iceman Posted May 28 Share Posted May 28 (edited) Wymęczył mnie strasznie...przejście skrzydło kadłub na spodzie woła o pomstę do nieba...zanikające linie i nity, ale po złożeniu fajnie się prezentuje. Malowany metalikami Bilmodel i MRP. Brudzony olejami i cieniami Tamiya... Pozdrawiam Edited May 28 by iceman 34 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_OldMan_ Posted May 28 Share Posted May 28 Jak zwykle SUPER !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted May 28 Share Posted May 28 Świetny! Bardzo podoba mi się brudzenie, kawał dobrej roboty. Naprawdę fantastyczny Hindus . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted May 28 Share Posted May 28 Bardzo ładny, ciekawe malowanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted May 28 Share Posted May 28 Przepiękny model. Super brudzenie i reszta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachud3 Posted May 28 Share Posted May 28 3 godziny temu, iceman napisał: Wymęczył mnie strasznie...przejście skrzydło kadłub na spodzie woła o pomstę do nieba...zanikające linie i nity, ale po złożeniu fajnie się prezentuje. Walczę teraz z V-ką i mam dokładnie te same odczucia Model piękny, super zmalowany i pobrudzony, nietypowy hindus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał B Posted May 28 Share Posted May 28 Jak zwykle u Ciebie Ajs najwyższa półka. Bardzo ładnie go "wymęczyłeś" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbigi10000 Posted May 28 Share Posted May 28 Świetny model , przyciąga uwagę , dobre zdjęcia . Chociaż wydaje mi się , że zdjęcia w dzisiejszych czasach można już wrzucać w 1080p . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baas ArK Posted May 28 Share Posted May 28 6 godzin temu, iceman napisał: Wymęczył mnie strasznie... Ty go też. Podoba się . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted May 29 Share Posted May 29 Piękny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marskan Posted May 29 Share Posted May 29 Piękny model ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceman Posted May 29 Author Share Posted May 29 Dziękuję za komentarze...zdjęcia rzeczywiście mogą być już mniejsze Dla chcących robić ten model proponuje wzbogacić go o żywiczne koła, które mają już odpowiednie ugięcie i wyglądają naturalniej przy tym dziwnym kącie zaklinowania podwozia w Tempescie oraz wydechy, które nie kosztują dużo, a robią robotę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinej Posted May 31 Share Posted May 31 Plus za malowanie, plus za rewelacyjnie położone metalizery, plus za świetny weathering … 3 razy TAK ! Gratulacje Podoba się bardzo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipa Posted July 16 Share Posted July 16 TAK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts