iceman Napisano 28 Maja 2023 Share Napisano 28 Maja 2023 (edytowane) Wymęczył mnie strasznie...przejście skrzydło kadłub na spodzie woła o pomstę do nieba...zanikające linie i nity, ale po złożeniu fajnie się prezentuje. Malowany metalikami Bilmodel i MRP. Brudzony olejami i cieniami Tamiya... Pozdrawiam Edytowane 28 Maja 2023 przez iceman 34 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 28 Maja 2023 Share Napisano 28 Maja 2023 Jak zwykle SUPER !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Maja 2023 Share Napisano 28 Maja 2023 Świetny! Bardzo podoba mi się brudzenie, kawał dobrej roboty. Naprawdę fantastyczny Hindus . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Maja 2023 Share Napisano 28 Maja 2023 Bardzo ładny, ciekawe malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 28 Maja 2023 Share Napisano 28 Maja 2023 Przepiękny model. Super brudzenie i reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 28 Maja 2023 Share Napisano 28 Maja 2023 3 godziny temu, iceman napisał: Wymęczył mnie strasznie...przejście skrzydło kadłub na spodzie woła o pomstę do nieba...zanikające linie i nity, ale po złożeniu fajnie się prezentuje. Walczę teraz z V-ką i mam dokładnie te same odczucia Model piękny, super zmalowany i pobrudzony, nietypowy hindus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 28 Maja 2023 Share Napisano 28 Maja 2023 Jak zwykle u Ciebie Ajs najwyższa półka. Bardzo ładnie go "wymęczyłeś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbigi10000 Napisano 28 Maja 2023 Share Napisano 28 Maja 2023 Świetny model , przyciąga uwagę , dobre zdjęcia . Chociaż wydaje mi się , że zdjęcia w dzisiejszych czasach można już wrzucać w 1080p . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 28 Maja 2023 Share Napisano 28 Maja 2023 6 godzin temu, iceman napisał: Wymęczył mnie strasznie... Ty go też. Podoba się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 Piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 Piękny model ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 29 Maja 2023 Autor Share Napisano 29 Maja 2023 Dziękuję za komentarze...zdjęcia rzeczywiście mogą być już mniejsze Dla chcących robić ten model proponuje wzbogacić go o żywiczne koła, które mają już odpowiednie ugięcie i wyglądają naturalniej przy tym dziwnym kącie zaklinowania podwozia w Tempescie oraz wydechy, które nie kosztują dużo, a robią robotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 31 Maja 2023 Share Napisano 31 Maja 2023 Plus za malowanie, plus za rewelacyjnie położone metalizery, plus za świetny weathering … 3 razy TAK ! Gratulacje Podoba się bardzo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 16 Lipca 2023 Share Napisano 16 Lipca 2023 TAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi