Mitrandir Napisano 13 Maja 2023 Share Napisano 13 Maja 2023 10 minut temu, Grzes napisał: Też mam taką szafę A takie cóś masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Maja 2023 Share Napisano 13 Maja 2023 3 minuty temu, Mitrandir napisał: A takie cóś masz? Przebijam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 13 Maja 2023 Share Napisano 13 Maja 2023 Godzinę temu, Mitrandir napisał: Taką? ponad 300 wiatraków No nie koniecznie od razu z 300 wiatrakami (nie do kończ moja bajka; choć tam pewno by się znalazło parę z szachownicą i związanych z Polską przez ponstruktorów lub latających na nich pilotów ), ale taką co to z niej wyciągasz co chcesz, jak w tym przypadku APA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 13 Maja 2023 Share Napisano 13 Maja 2023 24 minuty temu, Mitrandir napisał: A takie cóś masz? pilnuj krasuli bo polują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 13 Maja 2023 Share Napisano 13 Maja 2023 24 minuty temu, Grzes napisał: Przebijam Ja jeszcze mam Honkera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 13 Maja 2023 Share Napisano 13 Maja 2023 (edytowane) Ponad 300 wiatraków, Honkery, Urale, krasule i inny sprzęt - ktoś podliczy która to siła wiatraczna świata ? Edytowane 13 Maja 2023 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 13 Maja 2023 Share Napisano 13 Maja 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Mitrandir napisał: Taką? ponad 300 wiatraków Anigrand S-67. Sam Blackhawk był prawie w Polsce ; ) No ładnie, nawet Agusta 109..... Edytowane 13 Maja 2023 przez panmopsik 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 13 Maja 2023 Share Napisano 13 Maja 2023 52 minuty temu, panmopsik napisał: Ponad 300 wiatraków, Honkery, Urale, krasule i inny sprzęt - ktoś podliczy która to siła wiatraczna świata ? Może być że pierwsza w Europie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 13 Maja 2023 Share Napisano 13 Maja 2023 29 minut temu, Mitrandir napisał: Może być że pierwsza w Europie... W Polsce pewno na 99,9% pierwsza siła wiatraczna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Maja 2023 Share Napisano 15 Maja 2023 Trochę zmodyfikowałem pływaki 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Maja 2023 Share Napisano 15 Maja 2023 A jam proste pytanie - opony heblowałeś czy spęczłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Maja 2023 Share Napisano 15 Maja 2023 35 minut temu, abtb napisał: A jam proste pytanie - opony heblowałeś czy spęczłeś? Koła są żywiczne z Armory. Niestety tutaj projektant pojechał po całości i są puste opony w środku, więc można co najwyżej spłaszczyć na gorąco. Jak spiłujesz to ci powietrze ujdzie zasadniczo ja zawsze spłaszczam na żelazku tworzywo wtedy jak się nagrzeje ustępuje na boki i tworzy naturalny balon obciążonego koła 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Maja 2023 Share Napisano 15 Maja 2023 20 minut temu, Mitrandir napisał: zasadniczo ja zawsze spłaszczam na żelazku tworzywo wtedy jak się nagrzeje ustępuje na boki i tworzy naturalny balon obciążonego koła I o to mi się rozchodziło. Widać, że ze "starej szkoły" jesteś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Maja 2023 Share Napisano 15 Maja 2023 33 minuty temu, abtb napisał: I o to mi się rozchodziło. Widać, że ze "starej szkoły" jesteś Tylko nie zapomnij przed prasowaniem wykrochmalić kołnierzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzego Napisano 17 Maja 2023 Share Napisano 17 Maja 2023 W dniu 15.05.2023 o 14:19, Mitrandir napisał: Niestety tutaj projektant pojechał po całości i są puste opony w środku Nie dałoby rady wypełnić szpachlą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Maja 2023 Share Napisano 17 Maja 2023 5 godzin temu, Grzego napisał: Nie dałoby rady wypełnić szpachlą? 5 godzin temu, Grzego napisał: Nie dałoby rady wypełnić szpachlą? Pomysł zacny, ale nic by ci nie dał. Chyba, że masz taką szpachlę która jest termoplastyczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 22 Maja 2023 Share Napisano 22 Maja 2023 Updated... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Maja 2023 Share Napisano 22 Maja 2023 Super wygląda. I nawet podkładka pod kolor . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 22 Maja 2023 Share Napisano 22 Maja 2023 2 godziny temu, barszczo napisał: Super wygląda. I nawet podkładka pod kolor . To taka mata montażowa, specjalna nie jest twarda tylko miękka. Blaszki bardzo ładnie na niej leżą, nie odskakują i kosztowała całe 5 zł na giełdzie w Bytomiu żal było nie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 22 Maja 2023 Share Napisano 22 Maja 2023 tylko nie zapomnij o naklejkach " zamykac drzwi " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 22 Maja 2023 Share Napisano 22 Maja 2023 4 godziny temu, barszczo napisał: Super wygląda. I nawet podkładka pod kolor . Grzesiu nową z szafy wyciągną na prezentację... Zresztą coś żelazko i coś krochmal to może swieżo prane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 25 Maja 2023 Share Napisano 25 Maja 2023 W dniu 17.05.2023 o 19:32, Mitrandir napisał: Pomysł zacny, ale nic by ci nie dał. Chyba, że masz taką szpachlę która jest termoplastyczna... Jakbym się miał uprzeć już przy wypełnianiu, to wtedy klej na gorąco. Mogłoby zadziałać, tylko nie wiem po co. Efekt jest teraz bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 25 Maja 2023 Share Napisano 25 Maja 2023 (edytowane) 6 godzin temu, Vieh_san napisał: Jakbym się miał uprzeć już przy wypełnianiu, to wtedy klej na gorąco. Mogłoby zadziałać, tylko nie wiem po co. Efekt jest teraz bardzo fajny. Ale ja pisałem o zestawowych kołach, które są puste... Jeżeli chcesz taki efekt osiągnąć trzeba czym się wypełnić żeby można było je termicznie spłaszczyć. Powstaje wtedy efekt niskiego ciśnienia w kole i rozchodzi się one na boki tak jakby pod ciężarem modelu. A tutaj mały podgląd stanu obecnego Edytowane 25 Maja 2023 przez Mitrandir 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Maja 2023 Share Napisano 26 Maja 2023 Czas zamykać drzwi... Odnoszę wrażenie że inni się obijają... Bo nic nie widać 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 26 Maja 2023 Share Napisano 26 Maja 2023 Bo oglądają, drzwi otwierane czy na amen zamknięte będą ? Zooma w środku zrobisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi