zenek_65 Napisano 26 Maja 2023 Share Napisano 26 Maja 2023 Po 5 miesiącach walki z materią udało się skończyć jeden z dwóch modelu Bryz - wersja długonosa bis jest kontynuowana w założonym warsztacie Wszelkie uwagi mile widziane. Model będzie do obejrzenia jutro w Inowrocławiu 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Maja 2023 Share Napisano 26 Maja 2023 Robota fantastyczna, uwielbiam takie modelarstwo. Wyciągnąłeś maksa z tego zestawu, podoba się bardzo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Maja 2023 Share Napisano 26 Maja 2023 Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 26 Maja 2023 Share Napisano 26 Maja 2023 Piękny model!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek261 Napisano 26 Maja 2023 Share Napisano 26 Maja 2023 Pięknie zrobiony model, aż ciężko mi niestety zwrócić na jeden szczegół. Bryzy/Skytrucki na postoju śmigła mają w chorągiewkę. Pomimo to super sklejona i pomalowana Bryza. Sorki jakoś przegapiłem koniec warsztatu a w sumie tam powinienem się mądrzyć a nie w galerii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 26 Maja 2023 Autor Share Napisano 26 Maja 2023 34 minuty temu, przemek261 napisał: Pięknie zrobiony model, aż ciężko mi niestety zwrócić na jeden szczegół. Bryzy/Skytrucki na postoju śmigła mają w chorągiewkę. Pomimo to super sklejona i pomalowana Bryza. Sorki jakoś przegapiłem koniec warsztatu a w sumie tam powinienem się mądrzyć a nie w galerii. Dziękuję, to się da poprawić i będzie poprawione, ale po weekendzie. Model już spakowany na jutrzejszy wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 26 Maja 2023 Share Napisano 26 Maja 2023 3 godziny temu, zenek_65 napisał: Model będzie do obejrzenia jutro w Inowrocławiu Już się cieszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 27 Maja 2023 Share Napisano 27 Maja 2023 Bardzo fajna podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 27 Maja 2023 Share Napisano 27 Maja 2023 Wielkie brawa! Teraz czekam na koleżankę - Bryzę bis. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 27 Maja 2023 Autor Share Napisano 27 Maja 2023 Godzinę temu, Grzes napisał: Wielkie brawa! Teraz czekam na koleżankę - Bryzę bis. Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 27 Maja 2023 Share Napisano 27 Maja 2023 Ekstra patent z tym podnośnikiem (czy jak to się tam fachowo zwie) na nie obciążanie przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 28 Maja 2023 Autor Share Napisano 28 Maja 2023 7 godzin temu, Baas ArK napisał: Ekstra patent z tym podnośnikiem (czy jak to się tam fachowo zwie) na nie obciążanie przodu. Żaden patent, jest sporo zdjęć Bryzy z taką "nogą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 28 Maja 2023 Share Napisano 28 Maja 2023 (edytowane) Model świetny. Bardzo mi się podoba. Edytowane 28 Maja 2023 przez Endrju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 28 Maja 2023 Share Napisano 28 Maja 2023 2 godziny temu, zenek_65 napisał: Żaden patent, jest sporo zdjęć Bryzy z taką "nogą" OK, ale chodziło mi o sam pomysł na wykorzystanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 28 Maja 2023 Share Napisano 28 Maja 2023 Wszystko zostało już powiedziane co bym chciał powiedzieć.Od siebie dodam tylko . EXTRA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 Na żywo wygląda zdecydowanie lepiej, super model gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 Na żywo można było się napatrzeć. Super model. Gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 29 Maja 2023 Autor Share Napisano 29 Maja 2023 2 godziny temu, marek d napisał: Na żywo można było się napatrzeć. Super model. Gratuluję. Cieszę się, że się podobał Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 29 Maja 2023 Autor Share Napisano 29 Maja 2023 W dniu 26.05.2023 o 20:47, przemek261 napisał: Pięknie zrobiony model, aż ciężko mi niestety zwrócić na jeden szczegół. Bryzy/Skytrucki na postoju śmigła mają w chorągiewkę. Pomimo to super sklejona i pomalowana Bryza. Sorki jakoś przegapiłem koniec warsztatu a w sumie tam powinienem się mądrzyć a nie w galerii. Poprawione - jeszcze raz dziękuję za cenną uwagę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 Śliczności . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 24 Września 2023 Autor Share Napisano 24 Września 2023 Pochwalę się - Bryza już drugi raz zdobyła wyróżnienie i jest mi bardzo miło z tego powodu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Września 2023 Share Napisano 24 Września 2023 Gratulacje . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 24 Września 2023 Share Napisano 24 Września 2023 Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 25 Września 2023 Share Napisano 25 Września 2023 Gratulacje. Model sztos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 25 Września 2023 Share Napisano 25 Września 2023 Za taki model nagrody nie dziwią. Gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi