Mitrandir Napisano 24 Kwietnia 2023 Napisano 24 Kwietnia 2023 52 minuty temu, giberes napisał: Ot widzisz, jak Ty mnie zupełnie nie rozumiesz Ja go nie widziałem nawet (nie ta strefa wpływów), ale napisałem i Was pochwaliłem za robotę, bo nie narzekacie jak inni w internetach, tylko robicie modele. I nawet dałem Dziękuję, źle odczytałem intencyjne. 1 Cytuj
Mitrandir Napisano 24 Kwietnia 2023 Napisano 24 Kwietnia 2023 3 godziny temu, Grzes napisał: Ależ oczywiście, ze się da. A myślę, że powinieneś mieć w kolekcji więcej niż jednego W-3. Oj .. Ty mnie chyba nie lubisz? Cytuj
Matys Napisano 24 Kwietnia 2023 Napisano 24 Kwietnia 2023 Ja sobie też złożyłem, żeby sprawdzić czy się da Co prawda Sokoła, a nie Anakondę, ale może się tu w wątku nikt nie obrazi. No i powiem, że to jednoznacznie nie był łatwy model do złożenia. Spasowanie nie jest złe, ale nie jest idealne - co przy ilości detalu na powierzchni jest bardzo frustrujące w szpachlowaniu. Jakość małych części też pozostawia trochę do życzenia - praktycznie każda wymaga obrabiania skalpelem albo pilnikiem. Ale podsumowując - złożyć się udało, na półce wygląda w porządku. Jak zrobią Głuszca to biorę w ciemno, chociaż jakieś przygotowanie psychiczne przed budową będzie konieczne 11 1 Cytuj
giberes Napisano 24 Kwietnia 2023 Napisano 24 Kwietnia 2023 25 minut temu, Matys napisał: Jak zrobią Głuszca to biorę w ciemno, chociaż jakieś przygotowanie psychiczne przed budową będzie konieczne Głuszec lubi poleżeć przy Żubrze 1 3 Cytuj
Kon_Bar Napisano 30 Kwietnia 2023 Autor Napisano 30 Kwietnia 2023 Tak sobie siedliśmy z Grzesiem @Mitrandir nad Anakondami. Wiadomo, kto jest w przedzie Grześ pokazał kilka detali - ja jeszcze nawet nie myślałem o tym. 6 Cytuj
Mitrandir Napisano 4 Maja 2023 Napisano 4 Maja 2023 Mała wzmianka... Plany bardzo przydatne do nitowania No dobra czas spać 14 1 Cytuj
Mitrandir Napisano 6 Maja 2023 Napisano 6 Maja 2023 (edytowane) Edytowane 6 Maja 2023 przez Mitrandir 15 Cytuj
Grzes Napisano 6 Maja 2023 Napisano 6 Maja 2023 @Mitrandir malowanie jak zawsze? Bilmodelami? 1 Cytuj
barszczo Napisano 6 Maja 2023 Napisano 6 Maja 2023 Tu się wiatrakarze pochowali. Malowanki przednie . 1 Cytuj
leon Napisano 6 Maja 2023 Napisano 6 Maja 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, barszczo napisał: Tu się wiatrakarze pochowali. Malowanki przednie . Proponowałem wspólny warsztacik no ale wyszło że lepiej będzie podziałać w ukryciu i dopiero podzielić się efektami. Grzecho jak zawsze wymiata...tempo zabójcze. Ja dopiero nanoszę nity, przeglądam stare zdjęcia no i wyczekuje farb od Tomasza... ze wszystkich podanych w instrukcji Billmodel bezapelacyjnie najlepszy. Edytowane 6 Maja 2023 przez leon 1 1 Cytuj
barszczo Napisano 6 Maja 2023 Napisano 6 Maja 2023 Godzinę temu, leon napisał: wyczekuje farb od Tomasza... ze wszystkich podanych w instrukcji Billmodel bezapelacyjnie najlepszy. Muszę ich w końcu spróbować. 1 Cytuj
Mitrandir Napisano 6 Maja 2023 Napisano 6 Maja 2023 3 godziny temu, barszczo napisał: Muszę ich w końcu spróbować. Ostrzegam są lekko kwaśne Tak wszystko to Billmodel, poza czarnym to podkład Mister gunze 1500. 1 Cytuj
Mitrandir Napisano 7 Maja 2023 Napisano 7 Maja 2023 Niedzielne mizianie... Zaczyna pomału przypominać anakondę 15 1 Cytuj
barszczo Napisano 7 Maja 2023 Napisano 7 Maja 2023 Najlepszy jest ten rudy model na pierwszym zdjęciu... 1 2 Cytuj
panmopsik Napisano 7 Maja 2023 Napisano 7 Maja 2023 (edytowane) Wszystko wiadomo, kot robi, Mitrandir tylko foci a potem się chwali. To które Twoje a które kota ? Edytowane 7 Maja 2023 przez panmopsik 1 Cytuj
Mitrandir Napisano 7 Maja 2023 Napisano 7 Maja 2023 8 godzin temu, panmopsik napisał: Wszystko wiadomo, kot robi, Mitrandir tylko foci a potem się chwali. To które Twoje a które kota ? Musiałeś tak publicznie? Fotkj niestety są moje Cytuj
panmopsik Napisano 7 Maja 2023 Napisano 7 Maja 2023 (edytowane) każdy Mistrz ma swojego ucznia, przynajmniej linie dobrze przeryje a tak poważniej, to lubię Twój warsztat wiatraczny choć szkoda, że takie maleństwa Edytowane 7 Maja 2023 przez panmopsik 1 Cytuj
burzatg Napisano 8 Maja 2023 Napisano 8 Maja 2023 7 godzin temu, panmopsik napisał: lubię Twój warsztat wiatraczny choć szkoda, że takie maleństwa Też tak mam W dniu 6.05.2023 o 13:01, leon napisał: W dniu 6.05.2023 o 11:22, barszczo napisał: Tu się wiatrakarze pochowali. Malowanki przednie . Proponowałem wspólny warsztacik no ale wyszło że lepiej będzie podziałać w ukryciu i dopiero podzielić się efektami. Szkoda, że nie pykło. Byłem nawet gotów popełnić tegoż Sokoła vel Anakondę. No ale w takim razie ze spokojem popatrzę sobie co tu się wyprawia. Cytuj
Mitrandir Napisano 8 Maja 2023 Napisano 8 Maja 2023 2 godziny temu, burzatg napisał: Też tak mam Szkoda, że nie pykło. Byłem nawet gotów popełnić tegoż Sokoła vel Anakondę. No ale w takim razie ze spokojem popatrzę sobie co tu się wyprawia. Czemu nie pykło...? 10 godzin temu, panmopsik napisał: każdy Mistrz ma swojego ucznia, przynajmniej linie dobrze przeryje a tak poważniej, to lubię Twój warsztat wiatraczny choć szkoda, że takie maleństwa Niestety możliwości mieszkaniowe i lokalowe są dość ograniczone... A jak się ma ponad 300 śmigłowców trzeba mieć gdzie to trzymać. Niestety koty się obijają, więc mało przybywa tych gotowych. Muszę porobić zdjęcia, bo kilka modeli popełniła a nie ma kiedy galerii zrobić Cytuj
burzatg Napisano 8 Maja 2023 Napisano 8 Maja 2023 3 godziny temu, Mitrandir napisał: Czemu nie pykło...? Brak odzewu w sprawie W dniu 6.05.2023 o 13:01, leon napisał: Proponowałem wspólny warsztacik no ale wyszło że lepiej będzie podziałać w ukryciu i dopiero podzielić się efektami. A Sokoła i tak chętnie zrobię choć pierwszy będzie TOPR ale w 48. Potem się zobaczy A kolegom lepiącym Anakondy kibicuję Cytuj
Mitrandir Napisano 8 Maja 2023 Napisano 8 Maja 2023 2 minuty temu, burzatg napisał: Brak odzewu w sprawie A Sokoła i tak chętnie zrobię choć pierwszy będzie TOPR ale w 48. Potem się zobaczy A kolegom lepiącym Anakondy kibicuję Nie rób scen... Wskakuj tu ze swoim. Ja nie umiem warsztatu grupowego założyć Cytuj
burzatg Napisano 8 Maja 2023 Napisano 8 Maja 2023 (edytowane) 5 minut temu, Mitrandir napisał: Nie rób scen... Wskakuj tu ze swoim. Ja nie umiem warsztatu grupowego założyć Chętnie, przecież wiadomo, że w grupie siła i większa mobilizacja, ale nawet materiału wyjściowego w chwili obecnej brak Także zostaje podpatrywanie i kibicowanie Edytowane 8 Maja 2023 przez burzatg 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi