abtb Napisano 26 Maja 2023 Share Napisano 26 Maja 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Maja 2023 Share Napisano 26 Maja 2023 (edytowane) W dniu 26.05.2023 o 11:30, panmopsik napisał: Bo oglądają, drzwi otwierane czy na amen zamknięte będą ? Zooma w środku zrobisz ? Drzwi będą tak jak teraz, a zuma nie robię, szkoda nerwów. poza tym model będzie do zobaczenia na żywo i na babie rybie i w Inowrocławiu teraz. Zapraszam Edytowane 28 Maja 2023 przez Mitrandir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Maja 2023 Share Napisano 26 Maja 2023 21 minut temu, Mitrandir napisał: motyl będzie do zobaczenia na żywo i na babie rybie Będzie można zakręcić wirniczkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Maja 2023 Share Napisano 26 Maja 2023 7 minut temu, Grzes napisał: Będzie można zakręcić wirniczkiem? Będzie można... w obecności autora owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 26 Maja 2023 Share Napisano 26 Maja 2023 (edytowane) Na zapisy ? Edytowane 26 Maja 2023 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 Pierwsze koty za płoty model miał całkiem niezły odbiór na konkursie w Inowrocławiu... Nawet śmigiełkiem było kręcone Jak widać na załączonym obrazku, udało się skleić model... Wszystkie pozostałe aspekty pozostają kwestią naszych umiejętności, cierpliwości i zaangażowania. Model nie należy do łatwych, jest raczej wymagający. Trzymam kciuki i czekam na Wasze konstrukcje. Po Babierybie pewnie zrobię jakąś galerię, wtedy będzie można obejrzeć dokładnie, a na razie zapraszam do obejrzenia na żywo w czasie Warszawskiego festiwalu 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 Dla mnie ta Anakonda jest rewelacyjna, długo oglądałem i podziwiałem wykonanie. Grzegorz jeszcze raz gratuluję - miło było się spotkać i porozmawiać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 Bardzo ładny. I nawet śmigiełko nie odpadło od kręcenia . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 30 Maja 2023 Share Napisano 30 Maja 2023 10 godzin temu, zenek_65 napisał: Dla mnie ta Anakonda jest rewelacyjna, długo oglądałem i podziwiałem wykonanie. Grzegorz jeszcze raz gratuluję - miło było się spotkać i porozmawiać . Cała przyjemność po mojej stronie . Miło posłuchać cudzej opinii na żywo, od osoby która widzi o czym mówi... a nie komentatora internetowego który nawet nie miał modelu w ręku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 30 Maja 2023 Share Napisano 30 Maja 2023 6 minut temu, Mitrandir napisał: a nie komentatora internetowego który nawet nie miał modelu w ręku Modelu w ręku nie miałem, a zatem nie będę komentował jak jakiś "komentator internetowy" 11 godzin temu, Mitrandir napisał: zapraszam do obejrzenia na żywo w czasie Warszawskiego festiwalu Czuję się zaproszony . Nie omieszkam też pokręcić śmigiełkiem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Maja 2023 Share Napisano 30 Maja 2023 (edytowane) Ja też modelu na żywo nie widziałem ale chyba nic nie stoi na przeszkodzie żeby napisać, że mi się podoba i to bardzo. Swoją opinię zweryfikuję w najbliższy weekend albowiem wybieram się na wspomniany wyżej festiwal. Komentator internetowy Endrju. Edytowane 30 Maja 2023 przez Endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Maja 2023 Share Napisano 30 Maja 2023 52 minuty temu, abtb napisał: Nie omieszkam też pokręcić śmigiełkiem. No tak, teraz to każdy by kręcił, a jak trzeba było zapytać to wsparcia nie miałem... Jak w tym kawale: Stoi grupa ludzi patrząc na płonącą stodołę. Nagle jeden z nich się odzywa: - podpalać tom ja musiał sam, a grzać to się wszyscy przyszli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 30 Maja 2023 Share Napisano 30 Maja 2023 7 minut temu, Grzes napisał: a jak trzeba było zapytać Ale że o co? Czy się kręci? 17 minut temu, Grzes napisał: wsparcia nie miałem... Ja to za tobą MUREM - słowo skauta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 30 Maja 2023 Share Napisano 30 Maja 2023 (edytowane) Edytowane 30 Maja 2023 przez Marek K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 30 Maja 2023 Share Napisano 30 Maja 2023 Chłopaki chyba żeśmy się nie zrozumieli... mówiłem o modelu fizycznie, niesklejonym w pudełku, że wypowiadają się osoby które nie kupiły i nie macały nawet tego modelu ... nie mówię o sklejonym. U sklejonym jak najbardziej można się wypowiadać, widzicie co widzicie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 1 Czerwca 2023 Share Napisano 1 Czerwca 2023 To ja tez zapisuje się na kręcenie śmigiełkiem w Warszawie? Są jakieś zapisy czy wg kolejności zgłoszeń? Może jakieś numerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Czerwca 2023 Share Napisano 1 Czerwca 2023 Godzinę temu, bart207skw napisał: Są jakieś zapisy czy wg kolejności zgłoszeń? Może jakieś numerki? Ja byłem pierwszy i obiecuję, że po moim kręceniu już Wam nic nie zostawię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 1 Czerwca 2023 Share Napisano 1 Czerwca 2023 Spokojna głowa. Grzegorz zawsze ma zapas CA 5 godzin temu, Grzes napisał: Ja byłem pierwszy i obiecuję, że po moim kręceniu już Wam nic nie zostawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 2 Czerwca 2023 Share Napisano 2 Czerwca 2023 20 godzin temu, leon napisał: Spokojna głowa. Grzegorz zawsze ma zapas CA To nie jest na klej... W dniu 1.06.2023 o 12:48, Grzes napisał: Ja byłem pierwszy i obiecuję, że po moim kręceniu już Wam nic nie zostawię Czyżby była okazja poznać się na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 10 Czerwca 2023 Share Napisano 10 Czerwca 2023 Powiem szczerze, że ubolewam nad faktem iż nie miałem komu kupić tej flaszki... Ehhh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 13 Lipca 2023 Share Napisano 13 Lipca 2023 (edytowane) Wieczorem zapraszam do galerii Galeria Edytowane 14 Lipca 2023 przez Mitrandir 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 13 Lipca 2023 Autor Share Napisano 13 Lipca 2023 11 godzin temu, Mitrandir napisał: Wieczorem zapraszam do galerii Dobrze, że nie napisałeś którego wieczora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Lipca 2023 Share Napisano 13 Lipca 2023 1 minutę temu, Kon_Bar napisał: 11 godzin temu, Mitrandir napisał: Wieczorem zapraszam do galerii Dobrze, że nie napisałeś którego wieczora I do której galerii... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 13 Lipca 2023 Share Napisano 13 Lipca 2023 (edytowane) 23 minuty temu, Kon_Bar napisał: Dobrze, że nie napisałeś którego wieczora Czekałeś aż do północy? Wzruszające 21 minut temu, Grzes napisał: I do której galerii... Do tej co trzeba Edytowane 13 Lipca 2023 przez Mitrandir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 5 Września 2023 Share Napisano 5 Września 2023 witam. czy z kadłuba z answear 1/72 można zrobić vipa lub straż graniczną? jeśli tak, to który kadłub? dzięki za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi