wieslaw_ Napisano 15 Kwietnia Autor Share Napisano 15 Kwietnia 8 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Ja nie mam z tym nic wspólnego, I'm just the messenger Luz, wszyscy wiemy z kim rozmawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieslaw_ Napisano 25 Czerwca Autor Share Napisano 25 Czerwca (edytowane) Mam pytanie. U jednego z japońskich modelarzy znalazłem taki detal jak na zdjęciach poniżej, czyli maty antypoślizgowe jak na pokładzie lotniczym z tym, że na poszczególnych pomostach nadbudówki. Nie znalazłem nic podobnego w Anatomy of the Ship Skulskiego, nie posiadam też dokumentacji zdjęciowej, która by coś podobnego potwierdzała. Pytanie więc brzmi czy to ma sens? Edytowane 25 Czerwca przez wieslaw_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieslaw_ Napisano 26 Czerwca Autor Share Napisano 26 Czerwca OK sprawa wydaje się potwierdzona zdjęciem. Poniżej powojenne zdjęcie pomostu Ise: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi