robertmodelarz Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia W dniu 1.01.2024 o 12:40, mirage3 napisał: Będzie i Łopata od Bordera Więcej na FB Z bajerami full wypas: https://www.themodellingnews.com/2024/01/border-models-flying-start-to-2024-he.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 18 Stycznia Autor Share Napisano 18 Stycznia Temat Bayraktara zabetonowany na najbliższe 100lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 20 Stycznia Autor Share Napisano 20 Stycznia ICM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia Mam model od kitty hawk. Ale chyba poczekam ma wypust od icm. Na pewno będą pozytywne nity jak w ch-54,, plus nie będzie takich baboli w instrukcji oraz spasowanie powinno być lepsze. Znając politykę wydawniczą ICM na jednym typie się nie skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia (edytowane) AH-64A Apache Early Trumpeter 05114 skala 1:35 1:35 Fieseler Fi-156U Storch Hobby boss 80184 Edytowane 21 Stycznia przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia Nowy projekt Border: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Lutego Share Napisano 9 Lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 10 Lutego Autor Share Napisano 10 Lutego Kolejne pudełko Zero a do tego gustowny stolik w stylu Akagi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego W dniu 21.01.2024 o 13:41, robertmodelarz napisał: AH-64A Apache Early Trumpeter 05114 skala 1:35 1:35 Fieseler Fi-156U Storch Hobby boss 80184 Ten hitlerowski "Bocian" mnie nie interesuje ale ta informacja o tym wczesnym AH64A to już całkiem całkiem. ciekawe jakie będą malowania???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 13 Marca Autor Share Napisano 13 Marca Więcej Spita V od Bordera >>Tutaj<< Jednak coś mi nie leży jak paczam na niego...Ten wiatrochron 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Marca Share Napisano 13 Marca 2 minuty temu, mirage3 napisał: Ten wiatrochron Popatrz na rozmiar kół i położenie osłon podwozia . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 13 Marca Share Napisano 13 Marca 49 minut temu, barszczo napisał: Popatrz na rozmiar kół i położenie osłon podwozia . Złożony na taśmę więc mogą być pewne niedociągnięcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 13 Marca Autor Share Napisano 13 Marca 2 godziny temu, barszczo napisał: Popatrz na rozmiar kół i położenie osłon podwozia . Założyłem, że: 1 godzinę temu, kzugaj napisał: Złożony na taśmę więc mogą być pewne niedociągnięcia Ale ten wiatrochron to taki lipny jak w Hobby Bossie w 1/32. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 14 Marca Share Napisano 14 Marca 14 godzin temu, mirage3 napisał: Założyłem, że: Ale ten wiatrochron to taki lipny jak w Hobby Bossie w 1/32. Miałem okazje pomacać 109 od Bordera i jakościowo jest na 5+ wiec nie wydaje mi się aby jakość nowych modeli szła w dół. Trzeba poczekać na konkretne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkrzyska Napisano 14 Marca Share Napisano 14 Marca 5 minut temu, kzugaj napisał: Miałem okazje pomacać 109 od Bordera i jakościowo jest na 5+ wiec nie wydaje mi się aby jakość nowych modeli szła w dół. Trzeba poczekać na konkretne zdjęcia No właśnie, zgadzam się, ja zbudowałem już Ju87 i Fw190 od Border i także uważam że są pięknie zdetalowane i świetnie sie je buduje, a jeśli chodzi o odwzorowanie oryginałów to pewnie gorzej ale każdy lubi to co chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 4 Kwietnia Share Napisano 4 Kwietnia 1/35 TB.2 UAV In Polish Service - Clear Prop Models Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Maja Share Napisano 4 Maja replay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 7 Maja Share Napisano 7 Maja Wersja z kontenerem: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca UH-1B Huey Trumpeter 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca Ciekawe, czy będzie dobry... I taka nietypowa konfiguracja na obrazku - bez uzbrojenia i z późnym filtrem powietrza... Jestem ciekaw jak to będzie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca (edytowane) edit. ok, już znalazłem lepsze zdjęcie, numer na płetwie ogonowej, to 03607 (64-03607) , już wcześniej pokazywane ramki, fotka z netu Trumpeter 05111 http://www.trumpeter-china.com/index.php?g=home&m=product&a=show&id=4020&l=en Edytowane 10 Listopada przez panmopsik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 21 Czerwca Autor Share Napisano 21 Czerwca Był wczesny to teraz czas na późnego Apache A od Trumpetera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi