HKK Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca W dniu 6.06.2024 o 17:48, Wojtek59 napisał: Coś na Babarybie słyszałem, że bliżej grudnia. A może AH czeka aż internauci wyłapią wszelkie możliwe babole u Edka a potem poprawią swój zestaw żeby był lepszy merytorycznie? Ceną nie dadzą rady konkurować, więc co innego mogą zrobić? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca Nie zrobić linii na skrzydłach i trąbić o tym jakby to miał być przełom w kwestii modeli P-51 ale to się zobaczy.. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 Czerwca Share Napisano 10 Czerwca Recenzja i sporo zdjęć Kobry na iModeler: https://imodeler.com/2024/06/imodeler-review-arma-hobby-1-48-p-39-airacobra/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 10 Czerwca Share Napisano 10 Czerwca Z opisu wynika, że to jeszcze nie skończy produkt, więc chyba raczej nie powinniśmy mówić o recenzji. Moją już zamówiłem malowanie wybrane czeka od lat będzie żółta NX92848 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca Z nudów , pływając po internecie wlazłem na stronę Cybermodeler co tez tam piszą o wypustach Arma Hobby , Mustang czy Airacobra. Cisza, jest recenzja Mistercrafta :). No dobra , poplynąłem na druga stronę Atlantyku . Scalemodedels omawia model ArmaHobby P-7 Expert Set. Taka pozytywna recenzja, że trudno spotkać w polskich internetach. Jakieś małe oszibki ale model cudo. I tyle rysunków i opisów że trudno wszystko przeczytać na raz. Hm, może ten pan w kapeluszu z AH wysle jedno pudełko P-51B lub P-39 do Cybermodelara ? Amerykanie tacy biedni że ich nie stać na model. Ruskie same kupią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca (edytowane) 2 godziny temu, Maxy napisał: Z nudów , pływając po internecie wlazłem na stronę Cybermodeler co tez tam piszą o wypustach Arma Hobby , Mustang czy Airacobra. Cisza, jest recenzja Mistercrafta Z ciekawości po przeczytaniu powyższego wpisu zajrzałem na stronę Cybermodeler.com O Mustangu czy tym kolejnym wymienionym modelu nie zauważyłem wpisu ale o modelach Arma Hobby piszą a Mister Craft także jest zauważany pozytywnie tylko trzeba czytać wszystko. Stron którymi się posiłkujemy w tym hobby jest wiele Edytowane 22 Czerwca przez panmopsik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 23 Czerwca Share Napisano 23 Czerwca Ja tylko zauważyłem że o modelu AH nie słowa. A o Mistercrafcie czytałem tam już dawno . AH powinna się wziąć za promocje na serio. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 25 Czerwca Share Napisano 25 Czerwca (edytowane) W dniu 22.06.2024 o 20:51, panmopsik napisał: Mister Craft także jest zauważany pozytywnie tylko trzeba czytać wszystko. Bo poza Papieżem, to najlepsze co Polska dała światu! Edytowane 25 Czerwca przez socjo1 4 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 25 Czerwca Share Napisano 25 Czerwca 10 minut temu, socjo1 napisał: Bo poza Papieżem, to najlepsze co Polska dała światu! To ja tak prawie po francusku Żenuuaaa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Czerwca Share Napisano 28 Czerwca Co w pudełku Kobry: https://armahobbynews.pl/blog/2024/06/27/40010-zagladamy-do-pudelka-modelu-p-39q-airacobra-1-48/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 6 Lipca Share Napisano 6 Lipca W ramach autoreklamy linkuję mój artykuł o eksperymentalnych malowaniach Hurricane. https://armahobbynews.pl/blog/2024/07/05/eksperymentalne-kamuflaze-hurricane-70045/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1rBSFXDwRSv1J--2mXatsoYA8KspFuyGen8Mi_g95_OUitlrY9Lm58JsE_aem_rK6l2yY6wFG6HoXfHRqxUw 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Lipca Share Napisano 6 Lipca 2 godziny temu, letalin napisał: W ramach autoreklamy linkuję mój artykuł o eksperymentalnych malowaniach Hurricane. Świetna robota . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca https://www.facebook.com/groups/296770948235475/posts/1010154976897065/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca 27 minut temu, TM48 napisał: https://www.facebook.com/groups/296770948235475/posts/1010154976897065/ Zamknięta grupa bez widoczności dla nie-członków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca Sorry, wydawało mi się, że jest otwarta. Tak widać? Generalnie dwóch kolesi dostało swoje P-39Q w 1/48. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca Widać. Ciekawe, czy pojawią się zabawne tłumaczenia jak przy małym Fokkerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca Dodatkowo jest narzekanie, że górna powierzchnia skrzydeł ma paski wzdłuż jak warstwy z drukarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca no to do d.... a te paski to pewnie od frezowania formy wtryskowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 9 Lipca Share Napisano 9 Lipca (edytowane) Właśnie się dziwiłem czemu KFS jeszcze nie wstawił recenzji nowej kobry Pewnie jakieś embargo... Edytowane 9 Lipca przez arhtus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 9 Lipca Share Napisano 9 Lipca Oj, będą reklamację i wymiana ramek. Egz. Pokazowy na Babarybie taki nie był.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 9 Lipca Share Napisano 9 Lipca 5 minut temu, martinello napisał: Pokazowy na Babarybie taki nie był.... To może świadczyć o złym ustawieniu wtryskarki, a nie o samej formie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 9 Lipca Share Napisano 9 Lipca Zapadnięcia plastiku, nadlewki i ślady po frezowaniu form...pisana będzie reklamacja. Zobaczymy co na to Arma mega krok wstecz w porównaniu z Hurrim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 9 Lipca Share Napisano 9 Lipca a co jest pod zapadnieciami? Jakas struktura wregi? to pewnie jak u Revella - wewnatrz kabiny na burtach pieknie odwzorowane duperele a na zewnatrz zapadniecia plastiku. Firma ( Konstruktor, technolog) powinni wiedziec, czym to grozi. Szkoda, zwlaszcza, ze bedzie konieczne odwzorowanie linii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 9 Lipca Share Napisano 9 Lipca 10 minut temu, BRAVO112 napisał: a co jest pod zapadnieciami? Jakas struktura wregi? Elementy wnęki podwozia. Ale na zdjęciach próbnych wtrysków zapadnięć nie ma, czyli to nie jest problemem. Pewnie pracownik przy wtryskiwaniu obejrzał i stwierdził, że jest dobrze bo to zabawka i poszło zamiast poprawić ustawienia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazador Napisano 9 Lipca Share Napisano 9 Lipca Niestety w moim egzemplarzu też są zapadnięcia na skrzydłach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi