Ivan_Kolesnikov Napisano 3 Lipca 2023 Napisano 3 Lipca 2023 Dzień dobry drodzy panowie! W końcu skończyłem model BMP-1 firmy Trumpeter. Cóż mogę powiedzieć – podobało mi się, choć było strasznie. Zrobił dużo. Sporo modyfikacji, dużo wtórnych części - metalowe lufy, wejście antenowe, szyny, zestaw fototrawiony z Voyagera. Budowa zajęła dużo czasu. W tym czasie odbyły się trzy akcje... Zmontowany prototyp to początek kontrofensywy Sił Zbrojnych Ukrainy jesienią 2022 roku w obwodzie charkowskim, skąd pochodzę. Widziałem wiele takich aut... Link do struktury: Cieszyć się. 10 Cytuj
Kapitan_Kurt Napisano 3 Lipca 2023 Napisano 3 Lipca 2023 Super robota, wspaniale sie prezentuje. 1 Cytuj
TAW Napisano 3 Lipca 2023 Napisano 3 Lipca 2023 Świetnie Ci wyszedł ten BMP. Atrakcyjny kamuflaż i umiarkowane brudzenie, które nie zasłania tylko podkreśla detale Tylko do jednej rzeczy się przyczepię - taki model zasługuje na podstawkę z ziemią, trawą i jakimś drzewem Brawo! 3 Cytuj
p2288 Napisano 4 Lipca 2023 Napisano 4 Lipca 2023 Bardzo mi się podoba. Zapraszamy na Polskie konkursy modelarskie. Napewno Pan coś wygra! W jaki sposób Pan zrobił błoto i piach na wannie? 1 Cytuj
Ivan_Kolesnikov Napisano 4 Lipca 2023 Autor Napisano 4 Lipca 2023 2 godziny temu, p2288 napisał: Bardzo mi się podoba. Zapraszamy na Polskie konkursy modelarskie. Napewno Pan coś wygra! W jaki sposób Pan zrobił błoto i piach na wannie? Dziękuję! Z wielką przyjemnością wezmę udział! Ale teraz jest to niemożliwe, ponieważ jestem w Ukrainie. Brud tak zrobił - na początku Oilbrushers, po różnych płynach AMMO, a następnie pasty tekstury Gunze. 1 Cytuj
Mikolaj75 Napisano 4 Lipca 2023 Napisano 4 Lipca 2023 Ładny model, ciekawie pomalowany, widać, że porządna maszyna frontowa. Mam nadzieję, że pierwowzór dzielnie chroni swoją załogę, tłucze moskali i pozostaje w dobrej kondycji technicznej. 4 godziny temu, Ivan_Kolesnikov napisał: Z wielką przyjemnością wezmę udział! Ale teraz jest to niemożliwe, ponieważ jestem w Ukrainie. Życzę Ci i wszystkim dobrym ludziom w Ukrainie, aby było to możliwe jak najszybciej. 5 Cytuj
Bartosz Ciesielski Napisano 5 Lipca 2023 Napisano 5 Lipca 2023 Wygląda super ale faktycznie lepiej by wyglądał na podstawce z kawałkiem terenu 1 Cytuj
Ivan_Kolesnikov Napisano 6 Lipca 2023 Autor Napisano 6 Lipca 2023 W dniu 4.07.2023 o 23:56, Mikolaj75 napisał: Ładny model, ciekawie pomalowany, widać, że porządna maszyna frontowa. Mam nadzieję, że pierwowzór dzielnie chroni swoją załogę, tłucze moskali i pozostaje w dobrej kondycji technicznej. Życzę Ci i wszystkim dobrym ludziom w Ukrainie, aby było to możliwe jak najszybciej. Dziękuję bardzo za miłe słowa! Cytuj
Ivan_Kolesnikov Napisano 8 Lipca 2023 Autor Napisano 8 Lipca 2023 Cześć wszystkim! Dziękuję bardzo za miłe słowa! Dla mnie to bardzo miłe! Jeśli administratorzy nie mają nic przeciwko, chciałem zadać pytanie. Chcę sprzedać ten model i przekazać część środków naszej armii. Kto może powiedzieć, gdzie możesz spróbować go sprzedać? Dostawa do Polski nie stanowi problemu, mam kilku znajomych, którzy są teraz w Polsce. Dzięki za radę! Cytuj
Ripper1 Napisano 13 Lipca 2023 Napisano 13 Lipca 2023 Perfekcyjne wykonanie wygląda jak prawdziwy wielkie brawa 1 Cytuj
Ivan_Kolesnikov Napisano 15 Lipca 2023 Autor Napisano 15 Lipca 2023 W dniu 13.07.2023 o 21:01, Ripper1 napisał: Perfekcyjne wykonanie wygląda jak prawdziwy wielkie brawa Dziękuję bardzo! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi