szwendacz Napisano 15 Grudnia 2008 Share Napisano 15 Grudnia 2008 Wątpię. W okresie świątecznym będziesz czekał ok. 1 miesiąc na to żeby ci przyszedł list z allegro bo miałem tak samo a moja babcia zakładała konto na allegro na wiosnę i jej list po tygodniu przyszedł ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 15 Grudnia 2008 Share Napisano 15 Grudnia 2008 szwendacz to podrzuć linkiem do sklepu w którym kupie tani aero z górnym zbiornikiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 20 Grudnia 2008 Share Napisano 20 Grudnia 2008 Jak już chcesz najtańszy to weś taki : http://allegro.pl/item491582351_profesjonalny_aerograf_tg_138_0_3mm_sklep_lodz.html Ja taki mam i działa Jedyna wada to to , że jak jest resztka farby w zbiorniczku to nie maluje . własnie taki zamówiłem. czekam z niepewnością... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziuba Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 I pytanie. Jak podłączyc? Niestety przejściówka z kompletu nie pasuje do aerografu(paaschee czy jakoś tak). Czy muszę szukac nowej przejścówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 Najprawdopodobniej tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziuba Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 Najprawdopodobniej tak. a masz może pojęcie gdzie...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 No u mnie w Wawie w Tora Tora można kupić, ale oni słono sobie liczą. A tak to w sumie nie wiem. Znawcy niech się wypowiedzą. Piszę, że musisz dokupić inną przejściówkę bo widziałem tam w sklepie jak koleś miał podobny problem z aerografem BODAJŻE Paasche. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziuba Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Z Olsztyna mam spory kawałek drogi :/ A na necie niestety nie mogę znalesc :( Jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Popytaj ludzi o sklep pneumatyczny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 Witam szanownych kolegów otóż mam prosbe chce sobie zrobic prezent noworoczny i kupic dobry aerograf.Przeglądałem aukcje na allegro czytałem posty na forum i mam pytanie czy aerograf Ew-770-http://allegro.pl/item514406014_aerograf_ew770_0_2mm_z_regulacja_cisnienia.html różni się czyms od tego http://allegro.pl/item507742719_aerograf_tg180_0_2_0_3mm_z_regulacja_cisnienia.html lub tego http://allegro.pl/item507382276_aerograf_sl190_0_3mm_z_regulacja_cisnienia.html Na obrazkach niby nie ale może mają jakies ukryte wady bądz zalety . Mam jeszcze jedna prośbę który aerograf polecili byscie mi kupic któryś z tych powyżej czy moze jakis inny mój budżet to jakie 150 zł Z góry dzieki i sory za kolejny podobny temat o aerografie wiem ze jest ich juz duzo ,ale chcialbym sie upewnic i dokonać trafnego zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziuba Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Witam, Niestety, do kompresora, który zakupiłęm bardzo trudno dostac przejściówkę(w pneumatycznym nic nie mają, w modelarskich tez nie). Z tego względu będę musiał spredac mój aerograf i kupic nowy(2akcyjny zamiast 1, amm dobry powód żeby zamienic;)). Jakiej firmy aerograf będzie pasował do kompresora Ma2000? Chodzi mi o czywiście, który bez żadnego kompinowania podłącze końcówką z zestawu. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Żależy jaki model aeografu masz jak masz stary to może dlatego ale chyba te co są na rynku teraz to będą pasować.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziuba Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Mam paasche 1akcyjny. Do kompresora, który mam niestety nie pasuje i w 3 sklepach internetowych dostałem odp., że chętnie by sprowadzili, ale nikt nie sprzedaje, więc albo w pneumatycznym albo domówka zostaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 To niewiem pokaż fotke myśle albo nowy aeograf albo coś pomyśleć z tym twoim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziuba Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 http://mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=9&przedm=306153&kateg=306183 Napewno go nie podłącze jakąś standardową przejściówką(3 opinie "fachurów" ze sklepów to jednak coś ;]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 A może w mieście będą takie przejsciówki albo na allegro?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziuba Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 sęk w tym, że prawdopodobnie się takich nie produkuje...albo ciężko dostac...w sklepie bynajmniej nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 a może castorama musi być taka przejscówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziuba Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 gdzię musi byc napewno...niestety nawet nie wiem jaka to.(w sklepie przyszedłem z wężykiem i "sprzedawca" szukał.) a castoramy niestety w promieniu 100km nie mam :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziuba Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 I jak? ktoś mi może odpowiedziec na to pytanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Chyba będzie. dobry. Na moje oko.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziuba Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Chyba będzie. dobry. Na moje oko.;] ale co? oO pytałem jaki aerek do Ma2000 będzie pasował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqws99 Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 dziuba na pewno będą pasowały aerografy tej samej firmy co kompresor, zajrzyj na ich stronę i wybierz co potrzebujesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziuba Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 aqws99 wszedłem na stronę, i znalazłem tam aerek za 40zł, który produkują. Coś mnie tknęło, że kiedyś taki miałem i odnalazłm wężyk od niego. Niestety, pasuje jak pięśc do nosa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqws99 Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 dziuba nie chce mi się wieżyć, aby aerografy które produkują nie pasowały do ich kompresora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi