Bercik Napisano 14 Sierpnia 2022 Share Napisano 14 Sierpnia 2022 Cześć, Rozpocząłem niedawno pracę nad tym imponującym modelem. Ponieważ zestaw jest dość zaawansowany technologicznie, stwierdziłem, że przygotuję filmik dotyczący przygotowania elementów - może ktoś skorzysta Planuję zrobić normalną relację, do tej pory nie robiłem fotek, bo zapewne każdy zna sam zestaw. Po etapie malowania wnętrza zamieszczę sporo zdjęć Robert 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kredens76 Napisano 15 Sierpnia 2022 Share Napisano 15 Sierpnia 2022 Dzięki za filmy, czekam na całą serię jako totalnie początkujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano 11 Października 2022 Autor Share Napisano 11 Października 2022 No dobra, Wnętrze ogarnięte. Poniżej film i zdjęcia. Spektakularny model 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 11 Października 2022 Share Napisano 11 Października 2022 Jak na tą skalę świetna robota. Podoba się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 11 Października 2022 Share Napisano 11 Października 2022 Ale ma walizek w bagażniku. Że Zumbach zajmował się przemytem to wiem, ale Skalski? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 12 Października 2022 Share Napisano 12 Października 2022 Profeska! Super to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 12 Października 2022 Share Napisano 12 Października 2022 Ciężko uwierzyć że to 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPoltorak Napisano 12 Października 2022 Share Napisano 12 Października 2022 Tak jak kolega powyżej wspomniał, jak na tą skalę czystość pracy robi ogromne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 12 Października 2022 Share Napisano 12 Października 2022 Bardzo porządna robota - oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano 30 Lipca 2023 Autor Share Napisano 30 Lipca 2023 Trochę to zajęło, ale zapraszam na część 4. Najciekawsze (czyli malowanie) nadal przed nami. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 30 Lipca 2023 Share Napisano 30 Lipca 2023 Czysta robota. Ogląda się to z przyjemnością. Dwie rzeczy zwróciły moją uwagę. Perfekcyjne wykończenie powierzchni po surfie 500 i pęseta którą przyklejałeś szkło celownika. Co to za ustrojstwo? Gdzie to można zdobyć? Widzę, że na szpachlowanie linii podziału na skrzydłach nie porwałeś się. Dla mnie też była to cieżka decyzja. Merytoryka czy zajefajność zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 30 Lipca 2023 Share Napisano 30 Lipca 2023 Nie no, patrząc na niektóre detale w Twoim wykonaniu nie chce się wierzyć, że to siedemdwa. Pytanko: ten Pitot nie będzie przeszkadzał przy kalkowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano 30 Lipca 2023 Autor Share Napisano 30 Lipca 2023 Hej 12 godzin temu, Woit napisał: Czysta robota. Ogląda się to z przyjemnością. Dwie rzeczy zwróciły moją uwagę. Perfekcyjne wykończenie powierzchni po surfie 500 i pęseta którą przyklejałeś szkło celownika. Co to za ustrojstwo? Gdzie to można zdobyć? Widzę, że na szpachlowanie linii podziału na skrzydłach nie porwałeś się. Dla mnie też była to cieżka decyzja. Merytoryka czy zajefajność zestawu Pęsetę da się znaleźć na znanym portalu aukcyjnym wpisz "2UUL". Surf to rzeczywiście skrót myślowy, przy 50 plikach do montażu łatwo coś przeoczyć. Po szlifowaniu surfa 500 była jeszcze warstwa podkładu o mniejszej ziarnistości, która była wypolerowana na efekt widoczny na filmie. Ale generalnie to surf 500 zrobił robotę i nie było po nim poprawek 37 minut temu, Baas ArK napisał: Nie no, patrząc na niektóre detale w Twoim wykonaniu nie chce się wierzyć, że to siedemdwa. Pytanko: ten Pitot nie będzie przeszkadzał przy kalkowaniu? Wydaje mi się, że jest zaraz obok brytyjskiego znaku - na razie się nim nie martwię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano 13 Listopada 2023 Autor Share Napisano 13 Listopada 2023 No dobra, po roku prac przeplatanych licznymi przerwami udało mi się doprowadzić budowę do końca Za jakiś czas zrobię dużą galerię. I tradycyjnie zapraszam na film: 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 13 Listopada 2023 Share Napisano 13 Listopada 2023 Wzorowa praca, palce lizać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 13 Listopada 2023 Share Napisano 13 Listopada 2023 O kwakwa ależ śliczna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 13 Listopada 2023 Share Napisano 13 Listopada 2023 Jestem pod wielkim wrażeniem ogromu włożonej pracy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano 23 Lutego Autor Share Napisano 23 Lutego (edytowane) Zapraszam na film oraz do galerii Edytowane 23 Lutego przez Bercik 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego Ładnie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi