Grzes Napisano 29 Października 2024 Share Napisano 29 Października 2024 18 minut temu, socjo1 napisał: Pamiętam, że nad Dromaderem długo pracowała Karaya, po czym odsprzedała efekt swoich prac innemu producentowi. Czy model Answers to ten przypadek? No i wiesz, że to może być ten przypadek, bo... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 29 Października 2024 Share Napisano 29 Października 2024 8 godzin temu, Grzes napisał: No i wiesz, że to może być ten przypadek, bo... ale to jest chyba najmniej wazne, gdy zobaczymy Dromedara ( DDR ) na polce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Października 2024 Share Napisano 29 Października 2024 1 godzinę temu, BRAVO112 napisał: ale to jest chyba najmniej wazne Oczywiście! Ale skoro Kolega się zastanawiał, to podrzuciłem trop. Najważniejsze, że jest szansa na dokończenie projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 31 Października 2024 Share Napisano 31 Października 2024 Taki fajny dodatek do BIESA, a miał być prosto z pudełka Seat for TS-8 Bies /2 set/ - 1:72 | Syndikate Co. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 31 Października 2024 Share Napisano 31 Października 2024 Zestawowe blaszane pasy nie sięgną ci do mocowań za oparciem fotela. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 3 Listopada 2024 Share Napisano 3 Listopada 2024 Kolejne pudełka niebawem 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Listopada 2024 Share Napisano 3 Listopada 2024 2 minuty temu, Artek82 napisał: Wspaniale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 3 Listopada 2024 Share Napisano 3 Listopada 2024 Filmowe! Zdecydowanie tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 4 Listopada 2024 Share Napisano 4 Listopada 2024 Yahu zapowiada też już tablice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 4 Listopada 2024 Share Napisano 4 Listopada 2024 Na FB na pytanie o 1:48 odpowiedzieli "w przyszłym roku". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Listopada 2024 Share Napisano 4 Listopada 2024 W dniu 31.10.2024 o 09:29, mysiek13 napisał: A to gdzieś w Polsce można znaleźć, czy tylko import? 43 minuty temu, mysiek13 napisał: Yahu zapowiada też już tablice... Rzekłbym na to: juhuuu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 4 Listopada 2024 Share Napisano 4 Listopada 2024 (edytowane) 27 minut temu, Grzes napisał: A to gdzieś w Polsce można znaleźć, czy tylko import? Rzekłbym na to: juhuuu! to jest polska firma , chociaż stronka tylko po angielsku, mają sporo ciekawych tematów, kilka razy od nich kupowałem i byłem bardzo zadowolony, w porównaniu z niektórymi polski firmami od żywic od pancerki...: HOW TO BUY? | Syndikate Co. Edytowane 4 Listopada 2024 przez mysiek13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Listopada 2024 Share Napisano 4 Listopada 2024 3 minuty temu, mysiek13 napisał: to jest polska firma , chociaż stronka tylko po angielsku A! To właśnie mnie zmyliło, że strona jest w języku lengłydż I ceny w twardej walucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 4 Listopada 2024 Share Napisano 4 Listopada 2024 Ale bardzo miły,szybki kontakt i przeliczają po dobrym kursie, ja byłem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 4 Listopada 2024 Share Napisano 4 Listopada 2024 no niby tak, ale tego fotela na stronie nie znalazlem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Listopada 2024 Share Napisano 4 Listopada 2024 (edytowane) Godzinę temu, BRAVO112 napisał: tego fotela na stronie nie znalazlem... Wchodzisz w zakładkę SHOP i masz w pierwszym rzędzie A to rzeczone dodatki od Yahu Edytowane 4 Listopada 2024 przez Grzes 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommyk Napisano 4 Listopada 2024 Share Napisano 4 Listopada 2024 9 godzin temu, mysiek13 napisał: Ale bardzo miły,szybki kontakt i przeliczają po dobrym kursie, ja byłem zadowolony Ja kupowałem zestaw do Po-2. Potwierdzam. Szybko, sprawnie i elegancko. Do tego - nie wiem czy to reguła, ale dostałem jeszcze gratisy. Silnik Walter NZ 60 i fotel K-36. Silnik sprawia dobre wrażenie. Fotel raczej przeciętny - może to próbny wydruk. Mam ten fotel od co najmniej dwóch producentów: Edka i Amigo i tam detal zdecydowanie na wyższym poziomie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Listopada 2024 Share Napisano 7 Listopada 2024 (edytowane) Bies w kolejnej odsłonie - cztery malowania maszyn latających współcześnie (lub prawie współcześnie) Wszystkie trzy zapowiedziane zestawy Biesów trafią do sprzedaży jak tylko wydrukuje się kalkomania. Edytowane 7 Listopada 2024 przez Grzes 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 15 Listopada 2024 Share Napisano 15 Listopada 2024 (edytowane) RWD-13 coraz bliżej - 1:48 Edytowane 15 Listopada 2024 przez zenek_65 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 15 Listopada 2024 Share Napisano 15 Listopada 2024 5 minut temu, zenek_65 napisał: RWD-13 coraz bliżej - 1:48 Zapowiadają również wersję RWD-13S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Listopada 2024 Share Napisano 15 Listopada 2024 (edytowane) 11 godzin temu, zenek_65 napisał: RWD-13 coraz bliżej - 1:48 Cudna informacja, tylko ta skala... Póki co, można pogratulować sklejaczom od skali 48. Edytowane 16 Listopada 2024 przez Grzes 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 16 Listopada 2024 Share Napisano 16 Listopada 2024 11 godzin temu, Grzes napisał: Cudna informacja, tylko ta skala... Póki co, można pogratulować sklejaczom od skali 48. Nie bój żaby, nasze też bedom ...mają być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Listopada 2024 Share Napisano 16 Listopada 2024 29 minut temu, Artek82 napisał: nasze też bedom No, ja myślę, bo bardzo atrakcyjnych malowań tego samolotu moc! 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Listopada 2024 Share Napisano 16 Listopada 2024 Jak wydadzą RWD-13 w 1/72 trzeba będzie kupić. Ciekawych malowań tego samolotu jest bardzo dużo. Także jeden model to zdecydowanie za mało w tym przypadku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano 16 Listopada 2024 Share Napisano 16 Listopada 2024 Godzinę temu, mig napisał: Jak wydadzą RWD-13 w 1/72 trzeba będzie kupić. Ciekawych malowań tego samolotu jest bardzo dużo. Także jeden model to zdecydowanie za mało w tym przypadku. Owszem, ale trzeba uważać na kształt bocznych okien (co najmniej trzy różne warianty) i dwa typy silnika, co skutkowało różnicami kształtu osłon silnika. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi