abtb Napisano 20 Maja Autor Share Napisano 20 Maja 3 godziny temu, barszczo napisał: Turek bardzo fajny, ale wczesny Kanadyjczyk też się podoba A pierwszy Makaron? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 20 Maja Share Napisano 20 Maja Co by nie było Turek wygląda fajnie, nawet malowanie SF Ci wyszło Skąd masz fody na kanadyjczyka? Czy może sam robiłeś? Blaszka w której są jest mega rzadka... 5 minut temu, abtb napisał: A pierwszy Makaron? Znowu foch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 20 Maja Autor Share Napisano 20 Maja (edytowane) 7 minut temu, rudy0007 napisał: nawet malowanie SF Ci wyszło Nie wprowadzaj mętnego obrazu rzeczywistości - takie malowanie istnieje i było testowane przez Turków: Problem z nim jest taki, że nie ma fotek prawej strony i było trzeba coś na wzór lewej wykombinować. Ale jest wiele modeli z takimi właśnie "jednostronnymi malowaniami" więc czuję się rozgrzeszony 7 minut temu, rudy0007 napisał: Skąd masz fody na kanadyjczyka? Z czeluści swojej nory 7 minut temu, rudy0007 napisał: Czy może sam robiłeś? Nie inaczej 7 minut temu, rudy0007 napisał: Blaszka w której są jest mega rzadka... Oo! nawet nie wiedziałem, że takie coś istnieje. Ale teraz to informacja dla mnie zupełnie zbędna Edytowane 20 Maja przez abtb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 20 Maja Autor Share Napisano 20 Maja 8 minut temu, rudy0007 napisał: Znowu foch Daj już spokój - nie obrażaj się tak od poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 20 Maja Share Napisano 20 Maja 55 minut temu, abtb napisał: Jak najbardziej. Jestem ciekaw jak mi wyjdzie 104 ale w 48 również z Hasegawy ? Fajne malowanie przewiduję dla niego :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 20 Maja Share Napisano 20 Maja 3 godziny temu, abtb napisał: Nie wprowadzaj mętnego obrazu rzeczywistości - takie malowanie istnieje i było testowane przez Turków: Problem z nim jest taki, że nie ma fotek prawej strony i było trzeba coś na wzór lewej wykombinować. Ale jest wiele modeli z takimi właśnie "jednostronnymi malowaniami" więc czuję się rozgrzeszony O tym już dyskutowaliśmy, co nie zmienia faktu że może i szkoda ze nikt do tej pory nie pokusił się o zrobienie kalek z kompletnym schematem malowania. Gdzieś nawet jest krótka wzmianka o tym czemu takie kamo, jak długo i dlaczego nie... 3 godziny temu, abtb napisał: Z czeluści swojej nory Masz tam chociaż jasno czy pracujesz przy lampce naftowej Tu masz zdjęcie blaszek i instrukcji: Mój zestaw do dzisiaj czuje na sobie promienie słońca gorącej Hiszpanii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 20 Maja Autor Share Napisano 20 Maja 19 minut temu, rudy0007 napisał: pracujesz przy lampce naftowej Oczywiście że tak. I to w dodatku z krótkim knotem, więc mam dość ciemno 21 minut temu, rudy0007 napisał: Mój zestaw Oo, są braki - brak osłony rurki Pitota. Jeszcze musisz dokupić 32 "remuveki" i będziesz miał komplet do oflagowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 24 Maja Autor Share Napisano 24 Maja (edytowane) Jak w każdej historii, tak i w tej nadszedł koniec Chciało by się napisać, że ostateczny, ale wiadomo - zawsze jest szansa, że człowiekowi coś do łba strzeli i znowu coś w temacie zlepi Ale na razie - KONIEC W przypadku Kanadyjczyka będzie jeszcze "kabel" pociągnięty od punktu uziemienia (żółte kółko na płycie lotniska) do przedniej goleni Kto dotrze na Babarybę - ten zobaczy całą "Ławicę śledzi" (36 sztuk) na własne oczy i będzie mógł wyrazić swoją opinię na jej temat "twarzą w twarz" autorowi tego szalonego pomysłu Edytowane 27 Maja przez abtb 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja 7 godzin temu, abtb napisał: Ale na razie - KONIEC Nareszcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja 7 godzin temu, abtb napisał: Kto dotrze na Babarybę - ten zobaczy całą "Ławicę śledzi" (36 sztuk) na własne oczy i będzie mógł wyrazić swoją opinię na jej temat "twarzą w twarz" autorowi tego szalonego pomysłu No, przekonałeś mnie - będę chociażby tylko po to, aby zobaczyć je w komplecie :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja 8 godzin temu, abtb napisał: Kto dotrze na Babarybę - ten zobaczy całą "Ławicę śledzi" (36 sztuk) na własne oczy i będzie mógł wyrazić swoją opinię na jej temat "twarzą w twarz" autorowi tego szalonego pomysłu Twoim znakiem rozpoznawczym będzie, stojący przed wyjściem, TIR? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja 8 godzin temu, abtb napisał: Kto dotrze na Babarybę - ten zobaczy całą "Ławicę śledzi" (36 sztuk) na własne oczy i będzie mógł wyrazić swoją opinię na jej temat "twarzą w twarz" autorowi tego szalonego pomysłu Nie odmówię sobie tej przyjemności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 25 Maja Autor Share Napisano 25 Maja (edytowane) W dniu 25.05.2024 o 06:40, Xmen napisał: Nareszcie Nie wywołuj wilka z lasu W dniu 25.05.2024 o 07:16, zaruk napisał: Twoim znakiem rozpoznawczym będzie, stojący przed wyjściem, TIR? Coś w tym stylu Ale najlepiej szukać stolika z tym znaczkiem: Oczywiście będą też do obejrzenia inne moje dziwadła (trzeba czymś całą powierzchnię stolika zapchać ) A co to będzie, jeszcze nie wiem W grę wchodzą: - Myśliwce Jakowlewa w układzie redanowym - Czechosłowackie Messerschmity - Kolekcja japońska cz. I i cz. II - albo też coś innego Także zapraszam Edytowane 27 Maja przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja 23 minuty temu, abtb napisał: Także zapraszam Bendem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja 44 minuty temu, abtb napisał: Nie wywołuj wilka z lasu Wcale bym się nie zdziwił jakby się okazało że ta informacja o zakończeniu tematu to czcze gadanie. 48 minut temu, abtb napisał: Także zapraszam Dobrze że stolica tak daleko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Nie chciałeś zrobić jakiegoś wózka z atomówką np? No weź zrób jeszcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Piękne jak zawsze . Słowo KONIEC brzmi złowieszczo, dobrze że dodałeś: na razie... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja (edytowane) Tomek jaki koniec ? A gdzie 104 w malowaniach NASA, Starfighters Aerospace Inc, malowania maszyn eksperymentalnych i aamolotów celów ? No i gdzie malowania okazjonalne, których jest ogrom ? Tomek to jeszcze nie koniec a nowy początek :). Edytowane 28 Maja przez Staryfajter1954 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja W dniu 25.05.2024 o 08:40, abtb napisał: Ale najlepiej szukać stolika z tym znaczkiem: O kurrr... Jednak śledzie to dochodowy biznes. Pewnie za sam projekt logo dałeś z 50 tysi... W dniu 25.05.2024 o 08:40, abtb napisał: Oczywiście będą też do obejrzenia inne moje dziwadła Będą do wzięcia jakieś długopisy, kalendarzyki, smycze albo choinki o zapachu kokosowym do Malucha? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Maja Autor Share Napisano 26 Maja 2 godziny temu, Staryfajter1954 napisał: A gdzue 104 w malowaniach NASA, Proszszę: 2 godziny temu, Staryfajter1954 napisał: Starfighters Aerospace Inc, malowania maszyn eksperymentalnych i aamolotów celów ? Te są poza moim kręgiem zainteresowań. A poza tym muszę trochę "malowań" zostawić innym sklejaczom sto-czwórek 2 godziny temu, Grzes napisał: Pewnie za sam projekt logo dałeś z 50 tysi... x2 2 godziny temu, Grzes napisał: Będą do wzięcia jakieś długopisy, kalendarzyki, smycze albo choinki o zapachu kokosowym Specjalnie dla ciebie przygotuję jeden zestaw (a może być choinka o zapachu choinki?) 2 godziny temu, Grzes napisał: do Malucha? Hmm, to brzmi dość dwuznacznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja 3 godziny temu, Grzes napisał: ... albo choinki o zapachu kokosowym do Malucha? Czyżbyś Grzegorzu dysponował tak dochodowym pojazdem jak Maluch?????? A ja głupi swojego sprzedałem jakieś 8 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja W dniu 25.05.2024 o 08:40, abtb napisał: Ale najlepiej szukać stolika z tym znaczkiem: 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja 4 minuty temu, Soris napisał: Mówisz Marek że aż tak zasłużył To ja powinienem dostać taką malutką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja Nie wiem, czy zasłużył(?) mamy układ. Przyjeżdżam na Babarybę pociągiem- Tomek samochodem, wyjeżdżam z Warszawy samochodem- Tomek pociągiem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja 14 minut temu, Soris napisał: Nie wiem, czy zasłużył(?) mamy układ. Przyjeżdżam na Babarybę pociągiem- Tomek samochodem, wyjeżdżam z Warszawy samochodem- Tomek pociągiem... Uczciwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi