hellvis Napisano 15 Maja 2023 Share Napisano 15 Maja 2023 Znany model w znanym malowaniu "Grey Nurse". Zainspirowany warsztatem na równie znanym portalu wymyśliłem, że ja też chcę takiego brudasa z dżungli. Niestety dostępne zdjęcia zburzyły pierwotną koncepcję. Dziad wcale nie wygląda na nich na brudnego. Co najwyżej zmęczonego. No i ostatecznie takiego zmęczonego ale regularnie przecieranego jak na maszynę dowódcy dywizjonu przystało próbowałem zmalować. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 15 Maja 2023 Share Napisano 15 Maja 2023 (edytowane) Współczesny taki zmęczony nie jest Fajny podoba się Edytowane 15 Maja 2023 przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 15 Maja 2023 Autor Share Napisano 15 Maja 2023 Gdybym miał warbirda to też bym siedział w hangarze i pucował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 15 Maja 2023 Share Napisano 15 Maja 2023 Nie wiem tylko które oczko jest prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 15 Maja 2023 Autor Share Napisano 15 Maja 2023 Oczka i pyszczek były przemalowane w trakcie eksploatacji. Ten współczesny ma malowanie z późniejszego okresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 15 Maja 2023 Share Napisano 15 Maja 2023 Przejścia kolorów na zdjęciach oryginału wyglądają na ostrzejsze, niemniej jednak świetna robota. Podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano 15 Maja 2023 Share Napisano 15 Maja 2023 Bardzo ładnie. Brawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 16 Maja 2023 Share Napisano 16 Maja 2023 Bardzo ładny. Świetna robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 16 Maja 2023 Share Napisano 16 Maja 2023 Wyszedł naprawdę bardzo ładnie, o ile tak to można określić przy tym brudzie i zmęczeniu, które fajnie uchwyciłeś. Podoba się, stawiałbym na półce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 16 Maja 2023 Share Napisano 16 Maja 2023 Bardzo ładny, gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 16 Maja 2023 Share Napisano 16 Maja 2023 Ładnie zmęczony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Maja 2023 Share Napisano 16 Maja 2023 Podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osmial Napisano 16 Maja 2023 Share Napisano 16 Maja 2023 Bardzo ładny, wygląda jakby w stał pod chmurką przez cały sezon monsunowy:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 16 Maja 2023 Share Napisano 16 Maja 2023 Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 16 Maja 2023 Autor Share Napisano 16 Maja 2023 Dzięki, cieszy mnie że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 17 Maja 2023 Share Napisano 17 Maja 2023 Niby oklepany temat a jednak jest w tym modelu jakiś powiew świeżości. Jak dla mnie świetne efekty brudzenia/postarzania robią super robotę. Na żadnej z powierzchni nie ma nudy i przez to bardzo atrakcyjnie się ten model prezentuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 17 Maja 2023 Share Napisano 17 Maja 2023 Świetnie wyszedł. Bardzo podoba mi się brudzenie i zróżnicowanie kolorów kamuflażu. Okolice rur wydechowych i okolice łączenia skrzydło kadłub najbardziej mi się podobają. Syf od spodu też bardzo dobrze wygląda. Piękny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 17 Maja 2023 Share Napisano 17 Maja 2023 Naprawdę porządny model! A dodatkowo z Pacyfiku, to od mnie dodatkowy plusik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi