leon Napisano 8 Maja 2023 Share Napisano 8 Maja 2023 7 minut temu, burzatg napisał: Chętnie, przecież wiadomo, że w grupie siła i większa mobilizacja, ale nawet materiału wyjściowego w chwili obecnej brak Także zostaje podpatrywanie i kibicowanie Nie daj się prosić. Działaj.... Czemu nie pykło? Bo nikt nie chce się pierwszy wychylić. Powody są różne, więksxość jest związana z tymi kontrowersjami z początku tematu. Ustaliliśmy że na przekór hejterom pokażemy gotowe modele i że się da w krótkim czasie, stosunkowo rozsądnym nakładem zrobić z tego zestawu przyzwoite miniatury. A tu we własnym gronie nakręcamy się (przoduje Gelo) by nie zaciąć się w trakcie. Zresztą Ja jeden zbiorczy Sokołów w 48(4szt plus 2 kolejne gotowe by zacząć) mam rozgrzebany, drugi z Kanią 48 więc nie chcę wyjsć na monopolustę Tu fotka w pierwszym kontrolnym podkładzie jeszcze przed nanoszeniem siatki nitów i pierwszych detali.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 8 Maja 2023 Share Napisano 8 Maja 2023 46 minut temu, leon napisał: Nie daj się prosić. Działaj.... Sam się prosiłem Jak tylko znajdę się w posiadaniu rzeczowego modelu to zacznę działać . 51 minut temu, leon napisał: Ustaliliśmy że na przekór hejterom pokażemy gotowe modele i że się da w krótkim czasie, stosunkowo rozsądnym nakładem zrobić z tego zestawu przyzwoite miniatury. A tu we własnym gronie nakręcamy się (przoduje Gelo) by nie zaciąć się w trakcie Sam tu swoje 3 grosze wsadziłem jeśli ta krytyka napędza do działania to tym lepiej. I jest szansa, ze obrodzi gotowymi modelami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 8 Maja 2023 Share Napisano 8 Maja 2023 (edytowane) 3 godziny temu, Mitrandir napisał: Nie rób scen... Wskakuj tu ze swoim. Ja nie umiem warsztatu grupowego założyć nie bądź taki skromny Edytowane 8 Maja 2023 przez panmopsik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 8 Maja 2023 Share Napisano 8 Maja 2023 Jeden robi jak się patrzy a dziesięciu patrzy jak się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 8 Maja 2023 Share Napisano 8 Maja 2023 17 minut temu, Endrju napisał: Jeden robi jak się patrzy a dziesięciu patrzy jak się robi. Bo to jest proszę Koleżeństwa niedzielny kurs doszkalający dla pogłębiachy wiary zorganizowany przez Ojca Dyrektora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 8 Maja 2023 Share Napisano 8 Maja 2023 5 godzin temu, burzatg napisał: Chętnie, przecież wiadomo, że w grupie siła i większa mobilizacja, ale nawet materiału wyjściowego w chwili obecnej brak Także zostaje podpatrywanie i kibicowanie O jaki materiał chodzi? Model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 8 Maja 2023 Share Napisano 8 Maja 2023 (edytowane) Godzinę temu, Mitrandir napisał: O jaki materiał chodzi? Model? Tak, jeszcze nie zakupiłem modelu. No ale trzeba w najbliższym czasie stosowne zakupy porobić Edytowane 8 Maja 2023 przez burzatg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 8 Maja 2023 Share Napisano 8 Maja 2023 20 minut temu, burzatg napisał: Tak, jeszcze nie zakupiłem modelu. No ale trzeba w najbliższym czasie stosowne zakupy porobić podlinkowałem żebyś nie szukał długo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 8 Maja 2023 Share Napisano 8 Maja 2023 Chłopaki do roboty... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Maja 2023 Share Napisano 9 Maja 2023 W dniu 7.05.2023 o 16:14, barszczo napisał: Najlepszy jest ten rudy model na pierwszym zdjęciu... inspektor nadzoru musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Maja 2023 Share Napisano 9 Maja 2023 Nie chcę nic mówić, ale to: W dniu 28.03.2023 o 13:21, Mitrandir napisał: w tym miejscu rzucam małe wyzwanie, kto pierwszy (poza mną) sklei i pokażę anakondę (3/4 czerwca Warszawa Babaryba 23, żeby nie było że to nie wyzwanie) ten ma u mnie flaszkę Po tym co widzę tu: 8 godzin temu, Mitrandir napisał: Coraz bardziej przypomina mi taką sytuację: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Maja 2023 Share Napisano 9 Maja 2023 14 minut temu, Grzes napisał: Nie chcę nic mówić, ale to: Po tym co widzę tu: Coraz bardziej przypomina mi taką sytuację: Ale ja nie wchodzę w konkury... Ja tylko motywacyjne co by Leon czół oddech na plecach Bez sensu jak miałbym sobie sam flaszkę kupić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Maja 2023 Share Napisano 9 Maja 2023 16 minut temu, Mitrandir napisał: Bez sensu jak miałbym sobie sam flaszkę kupić Nie widzę problemu - prześlij kasę to ci kupię i wręczę na Babarybie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Maja 2023 Share Napisano 9 Maja 2023 9 minut temu, abtb napisał: Nie widzę problemu - prześlij kasę to ci kupię i wręczę na Babarybie Otóż to! A gdyby Kolega @Mitrandir nadal nie widział w tym sensu, to możemy komisyjnie ją zniszczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Maja 2023 Share Napisano 9 Maja 2023 2 minuty temu, Grzes napisał: możemy komisyjnie ją zniszczyć Biorąc pod uwagę mój "gabaryt" (czyli stosunek masy ciała do ilości alkoholu) to należy komisję ograniczyć do dwóch osób i dokupić jeszcze jedną flaszkę - inaczej to nie ma sensu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Maja 2023 Share Napisano 9 Maja 2023 2 godziny temu, abtb napisał: Biorąc pod uwagę mój "gabaryt" (czyli stosunek masy ciała do ilości alkoholu) to należy komisję ograniczyć do dwóch osób i dokupić jeszcze jedną flaszkę - inaczej to nie ma sensu Jak zrobisz anakondę to nie widzę problemu... Termin 4 czerwca 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 10 Maja 2023 Share Napisano 10 Maja 2023 17 godzin temu, Mitrandir napisał: Jak zrobisz anakondę Ależ proszszę bardzo: Anakonda sztuk jeden, wersja bojowa w kamuflażu 17 godzin temu, Mitrandir napisał: nie widzę problemu A ja i owszem Ja to w ogóle nie umiem w mydle rzeźbić - tak to jest jak ma się dwie lewe ręce 17 godzin temu, Mitrandir napisał: Termin 4 czerwca Postaram się być Trzeciego zresztą też. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 10 Maja 2023 Share Napisano 10 Maja 2023 7 godzin temu, abtb napisał: A ja i owszem Ja to w ogóle nie umiem w mydle rzeźbić - tak to jest jak ma się dwie lewe ręce To nie jest nawet wytłumaczenie. Kwestia nastawienia, zresztą nie demonizujmy aż tak zestawu. Po za pływakami i ciut za szerokim przednim oszkleniem nie trafiłem na klasyczną rzeźbę jedunie usunięcie szwu czy nadlewki. Co zaskakujące sprawia mniej problemu niż przy Sokołach w 48.... by kolegę dodatkowo zmotywować nadmienie tylko, że to co robię powstaje przy użyciu jednej ręki i też nie do końca sprawnej. Więc proponuję nie zwlekać bo nie wiadomo kiedy owe mydełko może wychodzić bardziej pracochłonne a i wzrok traci na ostrości W razie problemu myślę że nie zostaniesz bez pomocy Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Maja 2023 Share Napisano 10 Maja 2023 8 godzin temu, abtb napisał: Ja to w ogóle nie umiem w mydle rzeźbić To se kup i poćwicz 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 10 Maja 2023 Share Napisano 10 Maja 2023 takiego mydla to sie nie rzezbi, tylko odlewa... 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 10 Maja 2023 Share Napisano 10 Maja 2023 (edytowane) 12 godzin temu, abtb napisał: Ja to w ogóle nie umiem w mydle rzeźbić - tak to jest jak ma się dwie lewe ręce jest jakieś rozwiązanie Edytowane 10 Maja 2023 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 10 Maja 2023 Share Napisano 10 Maja 2023 Taaak. ja tu widzę jakąś zorganizowaną akcję. Rzekłbym nawet że jakaś krucjata się organizuje przeciwko "człowiekowi z abecadłem na plecach" Ale nie - ja się nie dam tak łatwo namówić i przekonać. Do zrobienia mam jeszcze cztery konkretne tematy w temacie śmigłowcowym. Tak więc przedmiotową Anakondę odpuszczam i nie wracam do tematu A co do mydła - cóż, nie takie paździerze się robiło (i się robi ) 4 godziny temu, leon napisał: To nie jest nawet wytłumaczenie. Qrcze, chyba poproszę żonę o napisanie usprawiedliwienia 4 godziny temu, leon napisał: by kolegę dodatkowo zmotywować nadmienie tylko, że to co robię powstaje przy użyciu jednej ręki i też nie do końca sprawnej. Podziwiam i, w sumie mogę to chyba napisać - gratuluję, zarówno samozaparcia jak i radzenia sobie z nipełnosprawnością. 4 godziny temu, leon napisał: Więc proponuję nie zwlekać Jak obejrzę na Babarybie to się ustosunkuję, choć już teraz mogę stwierdzić, że nie jest to dla mnie wiatrak "mus have" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 10 Maja 2023 Share Napisano 10 Maja 2023 Ale zobacz Tomciu jaki ładny .. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Maja 2023 Share Napisano 11 Maja 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 11 Maja 2023 Share Napisano 11 Maja 2023 6 godzin temu, Mitrandir napisał: Ale zobacz Tomciu jaki ładny Śliczny Ale to jednak za mało żeby mnie przekonać/skusić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi