Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wątpię. W okresie świątecznym będziesz czekał ok. 1 miesiąc na to żeby ci przyszedł list z allegro bo miałem tak samo a moja babcia zakładała konto na allegro na wiosnę i jej list po tygodniu przyszedł ;-)

• Odpowiedzi 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

I pytanie. Jak podłączyc?

Niestety przejściówka z kompletu nie pasuje do aerografu(paaschee czy jakoś tak). Czy muszę szukac nowej przejścówki?

Napisano

No u mnie w Wawie w Tora Tora można kupić, ale oni słono sobie liczą. A tak to w sumie nie wiem. Znawcy niech się wypowiedzą. Piszę, że musisz dokupić inną przejściówkę bo widziałem tam w sklepie jak koleś miał podobny problem z aerografem BODAJŻE Paasche.

pozdrawiam

Napisano

Z Olsztyna mam spory kawałek drogi :/

A na necie niestety nie mogę znalesc :(

Jakieś pomysły?

Napisano

Witam szanownych kolegów otóż mam prosbe chce sobie zrobic prezent noworoczny i kupic dobry aerograf.Przeglądałem aukcje na allegro czytałem posty na forum i mam pytanie czy aerograf Ew-770-http://allegro.pl/item514406014_aerograf_ew770_0_2mm_z_regulacja_cisnienia.html

różni się czyms od tego http://allegro.pl/item507742719_aerograf_tg180_0_2_0_3mm_z_regulacja_cisnienia.html

lub tego http://allegro.pl/item507382276_aerograf_sl190_0_3mm_z_regulacja_cisnienia.html

Na obrazkach niby nie ale może mają jakies ukryte wady bądz zalety .

Mam jeszcze jedna prośbę który aerograf polecili byscie mi kupic któryś z tych powyżej czy moze jakis inny mój budżet to jakie 150 zł

Z góry dzieki i sory za kolejny podobny temat o aerografie wiem ze jest ich juz duzo ,ale chcialbym sie upewnic i dokonać trafnego zakupu

Napisano

Witam,

Niestety, do kompresora, który zakupiłęm bardzo trudno dostac przejściówkę(w pneumatycznym nic nie mają, w modelarskich tez nie).

Z tego względu będę musiał spredac mój aerograf i kupic nowy(2akcyjny zamiast 1, amm dobry powód żeby zamienic;)).

Jakiej firmy aerograf będzie pasował do kompresora Ma2000? Chodzi mi o czywiście, który bez żadnego kompinowania podłącze końcówką z zestawu.

Pzdr.

Napisano

Żależy jaki model aeografu masz jak masz stary to może dlatego ale chyba te co są na rynku teraz to będą pasować..

Napisano

Mam paasche 1akcyjny. Do kompresora, który mam niestety nie pasuje i w 3 sklepach internetowych dostałem odp., że chętnie by sprowadzili, ale nikt nie sprzedaje, więc albo w pneumatycznym albo domówka zostaje...

Napisano

To niewiem pokaż fotke myśle albo nowy aeograf albo coś pomyśleć z tym twoim

Napisano

sęk w tym, że prawdopodobnie się takich nie produkuje...albo ciężko dostac...w sklepie bynajmniej nie znalazłem.

Napisano

gdzię musi byc napewno...niestety nawet nie wiem jaka to.(w sklepie przyszedłem z wężykiem i "sprzedawca" szukał.)

a castoramy niestety w promieniu 100km nie mam :<

Napisano

Chyba będzie. dobry. Na moje oko.;]

Napisano
Chyba będzie. dobry. Na moje oko.;]

ale co? oO

pytałem jaki aerek do Ma2000 będzie pasował...

Napisano

dziuba na pewno będą pasowały aerografy tej samej firmy co kompresor, zajrzyj na ich stronę i wybierz co potrzebujesz...

Napisano

aqws99 wszedłem na stronę, i znalazłem tam aerek za 40zł, który produkują. Coś mnie tknęło, że kiedyś taki miałem i odnalazłm wężyk od niego. Niestety, pasuje jak pięśc do nosa...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.