FAHR Napisano 25 Stycznia 2023 Share Napisano 25 Stycznia 2023 Przedstawiam kolejny model mający odwzorowywać wóz T-64bv z wojny na Ukrainie z wiosny 2022 r. Zapraszam do zapoznania się z galerią. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 25 Stycznia 2023 Share Napisano 25 Stycznia 2023 Podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 25 Stycznia 2023 Share Napisano 25 Stycznia 2023 Fajny egzemplarz! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 25 Stycznia 2023 Share Napisano 25 Stycznia 2023 Kozak model Bardzo klimatycznie zmalowany i pobrudzony. Dla mnie super wyszło! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 25 Stycznia 2023 Share Napisano 25 Stycznia 2023 Fajny super wykonanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Stycznia 2023 Share Napisano 25 Stycznia 2023 Super model. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 25 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2023 (edytowane) Dziękuję za wszystkie opinie. Od siebie jeszcze tylko dodam, że model zrobiony na bazie T-64bv ale wg mnie jest to po prostu czołg trałujący T-64b ze zdjętym trałem i obłożony Kontaktem i tak też ten model jest zrobiony. Edytowane 25 Stycznia 2023 przez FAHR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 25 Stycznia 2023 Share Napisano 25 Stycznia 2023 10/10 super wygląda To teraz jakaś 72 z zetkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 25 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2023 37 minut temu, SnajperTBG napisał: 10/10 super wygląda To teraz jakaś 72 z zetkami Dzięki, dzięki, siedem-dwójka będzie ale nasza z Gubina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 25 Stycznia 2023 Share Napisano 25 Stycznia 2023 Bardzo dobry i aż prosi się o podstawkę, choćby kawałek tego asfaltu z załączonego przez Ciebie zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 25 Stycznia 2023 Share Napisano 25 Stycznia 2023 Fajnie wyszedł. Możesz podać nr zestawu z którego budowałeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 25 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2023 13 minut temu, mandrivecs napisał: Fajnie wyszedł. Możesz podać nr zestawu z którego budowałeś? 05522 ale nie dałem mu dodatkowej płyty czołowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 26 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2023 Zdjęcia jakościowo nie są rozstrzygające aczkolwiek na jednym, które mam w miejscu białej podmalówki widać spuchnięcie a to mogła zrobić tylko osłona. Na innych majaczą obejmy więc założyłem, że ona tam jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 26 Stycznia 2023 Share Napisano 26 Stycznia 2023 Kawał bardzo dobrego modelu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 26 Stycznia 2023 Share Napisano 26 Stycznia 2023 Bardzo ładny! Czepie się jedynie do tego, do czego zawsze się czepiam - braku podstawki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 26 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2023 8 godzin temu, halset napisał: Bardzo ładny! Czepie się jedynie do tego, do czego zawsze się czepiam - braku podstawki Obiecałem sobie, że za podstawki wezmę się jak skończę te modele, które zawsze chciałem mieć, tylko że ciągle chcę mieć kolejne;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 27 Stycznia 2023 Share Napisano 27 Stycznia 2023 Fantastyczny. Trudo wzrok oderwać Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 29 Stycznia 2023 Share Napisano 29 Stycznia 2023 Mi też brakuje podstawki, asfalt byś w jeden dzień zrobił i pogiętych osłon bocznych, bo malowanie to kosmos, rewelacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 29 Stycznia 2023 Share Napisano 29 Stycznia 2023 Jedyny mankament to chyba zdjęcia, bo wydaje się jakby kontrast / czernie były nieco za mocno podciągnięte. Na telefonie wyglądało, jakby wszelkie washe były robione na czarno. No i wygląda jakby białe tło wpadało lekko w niebieski. Sam czołg fajnie zmalowany i pobrudzony, dobre te różne kolory zielonego na kostkach ERA na pancerzu przednim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 30 Stycznia 2023 Share Napisano 30 Stycznia 2023 13 godzin temu, Tap-chan napisał: zdjęcia, bo wydaje się jakby kontrast / czernie były nieco za mocno podciągnięte Ewidentnie kilka różnych kolorów światła, nawet z namiotem bezcieniowym trzeba odciąć się od zewnętrznego źródła światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 20 Lutego 2023 Share Napisano 20 Lutego 2023 Piękny model! Jestem bardzo na tak. O podstawce nie będę się powtarzał, ale myślę, że koniecznie powinieneś ją zrobić!. Mnie natomiast bardzo podobają się gumowe fartuchy, zwłaszcza te na wieży. Czy to zestawowe, czy też dorabiane, a jeżeli tak to z czego? Czy dodawałeś jakąś fakturę na nich? I poproszę o kilka słów o technice ich pomalowania. Jeszcze raz gratuluję!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 21 Lutego 2023 Autor Share Napisano 21 Lutego 2023 Dziękuję jeszcze raz. Guma jest zrobiona z arkuszy plastiku 0,5mm przeszlifowanych papierem wodnym 600 na sucho w celu zmatowienia. Docinane i gięte pod zdjęcie. Pomalowany NATO black z Tamki i przetarty suchym pędzlem dwoma odcieniami szarości. Później poszła na to olejna biedronka z białej, popielatej, żółtej i brązu ściągana pionowo w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi