talmud12 Napisano 27 Listopada 2024 Share Napisano 27 Listopada 2024 (edytowane) W dniu 3.11.2024 o 08:34, mirage3 napisał: Nie będzie chyba źle Fotki via FB Mam pytanie: kiedy będzie można kupić tego Heinkla w skali 1/35? To jak będzie z tym Heinkel-em?... Edytowane 29 Listopada 2024 przez talmud12 jo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 4 Grudnia 2024 Share Napisano 4 Grudnia 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talmud12 Napisano 6 Grudnia 2024 Share Napisano 6 Grudnia 2024 Dostałem info -od Border M.; że model Heinkla 111 w 1/35 będzie za 3 miechy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 3 Stycznia Autor Share Napisano 3 Stycznia (edytowane) Chwilę to trwało ale jest koleją STUKA... i późny Gustaw Oraz Trumpkowe Hokumy Edytowane 3 Stycznia przez mirage3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia Trumpeter ACH-47A Armored Chinook nr katalogowy 05113 skala: 1: 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 5 Lutego Share Napisano 5 Lutego Border Model anonsuje na 2025 Mustanga , Me-262 , P-38 Lightning i SBD Duntless. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego Trafili doskonałą niszę , bo skala 1/32 nie jest z niczym kompatybilna, pojazdów w tej skali nie uświadczysz, a i z figurkami jest problem, żeby tak jeszcze tą Latającą Fortecę wydali , ale byłby materiał na dioramę np. ta epicka końcowa scena z "Memphis Belle" to byłoby coś. No i na liście moich marzeń jest i Ił2M3 oraz inny pogromca hitlerowskich pojazdów czyli Hawker Typhoon. Pozdr. A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego W dniu 4.12.2024 o 09:51, _OldMan_ napisał: Dupy nie urywa, wole Tamiye 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego 7 godzin temu, Artur D. napisał: Dupy nie urywa, wole Tamiye Nie wiem czy zwróciłeś uwagę, ale to Zero z Bordera jest w skali 1/35, a to z Tamki , jest w skali 1/32 dlatego są to różne i całkowicie nie porównywalne modele, np. budując dioramę w skali 1/35 nie będziesz mógł użyć tego Zera z Tamki gdyż po prostu będzie za duże . Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego 6 godzin temu, Adams M1A1 napisał: Nie wiem czy zwróciłeś uwagę, ale to Zero z Bordera jest w skali 1/35, a to z Tamki , jest w skali 1/32 dlatego są to różne i całkowicie nie porównywalne modele, np. budując dioramę w skali 1/35 nie będziesz mógł użyć tego Zera z Tamki gdyż po prostu będzie za duże . Pozdr. A. Tak oczywiście wiem, ale popatrz na górny płat i na zdjęcia Zer z muzeów i zrozumiesz o co mi chodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Marca Share Napisano 2 Marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi