wieslaw_ Napisano 15 Kwietnia Autor Share Napisano 15 Kwietnia 8 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Ja nie mam z tym nic wspólnego, I'm just the messenger Luz, wszyscy wiemy z kim rozmawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieslaw_ Napisano 25 Czerwca Autor Share Napisano 25 Czerwca (edytowane) Mam pytanie. U jednego z japońskich modelarzy znalazłem taki detal jak na zdjęciach poniżej, czyli maty antypoślizgowe jak na pokładzie lotniczym z tym, że na poszczególnych pomostach nadbudówki. Nie znalazłem nic podobnego w Anatomy of the Ship Skulskiego, nie posiadam też dokumentacji zdjęciowej, która by coś podobnego potwierdzała. Pytanie więc brzmi czy to ma sens? Edytowane 25 Czerwca przez wieslaw_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieslaw_ Napisano 26 Czerwca Autor Share Napisano 26 Czerwca OK sprawa wydaje się potwierdzona zdjęciem. Poniżej powojenne zdjęcie pomostu Ise: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieslaw_ Napisano 30 Sierpnia Autor Share Napisano 30 Sierpnia (edytowane) Coś tam dłubię co jakiś czas. Można powiedzieć, że jestem na półmetku "pagody". Teraz muszę nieco przerobić ten "kurnik" na przedzie pomostu z dalmierzami ale na ten czas wszystko ląduje ponownie do gabloty gdyż moja córka postanowiła odwiedzić swoich staruszków i przylatuje z dalekich krajów. Są rzeczy ważne i ważniejsze jak mówi stare przysłowie pszczół. Edytowane 30 Sierpnia przez wieslaw_ 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi