana większość kolegów podziela moją opinię. Pozdrawiam. Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2022 Dziękuję wszystkim za opinie Bardzo mi miło, że kolejny "śledź" (18-ty) po raz kolejny się podoba 7 godzin temu, rudy0007 napisał: Ciekawa konfiguracja uzbrojenia. Istotnie, dość nietypowy arsenał jak na F-104. 7 godzin temu, rudy0007 napisał: Skąd Ty bierzesz te wszystkie zdjęcia to ja nie wiem A ja wiem i się nie przyznam W dniu 16.04.2022 o 20:53, Soris napisał: Patrząc na ostatni warsztat Tomka kipu jest możliwe. Niekoniecznie. Charakterystyczne tytuły są zarezerwowane tylko dla "śledzi", więc sensacji raczej nie będzie 7 godzin temu, giberes napisał: Albo to zboczenie, albo patologia Właściwie to nie wiem co napisać Chyba dobrze, że na Biesiadzie nie ma Kolekcji, bo jak bym wystawił "Ławicę...." to zachodziła by obawa, że wpadłbyś jak Olbrychski do Zachęty i byłyby straty w "inwentarzu" Dodam jeszcze z V8 zrobiłem/pokazałem tylko dwa, więc przygotuj się jeszcze na co najmniej sześć "nalotów na Rygę" 2 godziny temu, Endrju napisał: To się nazywa Pasja. Celowo napisałem................................. Wielkie dzięki Endrju za słowa uznania Cofając się mocno w czasie, przypomnę tylko, że miałem zamiar zrobić jedynie trzy "śledzie" Jeszcze jedna mała uwaga na zakończenie (bo mi się szum zrobił na PW ) - fotki "poglądowe" są jedynie "dowodem w sprawie", że ten typ samolotu mógł przenosić dany typ uzbrojenia, w danej ilości lub na określonym węźle (np. sidewinder na węźle podskrzydłowym) Jednym słowem modele w "galerii" nie są dosłowną "kopią" fotki poglądowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 17 Kwietnia 2022 Share Napisano 17 Kwietnia 2022 5 minut temu, abtb napisał: Dodam jeszcze z V8 zrobiłem/pokazałem tylko dwa, więc przygotuj się jeszcze na co najmniej sześć "nalotów na Rygę" Podobno jakiś producent pracuje nad nowym modelem "śledzia". Już wiem dlaczego - to co było na rynku wykupiłeś do swojej kolekcji. Niemniej jednak za Twoją pracę należy się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 17 Kwietnia 2022 Share Napisano 17 Kwietnia 2022 18 minut temu, giberes napisał: Podobno jakiś producent pracuje nad nowym modelem "śledzia". ??? Coś więcej ma ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 17 Kwietnia 2022 Share Napisano 17 Kwietnia 2022 Raczej taki żart w odniesieniu do wpisów na stronie 83 w Nowościach 1/72, ale pasowało do fascynacji abtb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 17 Kwietnia 2022 Share Napisano 17 Kwietnia 2022 Teraz rozumiem, człowiek chwilę nie ma i kompletnie nic nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 18 Kwietnia 2022 Share Napisano 18 Kwietnia 2022 8 godzin temu, abtb napisał: Jeszcze jedna mała uwaga na zakończenie (bo mi się szum zrobił na PW Ktoś się odważył koledze zwrócić uwagę na PW? Cóż za niegodziwiec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 19 Kwietnia 2022 Share Napisano 19 Kwietnia 2022 Gratuluję fotki tygodnia !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 20 Kwietnia 2022 Share Napisano 20 Kwietnia 2022 b.ładny gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 20 Kwietnia 2022 Share Napisano 20 Kwietnia 2022 Ładnie, coraz ładniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi